Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Czarnogórze

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
andeo
Cromaniak
Re: noclegi w Czarnogórze w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 27.04.2014 19:48

koliberko ,wysłałam Ci na priv,ale wiem,że tam raczej wszystko zajęte już .
kk_1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kk_1 » 28.04.2014 08:17

Czy ktoś z forumowiczów może polelić jakiś fajny apartament typu 2+1 w Petrovacu? Ważne aby był taras/balkon z widokiem na morze, aneks kuchenny i ogólnie przyzwoity standard.
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 28.04.2014 09:11

Sprawdzałaś na booking ?może jeszcze da się znaleźć coś wolnego w dobrej cenie...sporo tego jest.
kk_1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kk_1 » 28.04.2014 09:39

Przeglądałem booking, jednak w pierwszej kolejności będę próbował od kogoś z forum, wtedy zawsze można coś więcej się wypytać i wywiedzieć, jakieś dodatkowe fotki obejrzeć. Jak tak się nie uda to pozostaje booking itp.
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 28.04.2014 10:28

oo widzę,żeś mężczyzna,sorrki ;) No tak ,popytać warto.
Robsi2
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robsi2 » 02.05.2014 09:02

witam wszystkich chcących wybrać się do Montenegro :)
od 2010 roku spędzam corocznie wakacje w Czarnogórze w miejscowości Milocer (pomiędzy Budva a Św. Stefan), wybaczcie ale skąd i gdzie znaleźliście ceny apartamentów z basenami za kwotę 20 - 30 Euro..? ja mam stały apartament 3 osobowy w cenie 50 Euro/doba :) i jestem zadowolony z tak atrakcyjnej ceny.
W roku ubiegłym nastąpiło oblężenie Montenegro przez turystów z Rosji i niestety tak wywindowali ceny że w tym roku zrezygnowałem z Czarnogóry i zaplanowałem wakacje w Albanii, ceny apartamentów bynajmniej w mojej miejscowości Milocer wskoczyły na minimum 60-70 Euro za dobę i o niższej cenie nie ma mowy,
ceny w restauracjach, dyskotekach i na targowiskach również poszybowały a wiem co mówię, bo codziennie jeździłem do Sutomore na targ np. (najtańsza śliwowica rakijka lata ubiegłe 1l = 5 Euro a rok ubiegły 2013 1l=8 Euro).

Nie chcę nikogo zniechęcać do wyjazdu do Montenegro ja i moja rodzina zakochaliśmy się w tym kraju, ludziach i z cała odpowiedzialnością powiem jest tam CUDOWNIE...!!! i na pewno jeszcze tam wrócimy...!!!

w razie pytań służę radą :)
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 02.05.2014 09:38

Robsi2 napisał(a): minimum 60-70 Euro za dobę i o niższej cenie nie ma mowy,

....nie pisz takich bzdur i nie zniechęcaj innych ,ja w ciągu dwóch minut znalazłem dla trzech osób ,pokój z klimą i z aneksem kuchennym za 40EU
...trochę więcej wiary w szukaniu :wink:
http://www.booking.com/hotel/me/lazar-a ... ba7c15dbX5
Robsi2 napisał(a): wybaczcie ale skąd i gdzie znaleźliście ceny apartamentów z basenami za kwotę 20 - 30 Euro..? j

...jedna zasada
....chcesz mieć tani apartament
....rezerwujesz już jesienią lub najpóżniej po nowym roku :wink:
Robsi2
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robsi2 » 02.05.2014 12:14

nie miałem zamiaru nikogo zniechęcać.... jak napisałem Czarnogóra jest piękna i polecam wszystkim zwiedzić ten kraj....!!!
chciałem tylko nakreślic jak wzrosły ceny w ostatnim roku w porównaniu do lat ubiegłych, a z własnego doświadczenia wiem, że np. na promenadzie w Sutomore, podstawowy obiad w postaci grilowana pierś z kurczaka, frytki i surówka dla 3 osób to wydatek ok. 40 Euro....tj. chyba dużo....no chyba że ktoś lubi przez całe wakacje pizze i kebaby.....

wskazany apartament faktycznie jest za 40 Euro ale nie z basenem i 250 m w linii prostej ale nie idąc uliczkami....znam Petrovac zwiedziłem prawie wszystkie nadmorskie miejscowości jak i te w głębi Montenegro..
dla zainteresowanych im bliżej zatoki Kotorskiej i Budvy tym drożej za to w drugą stronę im bliżej Albanii tym taniej (Sutomoer, Petrovac, Ulcnij ...itd)

podsumowując aby nie było nieporozumień....

POLECAM WSZYSTKIM CZARNOGÓRĘ JEST TO PIĘKNY KRAJ I LUDZIE WSPANIALI......:)
mike_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mike_ » 02.05.2014 14:01

Apartamenty w Petrovac z basenem i jacuzzi u mojej rodziny są dostępne jak najbardziej w cenie 35euro za 3osobowy, za 55euro za 5 osobowy, 70euro za 6 osobowy i 80euro za 8 osobowy. Podałem ceny w lipcu i sierpniu. Czerwiec i wrzesień to odpowiednio 25,35,40,55euro. Zdjęcia basenu będę mieć za 3 tyg. bo przez deszcze jeszcze nie został ukończony. Apartamenty są 300m od morza idzie sie do wody 5min. mamy też do wynajęcia mieszkanie 6 osobowe wielkości 70m, znajduje się 30m od morza w cenie 80euro. Wolne miejsca jeszcze mamy ale wszelkie pytania proszę na maila bo nie które terminy są już mocno zarezerwowane. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam :)
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 03.05.2014 10:06

Dlatego właśnie jadąc w ciemno mam cichą nadzieję, że cena będzie niższa niż na portalach stricte dotyczących rezerwacji noclegów.Inaczej rozmawia się twarzą w twarz i są duze szanse na wynegocjowanie dobrej ceny.

Napiszcie proszę coś więcej na temat żywności. Rzeczywiście porównywalnie z Polską? Walutą jest tam euro więc kogo pytam to różnie sie wypowiada na temat żywności. Generalnie stanęło na tym, że im bliżej Ulcinj tym taniej. Chcę potwierdzić....
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 03.05.2014 10:34

kaliberka17 napisał(a):Napiszcie proszę coś więcej na temat żywności. Rzeczywiście porównywalnie z Polską? Walutą jest tam euro więc kogo pytam to różnie sie wypowiada na temat żywności. Generalnie stanęło na tym, że im bliżej Ulcinj tym taniej. Chcę potwierdzić....

W tamtym roku jak byłem i trochę zjeżdżiłem Czarnogórę ,w marketach ceny były podobne do naszych zwłaszcza w marketach Voli, reszta trochę drożej w mniejszych sklepikach ,tak jak u nas a nad Jadranem to ceny takie jak u nas nad morzem :wink:
...tak podsumowując ceny w Czarnogórze są o wiele mniejsze niż w CRO :wink:
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 03.05.2014 10:50

dzieki :)
a jeśli chodzi o apartamenty i rozmieszczenie pokoi to czy proszę napisz mi że spotkałeś sie z takim ułożeniem apartamrntu gdzie są dwie sypialnie i odzielna kuchnia :) Bo kurde co pytam o noclegi to każdy mi piszę , że kuchnia jest polączona z jedną z sypialni.... BEZ SENSU ;/ dlatego miedzy innymi nie rezerwuje noclegów bo wierze że znajdę takie ułożenie jakie jest najlepsze dla nas
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 03.05.2014 10:57

kaliberka17 napisał(a):dzieki :)
a jeśli chodzi o apartamenty i rozmieszczenie pokoi to czy proszę napisz mi że spotkałeś sie z takim ułożeniem apartamrntu gdzie są dwie sypialnie i odzielna kuchnia :) Bo kurde co pytam o noclegi to każdy mi piszę , że kuchnia jest polączona z jedną z sypialni.... BEZ SENSU ;/ dlatego miedzy innymi nie rezerwuje noclegów bo wierze że znajdę takie ułożenie jakie jest najlepsze dla nas

...zaraz ja chyba czegoś nie rozumiem ,TY jedziesz w jakieś miejsce dla apartamentu czy dobrej lokalizacji :roll:
kaliberka17 napisał(a):dzieki :)
Bo kurde co pytam o noclegi to każdy mi piszę , że kuchnia jest polączona z jedną z sypialni.... BEZ SENSU

...a co w tym dziwnego ,to u nas też teraz tak robią bo nowocześniej :lol:
...będzie ci ciężko znależ taki apartament z osobną kuchnią :roll:
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 03.05.2014 13:44

ja jadę mój drogi zarówno w miejsce dobrze zlokalizowane jak i do apartamentu urządzonego z głową :):)
tzn.wiesz w Chorwacji ile by nas nie jechało zawsze bylismy kilkaset schodów od morza oraz apartament miał osobne sypialnie zamykane na drzwi i osobną kuchnie. Może niektorym to nie robi różnicy kiedy głowę ma obok kuchenki gazowej ;P:P
Ja wole się zapytać i dowiedzieć bo jedzie z nami małe dziecko ktoremu trzeba będzie coś podgrzać pewnie nawet w nocy, ugotować jakis dobry obiadek więc wiesz..nikt nie chce żeby kłądąc się spać czuć w pościeli cebulę i nie daj Bóże czosnek hahaha :)
Mervik jak dobrze, że tu jesteś i piszesz do nas i ...radzisz bo byłam pewna że powiesz że bedzie łatwo znaleść apartament z odzielną kuchnią.... a tu zonk ;)
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 03.05.2014 20:29

kaliberka17 napisał(a): bo byłam pewna że powiesz że bedzie łatwo znaleść apartament z odzielną kuchnią.... a tu zonk ;)

...hihihi ...piszę jak jest.....ludziska kombinują jak się da
...a za takie luksusy ...niestety trzeba płacić :oczko_usmiech:

kaliberka17 napisał(a):głowę ma obok kuchenki gazowej ;P:P

:lol: ...raczej nie ..bo przeważnie są elektryczne :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Noclegi w Czarnogórze - strona 24
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone