Re: NOINA ARKA I BIJELI DIJAMANTI - Brač- Povlja czerwiec 2
napisał(a) yzedef » 30.12.2016 22:05
truskawka30r napisał(a):Ciekawe zdjęcia z lotu ptaka dają pogląd na ukochaną plażę w Ticja Luka, chociaż bzyczący dron trochę zakłócał wypoczynek tam relaksujących się . Na szczęście, dron nie bzyczał zbyt długo i uczucie bycia w centrum akcji reality show Big Brothera było krótkie
No cóż, muszę się odnieść do powyższego bo to dotyczy mej osoby i takie luźne aluzje niby śmieszne są po prostu słabe.
Kiedy robiłem większość zdjęć i nagrań nad zatoką, to moja droga na plaży byliśmy SAMI! specjalnie wyczekałem taki moment bo cenię prywatność, mogłem sobie na to pozwolić ponieważ miałem kwaterkę przy plaży i kiedy była ona pusta poszedłem po drona tak więc nie byłaś w reality show.
Jeden raz odpaliłem drona (na początek na próbę) na dosłownie 5 minut max, jak były oprócz nas z dwie inne rodziny (widać to wtedy byliście) i fakt byli to rodacy. Drona odpalałem na górze praktycznie przy parkingu na tym betonie (czyli nie na plaży) i od razu wzbijałem go do góry w OGÓLE nie latając bezpośrednio nad plażą z powodów jak wyżej. Jeżeli słyszałaś jakieś bzyczenie to myślę że to raczej była może albo jakaś motorówka/skuter ? i ogólnie pisać że ten dźwięk zakłóca spokój to mocna przesada (co można więc powiedzieć o krzyczących tam na plaży Czeskich dzieciach?). Dron i jego kamerka nie ma żadnego zoom-a i aby coś było wyraźne i rozpoznawalne to trzeba "zaparkować" go praktycznie przy samym obiekcie. Nigdy nie latałem nad ludźmi i nad budynkami właśnie ze względu na to że mogę zawsze trafić na miłego Polaka
.
Ciekawi mnie co powiesz więc na inną Polską rodzinę, która była w tym czasie i praktycznie nonstop kręciła filmiki kamerką sportową dookoła, całą plażę i wszystko w około... zapewne załapaliście się na nagrania nie raz nie dwa tak jak my ?.
Broń boże nie mam żadnych pretensji, aczkolwiek musiałem odnieść się do powyższego "żartobliwego" wpisu. My w tym roku właśnie w Povlij spotkaliśmy sporo prze sympatycznych Polaków, na przyszłość jak coś nie krępuj się i mów że zakłócam tobie spokój.
Elimar przepraszam że wtrącam w twój wątek trochę nie na temat wpis, ale tego typu aluzje musiałem skomentować bo są bardzo słabe.