Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Czarnogórze

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 10.07.2018 08:18

Znalazłem informację na bookingu, że w hotelu Kalamper jest bankomat.
pachi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pachi » 10.07.2018 08:19

Też znalazłem, ale chciałem się upewnić, czy ktoś z was korzystała. Napiszę do hotelu i dam znać.
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 10.07.2018 08:24

To jest dobry hotel na 100% mają bankomat.
pachi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pachi » 10.07.2018 09:44

Peter mi odpisał. Potwierdził informację, że bankomat jest w hotelu.
boqler
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) boqler » 14.07.2018 18:54

Hej, czy jest ktoś w stanie pomóc mi wybrać miejscówkę na 5 nocy w Czarnogórze nad morzem? Plan jest taki, że jedziemy z północy z Pluzine na dół zahaczając o Ostrog, przez jezioro Szkoderskie. Przekopałem sporo blogów itd i im dłużej czytam tym gorzej :) Jedziemy z dziewczyną, 13-18 sierpnia będziemy właśnie nad morzem, później jedziemy na 6 dni do Kotoru.

Gdzie jechać? Kompletnie nie mam pojęcia. Nie chcemy latać po klubach więc z góry odrzuciliśmy Budvę (ale nie wiem czy dobrze) - też nie chcemy żeby było odcięte od świata - kawałek miasteczka, jakieś knajpki, deptak wzdłuż morza, czysta plaża :) Cena powoli zaczyna nie grać większej roli bo czasu zostało mało. Ktoś poleci konkretne miastko lub hotel itd? Czy szukać w Albanii :D?
janusz07
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz07 » 14.07.2018 19:41

Wróciłem wczoraj z miejscowości Utjeha, blisko granicy albańskiej, mieszkałem w https://pl.ihr24.com/ho1844990/apartments-mekic/pl/.
Mała dziura, publiczna plaża z kilkoma knajpkami, obok apartamentowca mała spokojna plaża. Z utjehy można pojechac do Ulcinj, lub Sutomore, lub dalej. Na miejscu są także dwa kempingi, nieduże ale wyglądały ok.
mkbojarczuk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkbojarczuk » 15.07.2018 07:18

boqler napisał(a):Hej, czy jest ktoś w stanie pomóc mi wybrać miejscówkę na 5 nocy w Czarnogórze nad morzem? Plan jest taki, że jedziemy z północy z Pluzine na dół zahaczając o Ostrog, przez jezioro Szkoderskie. Przekopałem sporo blogów itd i im dłużej czytam tym gorzej :) Jedziemy z dziewczyną, 13-18 sierpnia będziemy właśnie nad morzem, później jedziemy na 6 dni do Kotoru.

Gdzie jechać? Kompletnie nie mam pojęcia. Nie chcemy latać po klubach więc z góry odrzuciliśmy Budvę (ale nie wiem czy dobrze) - też nie chcemy żeby było odcięte od świata - kawałek miasteczka, jakieś knajpki, deptak wzdłuż morza, czysta plaża :) Cena powoli zaczyna nie grać większej roli bo czasu zostało mało. Ktoś poleci konkretne miastko lub hotel itd? Czy szukać w Albanii :D?

Jesli masz samochod i chcesz zwiedzac to wez sobie dowolne miasteczko,odleglosci bliskie.wybierz sobie noxleg ktory Ci odpowiada.
Kazda miejscowosc ma plusy i minusy.
Wybralbym petrovac ale budva ,bar czy sutomote tez maja swoje zalety.
Sutomore jest wieksze i mozesz miec lepsze noclegi.ale za to glosniejsze.Petrovac fajny ale ciasny .
W albanii fajne miejsca to na poludniu.
irekz12
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) irekz12 » 15.07.2018 20:22

Cześć,czy ma ktoś z was namiar na jakiś domek który można by wynająć cały dla grupy 10 osób,w jakiejś spokojnej dziurze ze tak powiem z dala od miejskich plaż i zgiełku,może jakiś adres www ,albo prywatny e-mail,oczywiście w rozsądnej cenie tak by było kilka pokoi i chociaż dwie łazienki
hortika
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hortika » 16.07.2018 08:05

irekz12 napisał(a):Cześć,czy ma ktoś z was namiar na jakiś domek który można by wynająć cały dla grupy 10 osób,w jakiejś spokojnej dziurze ze tak powiem z dala od miejskich plaż i zgiełku,może jakiś adres www ,albo prywatny e-mail,oczywiście w rozsądnej cenie tak by było kilka pokoi i chociaż dwie łazienki

Apartamenty Lukic/Utjeha adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, byłam, polecam, niestety nie znam aktualnych cen:)
rafaello1971
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafaello1971 » 16.07.2018 13:36

witam
poszukuje sprawdzonego noclegu dla 4 dorosłych -2 sypialnie oraz- 1 dziecka jak najbliżej plaży w spokojnej niezatłoczonej mieścinie 2-13 sierpnia -standart Chorwacki.Będę wdzięczny za info
pozdro
lusesita
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lusesita » 16.07.2018 19:32

boqler napisał(a):Hej, czy jest ktoś w stanie pomóc mi wybrać miejscówkę na 5 nocy w Czarnogórze nad morzem? Plan jest taki, że jedziemy z północy z Pluzine na dół zahaczając o Ostrog, przez jezioro Szkoderskie. Przekopałem sporo blogów itd i im dłużej czytam tym gorzej :) Jedziemy z dziewczyną, 13-18 sierpnia będziemy właśnie nad morzem, później jedziemy na 6 dni do Kotoru.

Myślę, że Sutomore spełni twoje oczekiwania, chociaż co do czystości plaż w Czarnogórze i ogólnie czystości tam, to można mieć wątpliwości. My byliśmy we wrześniu i to co zastaliśmy nie zachęciło nas do odwiedzenia tego kraju raz jeszcze.
Jeśli wybierzesz Sutomore, szukaj na ulicy Iva Novakovica i to najlepiej pod koniec (czy początek?) w każdym razie najbardziej na południe. Jest tam dzielnica domków, a promenadą można dojść do knajpek i innych atrakcji - fajny spacer ok. 10 min. Domy o których piszę mają w większości bezpośrednie zejście do plaży. Nam to miejsce bardzo pasowało, w dzień cicho i przyjemnie, własna plaża a wieczorem szliśmy do cywilizacji.
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 17.07.2018 09:44

Milica i mrvica dobra voda
pachi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pachi » 16.08.2018 11:25

Właśnie wróciłem z apartamentu Milica i Mrvica w Dobra Voda i gorąco polecam ze względu na osobę gospodarza Patara i jego żony. Petar dba o dobrą atmosferę wśród gości jego pokoi. Z każdym gościem zamieni kilka słów, pożartuje, zaprosi na kawę, piwo lub kieliszek rakiji. Wspólnie zrobiliśmy nawet grilla. Ja kupiłem mięso a żona Petara przygotowała pyszne jedzenie. Są to małe rzeczy, ale cieszą i budują świetny klimat. Apartament Milica i Mrvica jest blisko plaży, zarówno głównej, jak i małej. Ja polecam małą plażę ze względu na małą ilość ludzi i spokój. Zarówno z apartamentu, jak i małej plaży jest bardzo blisko do marketu, więc nie ma sensu wszystkiego znosić na plażę. Wszystko jest pod ręką. Pokoje, jak i cały budynek są bardzo czyste i akurat w tym przypadku odbiegają na plus od identycznych miejsc w Chorwacji. Z praktycznych informacji warto mieć świadomość tego, że w Dobrej Vodzie jest jeden bankomat, który pomimo tego, że był pusty w sobotę, nie został uzupełniony nawet w poniedziałek. Polecam świetny słony ser biały, w smaku jakby lekko wędzony. Można go dostać w markecie VOLI w dużym opakowaniu, jest to wydatek ok 3 Euro. Tanie jest również kozie mleko, ale to tylko dla smakoszy.

Петар, поздрав из пољске мафије

Petar, pozdrav iz poljske mafije :D .
agagryf
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agagryf » 22.10.2018 13:23

Witam, czy moglibyście polecić noclegi w Czarnogórze? Wybieramy się po raz pierwszy do Czarnogóry na 2 tygodnie sierpnia 2019 r, 4 osobową rodziną. W sumie to nie mamy jakiś dużych wymagań. Miło by było gdyby nocleg był blisko małej plaży, tak aby rano dzieciaki mogły pokąpać się w morzu a później wyruszyć z nami na zwiedzanie. Ważne aby była osobna sypialnia dla rodziców i aneks kuchenny z łóżkami dla dzieci (lub 2 sypialnie). Jedziemy samochodem więc odległości też nie stanowią problemu. Z góry dziękuję za pomoc
boqler
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) boqler » 05.02.2019 20:28

My w tamtym roku byliśmy w Utjeha w pensjonacie Vongola - nam się bardzo podobało przez to, że jest na totalnym zadupiu :) Pokoje fajne, widok bezpośrednio na morze, śniadania na miejscu średnie ale dania z karty obiadowej dobre. Auto na zamykanym parkingu 100m od pensjonatu (każdy kto ma tam auto dostaje swój klucz). Jedyny minus w zależności od gustu to brak typowej plaży a bardziej jest prywatna skała z leżakami i zejściem do morza po drabnikach.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Noclegi w Czarnogórze - strona 41
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies