Re: noclegi w Czarnogórze w ciemno
napisał(a) mkbojarczuk » 13.05.2017 22:34
slavko.v napisał(a):mkbojarczuk napisał(a):slavko.v napisał(a):Są jakieś zasady na forum, Mike ich nie przekracza, prawda? Pytam administratora? Bo jeżeli pisze zgodnie z regulaminem, to Debecja niech się nie czepia.
Dlaczego uważasz,ze nie przekracza,kazdy post to jest deskredytacja wszystkiego ,co jest z nim nie zwiazane.Przecież te wypowiedzi nic kompletnie nie wnoszą.
.Podobnie Twoje .Podbijasz watki aby tylko Twoi znajomi byli w górze,czasami dosłownie nie masz nic do powiedzenia a coś napiszesz aby podbić.
Posłuchaj poza Dobra Voda i Twoja willa istnieje inny swiat,sa inni ludzie i nachalne pisanie osiaga inny efekt.
Jesteś Bojarczuk! " nie mogłem się doczekać" i twoje nic nie wnoszące uwagi, ale masz prawo, tak jak prawo ma Mike, tak jak prawo mam ja pisząc o M&M Dobra Voda.
Uważam, że Mike, nie przekracza żadnych norm obowiązujących na forum.
Czy ja coś podbijam na forum? nic nie podbijam, w Dobra Voda u Milicy i Petara byłem w 2015 roku, w tym roku jadę ponownie z grupą przyjaciół (3 auta). a moje informacje i posty innych Polaków, którzy tam byli , które znajdują się w założonym przeze mnie wątku przydały wielu osobom, które pisały do mnie również prywatnie.
Panie Bojarczuk! Gospodarze do których jedziemy w Czarnogórze, cieszą się z tego, że przyjeżdżają do nich goście... nie uwierzysz, dla nich nie liczy się zysk, tylko zadowolenie ich gości...
Mistrzu zażyj coś na uspokojenie.
Twoje watki w pierwszym wniosłeś dużo tresci.
Piszesz w styczniu ,nie wiem po co to komu,ze jedziesz wtedy i jak nikt nic nie komentuje to nastepny.Masz takich więcej.
Przeciez to jest reklama z cena.
W Czarnogórze jest pewnie duzo wiecej wartych uwagi apartamentów,ale nikt nie zaklada watków.
Ty zanim pojechałeś ,juz pisałeś peany .
Prześledż swoje wypowiedzi ,bo moze nie pamietasz.
» 17.01.2017 00:15
Hejhej! Jedziemy do Dobra Voda, Milica i Mrvica. Właśnie dokonałem rezerwacji 16.07-29.07.2017. będziemy mieszkać w Milicy-AP2, a nasi przyjaciele w Mrvicy(górny AP). pozdrawiam
Postnapisał(a) slavko.v » 25.04.2017 22:42
Wyjazd sobota 15.07. ok. 7.00 Gniezno - Łódź - Częstochowa - Bielsko-Biała - Żywiec - Zwardoń - Skalite - Żylina - Trencin - Komarno lub Bratislava - Mohacs - Udvar, nocleg w Bilje k/Osijek, II dzień - przejazd przez BIH (Sarajevo, Scepan Polje, Podgorica), albo przez Serbię (Sid, Valjevo, Uzice), przez Serbię może trwać trochę dłużej. Jedziemy w trzy auta. Powrót w sobotę 29.07 - przez Serbię, nocleg w Bilje...
Nocleg w Milica i Mrvica - DOBRA VODA (pomiędzy BAR a ULCINJ) w szczycie sezonu 10E/osoba
A to są wpisy mike bezinteresowne
fajnie odzywaj się wtedy u nas z basenem po 20 euro doba za 2 osoby i miejsca jest pełno na plaży bo turystów już malutko
Także wybacz ale dla mnie obecność ma jeden cel