MarekBogdanski napisał(a):Ja dokładnie analizowałem drogę do Sarajewa. Droga przez Bosanski Brod jest przejezdna. Wyjeżdżamy z Warszawy do Petrovac w dniu 2014-06-10. Dość dokładne informacje są podane w wątku "Droga Przez Bośnię". Są tam podawane linki o przejezdności dróg. Ja jadę Bosanski Brod (M-14-1) –Derventa – i dalej (M-17-2) do M-17 (E73) Sarajewo. Dalej drogą M-18 do Foća (Brod) HUM Plużine i dalej
Sylvvia napisał(a):Budva - prze prze pięknie , ale od razu płyncie motorówka na wyspe Sw Mikolaj sie opalac , tam jest raj , my plynelismy co dzien, na miejskiej plazy jest masakra ...
Poza tym sami Ruscy ,duzo ludzi i tłok są
erni111 napisał(a):Wielkie dzięki.
Szukam miejsca w Czarnogórze podobnego do PROMAJNEJ w CR.
Ile jedziesz autem i czy masz jakiś postój na spanie?
Ja do Makarskiej jadę 15 godzin.
Mam 2 synków 1,5 i 11 lat więc nie chce ich przemęczać i w sumie siebie też nie.
W Cro zawsze na miejscu szukaliśmy noclegów.
Chcemy zmienić w tym roku miejsce i państwo z powodu cenowych.
W Cro ceny poszły w gore a to troszkę boli .
Czy jest różnica cenowa po miedzy Cro a Czarnogórą?
Powiem że w tamtym roku w Promajnej obiad Ja , żona , syn 10 lat i mały bobas 8 miesięcy kosztował nas mięso z grilla, frytki, surówka, piwo, woda , napój 230 zł
Więc codziennie stołować się to tragedia
red78 napisał(a):Generalnie Montenegro jest napewno tańsze od Cro sadze ok 40% a wg mnie ładniejsze (chorwacja była tania w 1999 roku pamietam jak za karlovacko płaciłem ok 2,5 kuny )) w sklepie.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора