Hej, mam zamiar wybrać się w połowie sierpnia na kilka dni do Dubrownika przejrzałam wiele stron z hostelami/kwaterami prywatnymi/pensjonatami itd. Wybrałam z tej długiej listy kilka ciekawych miejscówek jednak jest mały problem. Aby zarezerwować pokój z serwisów typu hostelclub czy wordhostel wymagana jest karta kredytowa, ja jej niestety nie posiadam. Wpisując na goglach nazwy tych noclegowni wyświetlają się jedynie podobne strony na podobnych zasadach rezerwacji, nigdzie niestety nie można znaleźć prywatnych maili, żeby skontaktować się bezpośrednio z właścicielami czy np. recepcją.
W związku z tym mam do was pytanie. Znacie jakieś miejscówki w Dubrowniku? Zależy mi na dwuosobowym pokoju w granicy powiedzmy do 25 euro. Taniej oczywiście nie zaszkodzi
Chodzi mi głównie o jakieś konkretne namiary na właścicieli lub nie wiem prywatne strony w necie, aby ominąć rezerwacje z karta a zastąpić ją ewentualnym przelewem. Ja się już tego sporo naszukałam i niestety z marnym skutkiem. Nie chodzi mi o to, abyście Wy za mnie szukali, jedynie podzielili się doświadczeniem lub namiarami.
Proszę was o pomoc i pozdrawiam!