Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

noclegi z basen

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 14.01.2006 11:47

kamping Ulika ma basen ze slodka woda

nie wiem czy interesuje kamp i w dodatku FKK

camp ma 4 gwiazdki i moim zdaniem w pelni na to zasluzyl :))
tkus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tkus » 03.02.2006 14:31

Poszukuje informacji na temat hotelu Minceta w Dubrowniku. Moze macie jakies zdjecia lub oszczegolowy opis. Z gory dziekuje za pomoc
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 03.02.2006 18:24

Szczerze Ci poecam ten hotel i Dubrovnik.Naprawdę świetne miejsca na Wakacje.
A tutaj masz trochę informacji i zdjec z hotelu

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jak będziesz miał jakieś konkretne pytania to możesz spokojnie pytać

pozdrav
Max1904
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Max1904 » 18.03.2006 18:41

witam
mam zamiar jechac do tego hotelu prosze o podanie info jak było czy warto, jak z jedzeniem, mam oferte inclusiv czy też taką miałes ...Max1904@poczta.onet.pl
Bazylka5
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bazylka5 » 20.03.2006 08:56

[quote="Janusz Bajcer"]http://www.zaton.hr/crozaton.htm
Polecam ten ośrodek, b.dobry dla rodzin z dziećmi, ale
też ostrzegam, że jest drogi- za udogodnienia się płaci.[/quote]

Witam
czy korzystanie z atrakcji na kempingu np. ze zjeżdzalni jest wliczone w cenę czy płaci się dodatkowo jak w Solarisie
pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.03.2006 18:26

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
(nowa strona po aktualizacji)
Dla osób z kempingu i apartamentów wstęp na basen był w 2004 roku
za darmo po okazaniu karty otrzymywanej na recepcji w dniu przyjazdu.
W 2004 roku nie było jeszcze tej dużej zjeżdżalni jak na zdjęciu, ale myślę
że jest ona i inne "hopki" raczej płatna oddzielnie.
Pozdrawiam.
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 22.03.2006 21:51

Max1904 napisał(a):witam
mam zamiar jechac do tego hotelu prosze o podanie info jak było czy warto, jak z jedzeniem, mam oferte inclusiv czy też taką miałes ...Max1904@poczta.onet.pl

Powiem Ci tak :Idź do biura i rób rezerwację.
Hotel jest bardzo dobry dla rodzin z dziećmi.Ma bardzo duzy basen ze slodką wodą.Blisko jest duza plaża ze ślizgawkami.Jest dużo animacji(także dla dzieci)W hotelu jest tylko all inclusive.Masz w tym 3 posiłki w formie bufetu.W czasie obiadu i kolacji lody i ciastka ,napoje bez żadnych ograniczeń(także te mocniejsze :wink: )Także naprawdę nie wydasz tam już żadnych pieniędzy na jedzenie i picie.No i najważniejsza zaleta tego hotelu to DUBROVNIK.To jest miast warte aby zwiedzać je rano,wieczorem i w nocy.I biorąc hotel w Dubrovniku będziesz miał okazję poznać to fascynujące miasto dokładnie.

pozdrav
Max1904
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Max1904 » 23.03.2006 06:50

Dzieki Rynio rezerwacja zrobiona....
marcek_pl
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcek_pl » 23.03.2006 14:55

Jadran_ napisał(a):Moja przyjaciółka ma bardzo ładną willę z basenem jakieś 100metrów od Adriatyku, chętnym wysyłam zdjęcia i opis willi, apartamenty 3 i 5 osobowe

bardzo prosze o namiary - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziekuje!
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 23.07.2006 20:40

Rynioo!

Właśnie wróciłam z Istrii, urzeczona Chorwacją planuje już wakacje 2007... Czy mogłabym Cię prosić o bardziej szczegółowe informacje o hotelu Minceta....
Co zawierała cena, którą podałeś? Jak rezerwowałeś??
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 23.07.2006 20:49

Rynioo
Przepraszam niedoczytałam.... ale teraz przeglądam ceny i pokój dla 3 os wychodzi 226 EURo....trochę sporo.... dlatego ciekawi mnie gdzie rezerwowaleś?
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 24.07.2006 19:54

Rezerwowałem w Neckermannie.Rezerwację robiłem na początku Stycznia.cena zawiera zniżki na dzieci i za wcześniejszą rezerwację.

pozdrav
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 30.07.2006 18:42

Wielkie dzięki Rynio....
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 10.10.2006 16:59

Do rynia, proszę Cię o informację w jakich porach w Mincecie są podawane główne posiłki i czy jest jakieś żarełko nocne (wiem że nie zdrowo, ale to tak na wszelki wypadek) :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

noclegi z basen - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone