ania2710 napisał(a):Witam serdecznie
czy ktoś mógłby mi polecić fajny, niedrogi nocleg w Sutomore dla 6 osób (3 dorosłe +3 dzieci) w terminie 2 połowa lipca 2016.
mervik napisał(a):mike_ napisał(a): jestem wstanie wynegocjować lepsze ceny niż polskie agencje turystyczne
...hmmmm .... ja za 35 E zarezerwowałem sobie miejscówkę Pokój ful wypas z klimą
,duży basen i taki widok z tarasu
sosu91 napisał(a):Witam serdecznie,
Wybieramy się w 4 osoby 2 młode pary do Czarnogóry, i może na chwilę do Albani
Jaki rejon polecilibyście na pierwszy pobyt? chodzi nam głównie o wylegiwanie sie na plaży, ale troche wieczornych atrakcji również by się przydało
W Chorwacji zawsze mieszkaliśmy w domku przy plaży, czy tutaj również łatwo znalezc coś takiego, nie ukrywam że wyjście praktycznie odrazu do morza robi wrażenie?
Lepiej rezerwować wcześniej, (jak tak to na jakich stronach najlepiej szukać?) czy jechać w ciemno?
Wyjazd poczatek lipca
Pozdrawiam
Z napisał(a):sosu91 napisał(a):Witam serdecznie,
Wybieramy się w 4 osoby 2 młode pary do Czarnogóry, i może na chwilę do Albani
Jaki rejon polecilibyście na pierwszy pobyt? chodzi nam głównie o wylegiwanie sie na plaży, ale troche wieczornych atrakcji również by się przydało
W Chorwacji zawsze mieszkaliśmy w domku przy plaży, czy tutaj również łatwo znalezc coś takiego, nie ukrywam że wyjście praktycznie odrazu do morza robi wrażenie?
Lepiej rezerwować wcześniej, (jak tak to na jakich stronach najlepiej szukać?) czy jechać w ciemno?
Wyjazd poczatek lipca
Pozdrawiam
W Czarnogórze to powylegujesz się na plaży jak sobie zasieki postawisz ,jeśli jedziesz w sezonie to zapomnij o czymś takim.
doduska88 napisał(a):Witam,
Wybieramy się w tym roku na wakacje do Czarnogóry w 6 osób (przełom sierpnia/września). Jaką miejscowość polecacie? Może ktoś ma namiary na jakiś niedrogi nocleg?
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора