Andrewski napisał(a):ponawiam...
Andrewski napisał(a):Witam wszystkich na forum:)
Ja poszukuje czegoś w miejscowości : Budva lub okolice,dla 2 osób. Terminto 04.09-15.09. Można sie targować na miejscu jesli chodzi o cene?
Będzie to moja pierwsza wycieczka w to miejsce.Mam jeszcze jedno pytanie,idzie się jakoś dostać z Budvy do Podgoricy? jesli tak to w jakiej cenie? z góry dzięki za odpowiedz i pozdrawiam
Andrewski napisał(a):Witam wszystkich na forum:)
Ja poszukuje czegoś w miejscowości : Budva lub okolice,dla 2 osób. Terminto 04.09-15.09. Można sie targować na miejscu jesli chodzi o cene?
Będzie to moja pierwsza wycieczka w to miejsce.Mam jeszcze jedno pytanie,idzie się jakoś dostać z Budvy do Podgoricy? jesli tak to w jakiej cenie? z góry dzięki za odpowiedz i pozdrawiam
Andrewski napisał(a):aha. ale nam nie potrzebne jakieś nie wiadomo jakie apartamenty. Cos skromnego 2 łóżka i prysznic starczy. Znajde cos takeigo? bo jak patrze to same ceny 20-30 eur.
pelkin1971 napisał(a):adikos napisał(a):pelkin1971 napisał(a):adikos napisał(a):Wlasnie mam trase z Sarajewa przez Niksic ,Podgorica do Ulcij a druga z Sarajewa do Foca przez Zabljak , Mojkovac, Podgorica do Ulcinj jak jechac aby byly jak najlepsze widoki
Adikas jak pojedziesz przez Foca, Zabljak, Mojkovac do Podgoricy to zaliczysz 3 kaniony (Pivy, Tary i Moraća) - widoki naprawdę przepiękne.
Pelkin orientujesz sie ile czasu faktycznego zajmuje dojazd z Polski do Ulcinj(przez Sarajevo) ta trasa , mi wg via mischelin podaje niespelna 18 godz ale czy jest to na tyle wiarygodne pzdr
Podróż rozłóż na dwa dni z noclegiem w Sarajewie. Ja nocowałem na polu namiotowym w Sarajewie przy lotniku.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора