Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Czarnogórze

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
zgredzik
Odkrywca
Re: noclegi w Czarnogórze w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 26.04.2014 20:34

smok131 -

wszystko zależy od tego, czego oczekujesz jadąc w dane miejsce - Ameryki nie odkryłem ;)
Ja pisałem wcześniej: jestem z gatunku "chodaków" a nie "leżaków". Oczywiście plażę zaliczymy nie raz, nie dwa razy ale nastawiamy się głównie na "wypady" w głąb Montenegro i być może do Albanii. Chcemy głównie pozwiedzać. Wiem jednio: MIEJSCE SPRAWDZONE.

Pozdrawiam....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.04.2014 20:42

Linków ponoć wklejać nie wolno więc pewnie zaraz jakiś admin zadziała. Miejsce wygląda ciekawie choć 3 kilometry od morza to w tej cenie można i w Chorwacji wyhaczyć apartman.
zgredzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 26.04.2014 20:48

Być może masz rację, ale ja akurat nie patrzę na to. Do Chorwacji jeździłem 6 ostatnich lat pod w PEWNE miejsce a do Czarnogóry jedziemy pierwszy raz. Trzeba zrobić "rozpoznanie" to na przyszłość człowiek będzie mądrzejszy.
Pewnikiem za rok czy dwa będę chciał pojechać w inne miejsce Czarnogóry i wówczas skorzystam z podpowiedzi Cromaniaków z czarnogórskim doświadczeniem :D

Pozdrawiam.....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.04.2014 20:53

Absolutnie nic nie miałem złego na myśli. Przytoczyłem tylko fakt dużej odległości od morza co jest decydujące w tym wypadku jeśli chodzi o cenę. Na marginesie - też bedę w Dobrej Vodzie. I też pierwszy raz w MNT.
zgredzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 26.04.2014 20:58

Nikogo nie podejrzewam tutaj o złe intencje ;)
My jedziemy na 3 tygodnie: ostatni tydzień lipca i dwa pierwsze sierpnia.

Pozdrawiam...
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 26.04.2014 21:14

zgredzik napisał(a):Nikogo nie podejrzewam tutaj o złe intencje ;)

Pozdrawiam...

Bardzo dziekuję za stronkę. Dziwi mnie że nie ma rozgraniczenia na poszczególne miesiące, tylko założyli 10 EUr i gitara. W sumie to super dla Ciebie bo w lipcu i sierpniu to taniej byłoby ciężko i myśle ze to super cena, ale z racji tego, że ja się wybieram 21 czerwca to liczę, że znajdę coś w lepszej cenie bliżej morza. Jednak na pewno przemyślę sprawę tej kwatery 8)
zgredzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 26.04.2014 21:17

kaliberka17 napisał(a):
zgredzik napisał(a):Nikogo nie podejrzewam tutaj o złe intencje ;)

Pozdrawiam...

Bardzo dziekuję za stronkę. Dziwi mnie że nie ma rozgraniczenia na poszczególne miesiące, tylko założyli 10 EUr i gitara. W sumie to super dla Ciebie bo w lipcu i sierpniu to taniej byłoby ciężko i myśle ze to super cena, ale z racji tego, że ja się wybieram 21 czerwca to liczę, że znajdę coś w lepszej cenie bliżej morza. Jednak na pewno przemyślę sprawę tej kwatery 8)

Ponieważ mam w zwyczaju pisać tutaj o swoich KAŻDORAZOWYCH wypadach na Bałkany to na pewno po powrocie z Bar pojawi się tu nieco moich wrażeń, spostrzeżeń i wniosków.

Pozdrawiam.....
kk_1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kk_1 » 27.04.2014 08:13

Witam,
w tym roku planujemy odwiedzić Czarnogórę. Po zapoznaniu się z opisami/opiniami, wstępny wybór padł na Petrovac. Jako, że jedziemy z 3-latkiem to mam pytanie, czy w Petrovacu jest jakiś ogólnodostępny plac zabaw, ewentualnie jakieś inne atrakcje dla dziecka? Planujemy pobyt w okresie ostatni tydzień czerwca - pierwszy tydzień lipca - czy to już szczyt sezonu i plaże będą mocno zatłoczone?
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 27.04.2014 08:21

kk_1 napisał(a):Witam,
w tym roku planujemy odwiedzić Czarnogórę. Po zapoznaniu się z opisami/opiniami, wstępny wybór padł na Petrovac. Jako, że jedziemy z 3-latkiem to mam pytanie, czy w Petrovacu jest jakiś ogólnodostępny plac zabaw, ewentualnie jakieś inne atrakcje dla dziecka? Planujemy pobyt w okresie ostatni tydzień czerwca - pierwszy tydzień lipca - czy to już szczyt sezonu i plaże będą mocno zatłoczone?

O rany ;) w takim razie do zobaczenia na placu zabaw, bo też jedziemy w takim terminie, z dzieckiem w takim wieku i też myślimy o Petrovac.
Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że w zeszlym roku jak byliśmy w Chorwacji to żadne atrakcje nie równały się z ...wodą w morzu i falami :lol: Wystarczyło wiaderko,sitko,kamyczki, woda i pełne zadowolenie na buzi gotowe :lol:
kk_1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kk_1 » 27.04.2014 08:32

kaliberka17 napisał(a):
kk_1 napisał(a):Witam,

O rany ;) w takim razie do zobaczenia na placu zabaw, bo też jedziemy w takim terminie, z dzieckiem w takim wieku i też myślimy o Petrovac.
Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że w zeszlym roku jak byliśmy w Chorwacji to żadne atrakcje nie równały się z ...wodą w morzu i falami :lol: Wystarczyło wiaderko,sitko,kamyczki, woda i pełne zadowolenie na buzi gotowe :lol:

W naszym przypadku bez placu zabaw się nie obejdzie - stąd moje zapytanie:)
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 27.04.2014 09:56

Hej witam Was.My również będziemy koniec czerwca ,początek lipca w Petrovacu ,ale place zabaw będziemy raczej omijać ,córa ma 14 lat :mrgreen:
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 27.04.2014 10:39

andeo oraz kk_1 , a czy macie noclegi zaklepane czy jedziecie w ciemno?
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 27.04.2014 15:42

My w Petrovacu mamy zaklepane od lutego bodajże.Szybciej będziemy spać jeszcze w Żabljaku i też jedna noc zaklepana,nie chciałam ryzykować i potem denerwować się albo tracić czas na szukanie...ale po tygodniu przenosimy się na Peljesac pod namiot i tam już w ciemno jedziemy.
Na początku też chciałam w ciemno,ale im więcej czytałam ,w szczególności nowszych wpisów,to zaczęłam wątpić w to czy znajdziemy dobre miejsce za dobrą cenę,może się mylę,ale mam wrażenie,że kiedyś było prościej ,a teraz jest większe zainteresowanie i już nie jest tak łatwo...ale to tylko moje takie przypuszczenia.
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 27.04.2014 15:55

andeo, a w Petrovac to konkretnie w ktorych apartamentach znalezliście noclegi?
kk_1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kk_1 » 27.04.2014 18:26

kaliberka17 napisał(a):andeo oraz kk_1 , a czy macie noclegi zaklepane czy jedziecie w ciemno?

Jeszcze nie mamy nic zarezerwowanego. Właśnie się za to zabieram.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Noclegi w Czarnogórze - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone