Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Novalja

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 08.08.2008 23:08

mkm napisał(a):Novalja to rzeczywiście nie najlepszy wybór jeżeli chodzi o Pag . Jednak nieprawdą jest , że prawdziwa Chorwacja zaczyna się poniżej Splitu jak napisała koleżanka Ines ( niektórzy napiszą , że poniżej Omisa ). Wyspy kvarnerskie, a także wyspa Pag ( zalicza się już do Dalmacji ) mają także swój niepowtarzalny urok i charakter :D Wg. mnie wcale nie ustępują '' prawdziwej Chorwacji ''.
http://www.otok-pag.net/plaze/dubrava_f_v.jpg - prawdziwa piaszczysta plaża Dubrava , nad którą znajduje się kilka domów . Do jednego mam nawet namiar - 70 m. od plaży :D . Do pięknego miasteczka Pag tylko 3.5 km.
Pozdrav.

Wiem, że my mamy raczej inne gusta :D
Choć zgodzę się z Tobą co do wysp kvarnerskich..pięknie..
Mam nadzieję, że Brac mnie urzeknie we wrześniu..
Jadę tam między innymi dzięki Twoim postom..
Kynio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kynio » 09.08.2008 08:59

Heh, Ines sprytnie wyedytowala opis spod zdjecia Pagu i dalej klepie posty o niczym.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2008 09:13

Kynio napisał(a):.... i dalej klepie posty o niczym.

A Twoje posty są w takim razie o czym ?
Szukasz dymu na forum czy chcesz pogadać :?:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 09.08.2008 09:24

Ines :
... tylko pamiętaj , że na Bracu najpiękniejsza jest Splitska :D
Kynio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kynio » 09.08.2008 09:55

Piotrek_B napisał(a):
Kynio napisał(a):.... i dalej klepie posty o niczym.

A Twoje posty są w takim razie o czym ?
Szukasz dymu na forum czy chcesz pogadać :?:

Nie szukam dymu, tylko widze, ze posty Ines sa glowie po to, zeby istenic na tym forum i reklamowac jej e-perfumerie. To jakbym ja wkleil fotke z Nowej Zelandii /w ktorej nigdy nie bylem/ i podpisal Novalja z lotu ptaka.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2008 10:15

Kynio napisał(a):... tylko widze, ze posty Ines sa glowie po to, zeby istenic na tym forum i reklamowac jej e-perfumerie.....

No co w tym złego :?: Po to jest forum, żeby na nim istnieć, nieprawdaż :?:
A Ty po co jesteś na tym forum - żeby nie istnieć :?: :lol:
Co do perfumerii to zapewniam, Cię że jakby było coś "nieteges" to Admin by ją potraktował odpowiednio :wink:
EOT
ma-r-lena
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ma-r-lena » 15.08.2008 08:00

Pozwolę sobie wrócić do wątku.
Czy w tej CUDNEJ Dubravie można znaleźć apartament w ciemno czy tylko rezerwacja? (od przyszłego tygodnia). No i jeszcze przyziemne pytanie, jakie tam są ceny za apartamenty skoro domów raptem kilka, a plaża.... miodzio (przynajmniej na zdjęciach)

PS. JAK JA NIE LUBIE CZYTAĆ TYCH KŁÓTNI I WZAJEMNEGO OBRAŻANIA SIĘ :cry:
bestia75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bestia75 » 23.06.2009 12:09

Miasteczko Pag jak najbardziej dla chcacych spokoju i odpoczynku.
Byłem kilka lat temu i wówczas nastawiony na typowa rozrywkę ze znajomymi,na imprezy do białego rana byliśmy pod tym względem troszke rozczarowani.Fakt że byliśmy na początku wrzesnia wiec w szczycie sezonu moze jest gwarniej.
Natomiast jeżeli chodzi o widoki i spokojny wypoczynek to super miejsce.
EdiSk8
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) EdiSk8 » 23.06.2009 14:47

jak dla mnie wyspa pag jest idealnym wyborem - imprezy i dziewicze tereny z pięknymi plażami, od tego jest samochód żeby się przemieszczać :P nie trzeba ciągle siedzieć w Novalji :D
JKotek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) JKotek » 24.06.2009 06:05

Dzięki za informacje,

a jak jest z tym krajobrazem księżycowym, czy jest tam choć trochę zieleni, jakie plaże?, ciekawe miejsca do spacerowania ? ( bulwary?)

pozdrawiam,
EdiSk8
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) EdiSk8 » 30.06.2009 13:49

zależy mi na jakimś apartamencie blisko plaży zrce ? jedziemy w ciemno :) będzie w czym wybierać ? żeby z imprez można było wracać na pieszo ?
steja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) steja » 14.06.2010 22:38

mkm napisał(a):Novalja to rzeczywiście nie najlepszy wybór jeżeli chodzi o Pag . Jednak nieprawdą jest , że prawdziwa Chorwacja zaczyna się poniżej Splitu jak napisała koleżanka Ines ( niektórzy napiszą , że poniżej Omisa ). Wyspy kvarnerskie, a także wyspa Pag ( zalicza się już do Dalmacji ) mają także swój niepowtarzalny urok i charakter :D Wg. mnie wcale nie ustępują '' prawdziwej Chorwacji ''.
http://www.otok-pag.net/plaze/dubrava_f_v.jpg - prawdziwa piaszczysta plaża Dubrava , nad którą znajduje się kilka domów . Do jednego mam nawet namiar - 70 m. od plaży :D . Do pięknego miasteczka Pag tylko 3.5 km.
Pozdrav.

Sorry za tzw. odkopywanie dinozaurów :wink: ale są ku temu powody.

mkm, zainteresowałeś mnie tym domem blisko plaży :) Podzielisz się namiarem?

Serdecznie pozdraiwam,
J.
Grzesiek912
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzesiek912 » 18.04.2011 19:35

Kto jedzie w sierpniu na wyspe Pag!?!?
Pisać to zawsze można na miejscu z Polakami się zgadać!!
icon_smile.gif
NANO
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) NANO » 25.04.2011 14:07

witam, ja nie wiem co was tak denerwuje w Novalji ja dokładnie rok temu byłam z rodziną i znajomymi w Novalji też jechaliśmy z biura podróży Adriatyk tydzień czerwca i tydzień lipca trochę sie obawiałam jak z ta kwatera bedzie bo to dopierio na miejscu wskazuja adres no nam sie udało mieszkaliśmy u Panstwa Suljic było czysto i ładnie widoczki z tarasu na morze i mogępowiedziec ze nie jest głosno jak to wszedzie opisuja ze to chorwacka ibiza , głośno jest ale na plaży zrce ale przeciez nikt nie każe tam chodzic moje zdanie jak ktoś chce to znajdzie swój zakontek nawet w ogromnym tłumie możecie jechać
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone