napisał(a) Jacck77 » 09.07.2012 06:38
Andrewski napisał(a):Witam wszystkich na forum:)
Ja poszukuje czegoś w miejscowości : Budva lub okolice,dla 2 osób. Terminto 04.09-15.09. Można sie targować na miejscu jesli chodzi o cene?
Będzie to moja pierwsza wycieczka w to miejsce.Mam jeszcze jedno pytanie,idzie się jakoś dostać z Budvy do Podgoricy? jesli tak to w jakiej cenie? z góry dzięki za odpowiedz i pozdrawiam
W tym terminie znajdziesz bez problemu, można się targować. Z tym,że moim zdaniem jest mniejszy wybór ,niż w Chorwacji , jeśli chodzi o apartamenty, po prostu więcej jest hoteli. Cenowo podobnie, no może ciut drożej niż w Chorwacji we wrześniu. Rok temu w Baśce Vodzie we wrześniu za świetny apartament 2+0 płaciłem 24 euro , tydzień później w Petrovacu w Czarnogórze 25 euro, a standard był nieco gorszy niż w Chorwacji. W Chorwacji podaż apartmani jest większa , dzięki temu można więcej utargować. Osobiście w Budvie nie szukałbym, radzę jechać bardziej na południe. Im dalej , tym taniej będzie, polecam Ulcijn z cudowną plażą za miasteczkiem w stronę granicy z Albanią. No i z Baru , (jest po drodze do Ulcijn) dojedziesz do Podgoricy pociągiem, tak to zostają tylko autobusy i busy. Ale widziałem ,że sporo tego jeździ.