napisał(a) kkkasia » 27.10.2005 09:08
rynioo napisał(a):JA polecam Ci hotel Minceta w Dubrovniku.Za tydzień w 2 pokojowym apartamencie z 2 dzieci w wersji all inclusive w drugiej połowie czerwca zapłaciliśmy 1850 pln.Jest bardzo duży basen ze słodką wodą,a także blisko jest na plaże ze ślizgawka.Abstrachując od tego,że Dubrovnik to przepiękne miasto,to ten hotel jest naprawdę świetnym miejscem dla rodzin z dziećmi.
pozdrav
cześć,
bardzo dziękuję za ciekawą propozycję.
przejrzałam chyba wszytsko co na temat tego hotelu jest w internecie i w zasadzie wszystko mi się podoba, ale chcaiłabym prosić o kilka informacji od ciebie - bo najceniejsze spostrzeżenia sa od tego kto tam był:
1. na jednej ze stron wyczytałam, ze częśc hotelu jest wyremontowana a część nie - czy to prawda?
2. w necie jest tylko kilka zdjęc, czy masz może jakieś "prywatne" które pokazałyby to miesce bardziej "żywe"?
3 w ofercie hotelu nie widzę apartamentu 4 osobowego-jak załatwić sobie takie 2 pokoje o których piszesz ? mają jakąś szczególna nazwę ?
4. jak wychodzi wyżywienie w hotelu, bo rozumiem, że śaniadanka robione samemu raczej odpadają?
5. garsć własnych spostrzeżeń
Będe bardzo wdzięczna za informacje. wiem że jeszcze dużo czasu ale chemy juz podjąc decyzję gdzie spędzimy przyszłe wakacje.
podaję maila:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
serdecznie pozdrawiam
kasia