Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

noclegi z basen

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kkkasia
Globtroter
noclegi z basen

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 24.10.2005 10:20

witam,
w tym roku bylismy pierwszy raz w Chorwacji. Oczywiście zostaliśmy zarażeni tym krajem i juz planujemy wakacje 2006! w tym roku byliśmy na Istrii w Umagu ( jeżeli ktoś chciałby info lub zdjęcia z ośrodka wypoczynkowego wymarzonego do pobytu rodzinnego z dziećmi to podaję maila - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
teraz szukam miejsca poza Istrią - najchętniej także ośrodek wypoczynkowy albo apartamenty, ale koniecznie z basenem.
będę wdzięczna za podpowiedzi.
pozdraiwam kasia
jakuza
Croentuzjasta
basen

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakuza » 24.10.2005 16:46

8) Droga Kkasiu ,NIE BARDZO rozumiem po co Ci hotel z basenem skoro jesteś nad cudownym i ciepłym morzem,masz uczulenie na słoną wodę?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.10.2005 22:50

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Polecam ten ośrodek, b.dobry dla rodzin z dziećmi, ale
też ostrzegam, że jest drogi- za udogodnienia się płaci.
Ostatnio edytowano 20.03.2006 18:13 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 24.10.2005 23:32

JA polecam Ci hotel Minceta w Dubrovniku.Za tydzień w 2 pokojowym apartamencie z 2 dzieci w wersji all inclusive w drugiej połowie czerwca zapłaciliśmy 1850 pln.Jest bardzo duży basen ze słodką wodą,a także blisko jest na plaże ze ślizgawka.Abstrachując od tego,że Dubrovnik to przepiękne miasto,to ten hotel jest naprawdę świetnym miejscem dla rodzin z dziećmi.

pozdrav
kkkasia
Globtroter
Re: basen

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 25.10.2005 06:51

jakuza napisał(a):8) Droga Kkasiu ,NIE BARDZO rozumiem po co Ci hotel z basenem skoro jesteś nad cudownym i ciepłym morzem,masz uczulenie na słoną wodę?

no tak może to brzmi śmiesznie, ale basen jest mi potrzebny ze względu na dzieci - córka ma bardzo delikatną skórę i połączenie słońca i słonej wody powoduje u niej uczulenie :)
kkkasia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 27.10.2005 09:08

rynioo napisał(a):JA polecam Ci hotel Minceta w Dubrovniku.Za tydzień w 2 pokojowym apartamencie z 2 dzieci w wersji all inclusive w drugiej połowie czerwca zapłaciliśmy 1850 pln.Jest bardzo duży basen ze słodką wodą,a także blisko jest na plaże ze ślizgawka.Abstrachując od tego,że Dubrovnik to przepiękne miasto,to ten hotel jest naprawdę świetnym miejscem dla rodzin z dziećmi.

pozdrav

cześć,
bardzo dziękuję za ciekawą propozycję.
przejrzałam chyba wszytsko co na temat tego hotelu jest w internecie i w zasadzie wszystko mi się podoba, ale chcaiłabym prosić o kilka informacji od ciebie - bo najceniejsze spostrzeżenia sa od tego kto tam był:
1. na jednej ze stron wyczytałam, ze częśc hotelu jest wyremontowana a część nie - czy to prawda?
2. w necie jest tylko kilka zdjęc, czy masz może jakieś "prywatne" które pokazałyby to miesce bardziej "żywe"?
3 w ofercie hotelu nie widzę apartamentu 4 osobowego-jak załatwić sobie takie 2 pokoje o których piszesz ? mają jakąś szczególna nazwę ?
4. jak wychodzi wyżywienie w hotelu, bo rozumiem, że śaniadanka robione samemu raczej odpadają?
5. garsć własnych spostrzeżeń

Będe bardzo wdzięczna za informacje. wiem że jeszcze dużo czasu ale chemy juz podjąc decyzję gdzie spędzimy przyszłe wakacje.
podaję maila:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

serdecznie pozdrawiam
kasia
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 27.10.2005 18:11

Odpowiedź poszła na maila.Jak będziesz miala jeszcze jakies pytania to spoko pytaj.

pozdrav
Kasper
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasper » 27.10.2005 18:45

Ładne apartamenty z basenem, niestety dosyć małym,i blisko morza są w villi klisovic w Rogoznicy.
darko
Croentuzjasta
Do Kaspra

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 02.11.2005 14:38

Możesz coś bliżej ?pozdrawiam.
Kasper
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasper » 03.11.2005 09:43

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link klisovic. tk
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 03.11.2005 09:51

Dzięki , oglądałem stronkę żebym jeszcze tylko wiedział czy cena jest za osobę czy za pokój bo jeśli 44 euro za pokój to cena rewelacja jeśli za osobę to trochę lipa, jeśli wiesz daj znać , z góry dzięki wielkie.POzdrawiam.
Kasper
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasper » 03.11.2005 23:34

Ceny są za cały apartament. Właściciel bardzo chętnie i szybko odpisuje na maile.
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 04.11.2005 09:01

coś mi chyba nie wyszło bo dostałem informację , że email nie doszedł.
Jadran_
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jadran_ » 16.12.2005 17:30

Moja przyjaciółka ma bardzo ładną willę z basenem jakieś 100metrów od Adriatyku, chętnym wysyłam zdjęcia i opis willi, apartamenty 3 i 5 osobowe
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 16.12.2005 22:03

prosze o namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone