jejku znowu trochę mnie nie było i już kłótnie
jak ktoś się pyta o apartamenty to będę na przyszłość mówił że mamy wolne w Petrovac, Buljarica, Sveti Stefan i Sutomore. Ale że podam info o apartamentach ma priv aby nikogo nie urazić
bywam tu zdecydowanie częściej w sezonie ale i poza sezonem tu się odzywałem też np. w styczniu
Co do opinii gości którzy byli u nas z forum to trzeba ich się pytać często goście tu zakładają konto jednorazowo aby znaleźć apartament a potem już ich tu nie ma na forum, opinie o naszych apartamentach są na Google podam wam link i na naszym Facebooku zapraszam do zalajkowania
(
https://www.facebook.com/pg/Apartamenty ... e_internal https://www.google.pl/search?q=apartame ... d21c487c,1, ), nie wiem czy wy będąc w restauracji lub w hotelu automatycznie dodajecie opinie do googla o danym obiekcie ale zapewniam was że bardzo żadko goście chcą dać jakakolwiek opinie ponieważ im się po prostu nie chce i opinie zostawia zazwyczaj bardzo mało gości. Zazwyczaj tez sami z siebie nie wiedza ze mogą zostawić opinie. Spójrzcie ile w Google ma opinii np. hotel Castellastva w Petrovac to jest bardzo duży hotel, a ma mniej opinii niż nasze apartamenty ( znajdźcie w Czarnogórze apartamenty które maja więcej opinii w google od naszych, ciężko z tym będzie
wiec z tymi opiniami to rożnie bywa. Mi się podoba Petrovac i odludzie w górach Komovi, latam tu od dziecka mam tu dużo rodziny i znajomych. W Świetym Stefanie też jest fajnie ale drożej, Budva mi się nie podoba jest za głośna, Kotor fajny ale do zwiedzania a nie plażowania, Ulcinij fajne stare miasto ale cala reszta zbyt bardzo muzułmańska szczególnie plaże (ciekawi mnie czemu Albańczycy przyjeżdżają do Czarnogóry na wakacje jak by nie mieli swoich plaż hehe
a Sutomore też za głośne imprezowe bo pociąg z rozwydrzoną młodzieżą bezpośrednio tam jeździ z Podgoricy. Ja mam takie odczucia, mamy w sezonie zawsze full turystów, nie narzekamy na wolne miejsca, ale zawsze dobrze mieć rezerwacje robione rok wcześniej lub pól roku wcześniej wiec do tego dążymy, aby z każdym rokiem już w sezonie nie robić rezerwacji tylko zając się gośćmi na miejscu
każdy na inny gust dlatego na naszej stronie mamy sprawdzone apartamenty naszych kuzynek i znajomych, tanie i drogie, na wsi i w mieście, do wyboru do koloru
i nie płaci się na żadne konto pośrednika tylko zawsze bezpośrednio właścicielowi
do zobaczenia w Czarnogórze rok temu bylem tam już od 28 maja ale teraz będę tam pewnie jakoś za 3 lub 4 tyg. i posiedzę tam pewnie do końca sezonu zobaczy się ile będę mieć ochoty, moja rodzina by chciała abym mieszkał w Czarnogórze na stałe, ale ja lubię też i Polskę, też jest fajna
może na starość mi się odmieni kto wie
Pozdrawiam