Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cześć , witam wszystkich !
Dopiero dzisiaj znalazłam tę stronę. mam nadzieję na zawarcie ciekawych znajomości z maniaki Chorwacji , tak jak ja . A przy okazji znam biegle język chorwacki , służę pomocą .
Acha!!! To jak bedzie po chorwacku - Nieadekwatność socjologiczna pańskiej alienacji może rzutować raczej minorowo częściowo na dziś, jak również na symptomatyczne kazusy negacyjnej percepcji... U nasz na sw CRO.pl każden musi sie czymś wyróżniać... (ja sam nie bardzo wiem co to znaczy po polsku).
Witaj,Dominique.Czy mógłbym liczyć na to,że poświęcając chwilę swego czasu,zaglądniesz na takie wątki jak:"Posłuchajmy dziś ....." ,"Piosenki tłumaczenie" lub "Muzyka chorwacka" i jeśli dobrze poczujesz się w tych klimatach, "pogadamy sobie" gdzieś tak na poboczu tych głównych,najważniejszych tematów.Jak kiedyś z Twoją imienniczką z Zagrzebia?Pozdrawiam muzycznie
A hoy!z tratwy Waldek .Ja sam Poljak.Malo govorim hrvatski.Molim Vas, govorite polako i jasno.Drago mi je sto smo se sreli.Koji je tvoj hobi?
Mam nadzieję ,że się nie przestraszyłaś mego jazika?Cieszę się,że jesteś z nami.Do zobaczyska.Pozdrav.Waldek