Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Czarnogórze

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
majdela
Autostopowicz
Re: noclegi w Czarnogórze w ciemno

Postnapisał(a) majdela » 24.05.2017 13:39

W terminie 13-26.08.2017 r. Szukam noclegów dla 8 osób: 5 dorosłych, 2 nastolatków - 17 i 15 lat i jeden maluch - 2 lata. Potrzebne miejsce, w którym gospodarze akceptują zwierzęta. Mamy chihuahua. Nigdy nie zostaje sam, ale wiem, że nie wszyscy zgadzają się na psy. Byliśmy już 2 razy w okolicach Budvy. Chętnie pomieszkalibyśmy w innym rejonie.
majdela
Autostopowicz

Postnapisał(a) majdela » 25.05.2017 06:32

Dziękuję za podpowiedzi. Po pewnych perturbacjach wynikających z obecności psa, zarezerwowałam termin we wskazanym miejscu :)
mike_
Croentuzjasta

Postnapisał(a) mike_ » 30.05.2017 13:42

jejku znowu trochę mnie nie było i już kłótnie :) jak ktoś się pyta o apartamenty to będę na przyszłość mówił że mamy wolne w Petrovac, Buljarica, Sveti Stefan i Sutomore. Ale że podam info o apartamentach ma priv aby nikogo nie urazić :) bywam tu zdecydowanie częściej w sezonie ale i poza sezonem tu się odzywałem też np. w styczniu :) Co do opinii gości którzy byli u nas z forum to trzeba ich się pytać często goście tu zakładają konto jednorazowo aby znaleźć apartament a potem już ich tu nie ma na forum, opinie o naszych apartamentach są na Google podam wam link i na naszym Facebooku zapraszam do zalajkowania :) ( https://www.facebook.com/pg/Apartamenty ... e_internal https://www.google.pl/search?q=apartame ... d21c487c,1, ), nie wiem czy wy będąc w restauracji lub w hotelu automatycznie dodajecie opinie do googla o danym obiekcie ale zapewniam was że bardzo żadko goście chcą dać jakakolwiek opinie ponieważ im się po prostu nie chce i opinie zostawia zazwyczaj bardzo mało gości. Zazwyczaj tez sami z siebie nie wiedza ze mogą zostawić opinie. Spójrzcie ile w Google ma opinii np. hotel Castellastva w Petrovac to jest bardzo duży hotel, a ma mniej opinii niż nasze apartamenty ( znajdźcie w Czarnogórze apartamenty które maja więcej opinii w google od naszych, ciężko z tym będzie :) wiec z tymi opiniami to rożnie bywa. Mi się podoba Petrovac i odludzie w górach Komovi, latam tu od dziecka mam tu dużo rodziny i znajomych. W Świetym Stefanie też jest fajnie ale drożej, Budva mi się nie podoba jest za głośna, Kotor fajny ale do zwiedzania a nie plażowania, Ulcinij fajne stare miasto ale cala reszta zbyt bardzo muzułmańska szczególnie plaże (ciekawi mnie czemu Albańczycy przyjeżdżają do Czarnogóry na wakacje jak by nie mieli swoich plaż hehe :) a Sutomore też za głośne imprezowe bo pociąg z rozwydrzoną młodzieżą bezpośrednio tam jeździ z Podgoricy. Ja mam takie odczucia, mamy w sezonie zawsze full turystów, nie narzekamy na wolne miejsca, ale zawsze dobrze mieć rezerwacje robione rok wcześniej lub pól roku wcześniej wiec do tego dążymy, aby z każdym rokiem już w sezonie nie robić rezerwacji tylko zając się gośćmi na miejscu :) każdy na inny gust dlatego na naszej stronie mamy sprawdzone apartamenty naszych kuzynek i znajomych, tanie i drogie, na wsi i w mieście, do wyboru do koloru :) i nie płaci się na żadne konto pośrednika tylko zawsze bezpośrednio właścicielowi :) do zobaczenia w Czarnogórze rok temu bylem tam już od 28 maja ale teraz będę tam pewnie jakoś za 3 lub 4 tyg. i posiedzę tam pewnie do końca sezonu zobaczy się ile będę mieć ochoty, moja rodzina by chciała abym mieszkał w Czarnogórze na stałe, ale ja lubię też i Polskę, też jest fajna :) może na starość mi się odmieni kto wie :) Pozdrawiam
Pudelek
Cromaniak

Postnapisał(a) Pudelek » 30.05.2017 14:21

tymi opiniami na google to bym się nie podniecał za bardzo :) wystarczy założyć konto i wpisać dobrą/złą ocenę, dla właściciela lokalu/pensjonatu to żaden problem zrobić sobie dwadzieścia wpisów w ciągu godziny :) To nie booking, gdzie tylko potwierdzony i zaliczony nocleg daje prawo od ocenienia... W rzuconym linku do apartamentów na google zdecydowana większość (jakieś 80%) to też wpisy "jednorazowców" - tylko dla tego miejsca. Nie twierdzę, że to jakieś kombinowanie, ale raczej mało wiarygodne :P
slavko.v
Cromaniak

Postnapisał(a) slavko.v » 30.05.2017 21:11

Do Czarnogóry w ciemno można jechać, ale nigdy w lipcu ani w sierpniu... Mike, dzięki za informacje... może kiedyś skorzystam...
andeo
Cromaniak

Postnapisał(a) andeo » 31.05.2017 11:32

Ja wolę Booking ,bo jak odpowiednio szybciej się coś znajdzie to ceny są na prawdę bardzo korzystne,można odwołać rezerwację często tydzień przed przyjazdem ,w razie gdyby coś się wydarzyło i wybieram zazwyczaj takie bez przedpłaty .Więc nie ma nic do stracenia ,tyle tylko że czasem coś na zdjęci u wygląda inaczej niż na żywo ,ale wolę to niż na miejscu tracic czas i nerwy na szukanie .Raczej z większości rezerwacji byłam bardzo zadowolona .
akwarysta6
Odkrywca

Postnapisał(a) akwarysta6 » 03.06.2017 07:05

Ja też wszystkie rezerwacje robię prze booking. Rezerwację na wyjazd do Czarnogóry na przełomie sierpnia i września zrobiłem 23.12.2016r. Booking nigdy mnie nie zawiódł, ale zawsze biorę oferty z oceną minimum 8-9/10. Pozdrawiam.
kawior.s
Autostopowicz

Postnapisał(a) kawior.s » 12.06.2017 15:48

Witajcie

Czy możecie polecić miejscowości niedaleko Budvy z fajną plażą i ciekawą okolicą?
Poszukuję noclegu dla 4 osób (2 pokoje)
Z
Cromaniak

Postnapisał(a) Z » 12.06.2017 19:55

Kawior obawiam się że nie ma takich miejsc.
.Karol.
Autostopowicz
BiH / Czarnogóra - nocleg w ciemno?

Postnapisał(a) .Karol. » 21.06.2017 12:00

Witam wszystkich :papa:

W Chorwacji będziemy apartamentować w okolicach Omis / Makarskiej. Chcielibyśmy na jeden dzień wyskoczyć do Medjugorie i Mostar. To nie problem, ale :D stamtąd nie tak daleko do kanionu Piva w Czarnogórze. Całość da się ogarnąć jednego dnia, wyjeżdżając bardzo rano i późno wracając, ale to będzie "na szybko" i męczące. Stąd pytanie, czy możliwy jest gdzieś po drodze nocleg w ciemno? Ewentualnie jakieś miejsce do nocowania pod namiotem? Z tego co patrzę na google maps, są noclegi / pola namiotowe na granicy BiH i Czarnogóry (Droga M18).
Z
Cromaniak

Postnapisał(a) Z » 21.06.2017 16:40

Nocowałem w Plužine w zeszłym tygodniu,w ciemno. Za 2+2 40€
Yosi
Autostopowicz

Postnapisał(a) Yosi » 23.06.2017 08:35

Dzień dobry,
Chorwację odwiedzaliśmy kilka razy, teraz czas na zmianę i padło na Czarnogórę a może Albanię - nie jesteśmy zdecydowani ale czuję, że z Waszą pomocą coś wybierzemy.
Szukamy miejscówki dla 2+1 w terminie 16 - 30 lipca (wtedy mamy urlop) ale wypoczynek 10 dniowy. Zależy nam na spokojnej okolicy, z bliskim dostępem do morza, miejscówką z parkingiem.
Jeśli macie coś sprawdzonego, co możecie polecić to chętnie skorzystamy.
Nie potrzebuję obszernej argumentacji - liczę na konkrety:)
Pozdrawiam i życzę dobrego dnia!
rufus295
Croentuzjasta
Re: BiH / Czarnogóra - nocleg w ciemno?

Postnapisał(a) rufus295 » 23.06.2017 08:43

.Karol. napisał(a):Witam wszystkich :papa:

W Chorwacji będziemy apartamentować w okolicach Omis / Makarskiej. Chcielibyśmy na jeden dzień wyskoczyć do Medjugorie i Mostar. To nie problem, ale :D stamtąd nie tak daleko do kanionu Piva w Czarnogórze. Całość da się ogarnąć jednego dnia, wyjeżdżając bardzo rano i późno wracając, ale to będzie "na szybko" i męczące. Stąd pytanie, czy możliwy jest gdzieś po drodze nocleg w ciemno? Ewentualnie jakieś miejsce do nocowania pod namiotem? Z tego co patrzę na google maps, są noclegi / pola namiotowe na granicy BiH i Czarnogóry (Droga M18).

W jeden dzień raczej słabo to widzę. Ja z rejonu Omisa mam zamiar na jeden dzień wyskoczyć w Durmitor Kanionem Pivy, tylko szukam kompana. Fajny kamp masz w Foce, camp Drina, domek 25euro płaciłem na dobę.
kojacek
Cromaniak

Postnapisał(a) kojacek » 06.07.2017 00:30

slavko.v napisał(a):Do Czarnogóry w ciemno można jechać, ale nigdy w lipcu ani w sierpniu... Mike, dzięki za informacje... może kiedyś skorzystam...

Dlaczego "nigdy w lipcu ani w sierpniu"?
slavko.v
Cromaniak

Postnapisał(a) slavko.v » 06.07.2017 06:43

Ja bym nie jechał bez rezerwacji w lipcu ani sierpniu - Serbowie, Czarnogórcy maja już wakacje a i Rosjan, Polaków i innych nacji nie brakuje... w związku z tym ciężko znaleźć coś fajnego... ale można próbować...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Noclegi w Czarnogórze - strona 37
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies