Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Słowenii .

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
olciqq
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) olciqq » 15.04.2008 13:40

zbig99 napisał(a):
Sławomir Wocial napisał(a):Jeśli do Splitu to moja rada - Oekotel w Karlsdorf za Grazem!! Po co Ci jechać aż do Słowenii. Ten hotel jest sprawdzony i godny polecenia, wg mnie. Klepnij nazwę w opcje "szukaj" i sam zobacz opinie. Z Grazu do Słowenii masz rzut beretem więc dużo nie stracisz. W cenie jest śniadanie. Za ta cenę ciężko coś w Słowenii trafić. lecisz z Warszawy czyli zrobisz pierwszego dnia 950 km i resztę drugiego dnia. Jedziesz w łikend?
Słowenia, tu spałem kiedyś :http://www.potocnik.si/ Coś koło 25 euro od osoby.

Będę jechał z Katowic do Makarskiej i myślę, że dojadę do Ptuj'a w Słowenii. Nocleg dla 4 osobowej rodziny (2+2) ze śniadaniem znalazłem za 52 Euro i zaleta zjeżdżam z trasy tylko ok. 5km i nie wjeżdżam do dużego miasta w stylu Graz. Czy w Oekotel'u jest taniej? Proszę o podanie linku do tego hotelu - nie mogę namierzyć miejscowości Karlsdorf.

Jak miło ;) Szukam.. tego samego czyli nocleg dla 4osób (2dorosłe + 2dzieci) w Ptuju. Możesz mi podać jakieś informacje? Co to za hotel [?] ? .. ? :)) Z góry dziękuje. !! :))
~olciqq~
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 03.01.2009 19:18

olciqq napisał(a):
zbig99 napisał(a):
Sławomir Wocial napisał(a):Jeśli do Splitu to moja rada - Oekotel w Karlsdorf za Grazem!! Po co Ci jechać aż do Słowenii. Ten hotel jest sprawdzony i godny polecenia, wg mnie. Klepnij nazwę w opcje "szukaj" i sam zobacz opinie. Z Grazu do Słowenii masz rzut beretem więc dużo nie stracisz. W cenie jest śniadanie. Za ta cenę ciężko coś w Słowenii trafić. lecisz z Warszawy czyli zrobisz pierwszego dnia 950 km i resztę drugiego dnia. Jedziesz w łikend?
Słowenia, tu spałem kiedyś :http://www.potocnik.si/ Coś koło 25 euro od osoby.

Będę jechał z Katowic do Makarskiej i myślę, że dojadę do Ptuj'a w Słowenii. Nocleg dla 4 osobowej rodziny (2+2) ze śniadaniem znalazłem za 52 Euro i zaleta zjeżdżam z trasy tylko ok. 5km i nie wjeżdżam do dużego miasta w stylu Graz. Czy w Oekotel'u jest taniej? Proszę o podanie linku do tego hotelu - nie mogę namierzyć miejscowości Karlsdorf.

Jak miło ;) Szukam.. tego samego czyli nocleg dla 4osób (2dorosłe + 2dzieci) w Ptuju. Możesz mi podać jakieś informacje? Co to za hotel [?] ? .. ? :)) Z góry dziękuje. !! :))
~olciqq~

I ja chetnie skorzystałbym z tego namiaru na ten nocleg, jeśli kolega zbig99 byłby tak dobry i udostepnił, pozdrawiam i oczekuje na odpowiedz
DEKO
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) DEKO » 03.01.2009 20:07

Nie wiem czy kolega zbig podal wam już namiar na oekotel jesli nie to podaję ponizej

www.oekotel.com

Ja bede w tym hotelu z 10 na 11 sierpień 2009 i z 21.08 na 22.08. 2009 .

Grafitowa skoda
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 03.01.2009 21:26

wielkie dzięki kolego, ja właśnie rozważam możliwość zarezerwowania noclegu właśnie w tym hotelu www.oekotel.com , choć nie bardzo widzę jak można to zrobić drogą emailową, nie widzę żadnego adresu.
Mimo wszystko rozważam też dojazd do Słowenii do miejscowości Ptuj dlatego też będę wdzięczny koledze zbig za udostępnienie namiarów w tej Słoweńskiej miejscowości.
Jeszcze raz wielkie dzięki Jacek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2009 21:31

jak501 napisał(a):.....nie bardzo widzę jak można to zrobić drogą emailową, nie widzę żadnego adresu....

po lewej stronie masz formularz rezerwacyjny "RESERVIERUNG" - klikasz i wszystko jasne :wink:
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 03.01.2009 21:36

Piotrek_B napisał(a):
jak501 napisał(a):.....nie bardzo widzę jak można to zrobić drogą emailową, nie widzę żadnego adresu....

po lewej stronie masz formularz rezerwacyjny "RESERVIERUNG" - klikasz i wszystko jasne :wink:

wielkie dzięki już namierzyłem jak to zrobić, problem miałem z rezerwacją kilku różnych pokoi, ale już wiem, problem mam tylko jak rezerwować miejsca, tzn jak mam rodzinkę z dzieckiem 6 lat to ma być pokój 3 osobowy, a dziecko będzie spało na 3 łóżku gratis czy ten gratis to jest jak śpi z rodzicami na dwójce małżeńskiej ??
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 04.01.2009 11:29

jdubowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jdubowski » 11.01.2009 21:17

jak501 napisał(a): problem miałem z rezerwacją kilku różnych pokoi, ale już wiem, problem mam tylko jak rezerwować miejsca, tzn jak mam rodzinkę z dzieckiem 6 lat to ma być pokój 3 osobowy, a dziecko będzie spało na 3 łóżku gratis czy ten gratis to jest jak śpi z rodzicami na dwójce małżeńskiej ??

Rezerwujesz pokój 3-osobowy. Przy płatności okazujesz paszport dziecięcia i jesli ma mniej niz 12 lat to liczą ci opłatę jak za pokój 2-osobowy, a nocujecie w trójce.
Praktycznie sprawdzone w zeszłym roku.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Noclegi w Słowenii . - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone