beatabm napisał(a):Dopiero znalazłam Twoją relację Ten spokój i masa kwiatów - cudeńko
ELIMAR napisał(a):Povlja to taka cudna spokojna mieścina, za którą tęsknię każdej zimy, a każdej wiosny żywię nadzieję że do niej wrócę
Abi napisał(a):yzedef napisał(a):Ciekawi mnie co powiesz więc na inną Polską rodzinę, która była w tym czasie i praktycznie nonstop kręciła filmiki kamerką sportową dookoła, całą plażę i wszystko w około... zapewne załapaliście się na nagrania nie raz nie dwa tak jak my ?.
Michał, czy masz nas na myśli?
Abi napisał(a): Mijałem raz ludzi wysiadających z samochodu na Rzeszowskich tablicach, z grzeczności powiedzialem "dzień dobry", popatrzeli jak na idiote i nic nie odpowiedzieli, być może to Ci sami którym dron przeszkadzał.
yzedef napisał(a):Abi napisał(a):yzedef napisał(a):Ciekawi mnie co powiesz więc na inną Polską rodzinę, która była w tym czasie i praktycznie nonstop kręciła filmiki kamerką sportową dookoła, całą plażę i wszystko w około... zapewne załapaliście się na nagrania nie raz nie dwa tak jak my ?.
Michał, czy masz nas na myśli?
Sorry że dopiero teraz, ale z tobą to bym się chętnie jeszcze napił i poszedł ukradkiem nocą na miasto :).
Abi napisał(a):Szkoda bo moglibyśmy uraczyć rakiji wszyscy na spotkaniu Michał, będziemy w kontakcie, jakbyście z makarskiej wypływali to jest szansa pogadać i jeśli żona ma prawko to coś chlapnąć
Powrót do Nasze relacje z podróży