Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowa strona.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bin4bik
Plażowicz
Nowa strona.

Nieprzeczytany postnapisał(a) bin4bik » 22.01.2006 21:35

Za oknem śnieg i zawieja, w przerwach między pracą i wypadami na deskę dokończyłem wreszcie stronkę o ubiegłorocznym wypadzie. Chorwacja po sezonie. Autobusem. Zapraszam na http://www.croatia.er.pl
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 25.01.2006 14:39

Wspaniała strona !!!!!

Pięknie zrobiona i jakże ciekawa. Coś wspaniałego na zimowy dzień.
Serdecznie polecam wszystkim (zaraz roześlę linki) i gratuluję autorowi.
M.onika.

PS. Dzisiaj nie zdążyłam wszystkiego przeczytać i "otworzyć' wszystkich ciekawych odnośników, ale jutro tu wrócę.
Popraw proszę - bodajże w drugim dniu - nazwę miasta Omia na "Omiś".
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 25.01.2006 14:48

Super, tym bardziej że włożyłeś/włożylas w to sporo pracy
...... tylko może zdjątka wieksze ??

Ja sama daje dużo wieksze :)
Jo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jo » 25.01.2006 14:59

Fachowa, interesująca, można powspominać, potęsknić i poplanować :wink:

Gratulacje! :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 25.01.2006 17:56

gratkorn napisał(a):Popraw proszę - bodajże w drugim dniu - nazwę miasta Omia na "Omiś".

A najlepiej: Omiš, albo po polsku: Omisz. S z daszkiem to polskie sz.

Plumek
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 25.01.2006 18:51

Brawo,brawo,brawo. Super stronka.
bin4bik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bin4bik » 26.01.2006 12:10

Witam!
Cieszę się, że strona się podoba...
gratkorn i Plumek - dzięki za korektę, wytykanie błędów zawsze będzie mile widziane :)
aneta_jacek - zdjęcia faktycznie mogly być większe ale nie wiedzialem czy wszystko zmieści się na darmowym serwerze. Teraz już raczej nie będe ich powiększał. Stronka właściwie miała być tylko pamiątką z wycieczki. Mam nadzieję, że co rok po urlopie powstanie jakaś nowa... Także większe zdjęcia następnym razem...
A wogóle, myślałem ze to forum na czas zimy zapada w sen, a tu jak widze niezła mobilizacja :)
pozdrawiam

Arek
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 26.01.2006 16:27

Fajna stronka! chyba się zmobilizuję i sam coś wymodzę! pozdrawiam!
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 19.03.2006 20:57

WItamy !

No to i my się dołaczamy do stronkowych gości i zapraszamy na naszą o wyspie PAG i trochi Novalji...:)

http://pag.republika.pl

W tym roku też tam bedziemy wiec zdjęcia bedą pokatalogowane i co ciekawe mam zamiar porobić foty co ciekawych kwater ( to dal tych co by chcieli wiedzieć co i jak ) oraz wsio co ciekawe. Bedzie myślę ciekawy albym " uliczkami Pagu..."... :)

Pozdrawiamy serdecznie cromaniaków !:)

Asia&Grześ :):)

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne