Re: NOINA ARKA I BIJELI DIJAMANTI - Brač- Povlja czerwiec 2
napisał(a) Mikromir » 01.05.2017 20:11
Zielony jest obok naszego czerwonego studia na 1 piętrze, balkony sąsiadują czyli widok częściowo byłby podobny do tego, jaki wkleiłam w klubie, tylko ten murek między balkonami może trochę przeszkadzać, czyli bardziej "boczny widok" na morze, nad dachem Sandry dość mocno zasłaniającym zatokę Tičja Luka niestety, mniej więcej jak poniżej, a na wprost zieleń doliny i szczyty Biokova.
Studio wynajmowałam w opcji last minute za 40e (w cenniku 55e), ten duży 6+2 na poddaszu (najlepszy widok) puścili wtedy za 90, sierpień. Myślę więc, że pole do negocjacji jakieś jest, zależnie od terminu i luk w kalendarzu. Jeśli to ma być druga połowa sierpnia, to bym oczywiście negocjowała cenę.
To są nowe i ładne apartamenty, te od 1 piętra wzwyż, gustowne i nieźle wyposażone (zmywarka
), gospodarze też ok. Wiele pomysłowych i pięknych ozdób Renata wykonała sama, sporo wyposażenia przywiozła z Holandii, gdzie mieszka poza sezonem.
Nie mam tylko pojęcia gdzie mają parking dla gości (byłam bez samochodu i nie pytałam), jeśli gdzieś przy domu, to oczywiście nie zjeżdżać w dół tylko parkować przy koparce. Jeśli nad zatoką, to ok.