Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Czarnogórze

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
Z
Cromaniak
Re: noclegi w Czarnogórze w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 27.02.2014 09:58

A może Petrovac?
zgredzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 27.02.2014 19:44

mike_ napisał(a):
zgredzik napisał(a):Jedziemy do miejscowości Bar. Zamierzamy wyjechać w niedzielę aby w poniedziałek popołudniu lub wieczorem być na miejscu.

Pozdrawaim....

Bar nie za fajny bo to głownie miasto portowe...

Być może, przekonamy się na własnej skórze. Mamy pewne wymagania i 6-cio letnie doświadczenie w wojażach po Hrvatska a Czarnogórę odwiedzamy pierwszy raz ;)
Wiem natomiast, że Bar może być świetną bazą wypadową do zwiedzania regionu. My nie należymy do tzw "leżaków", spędzamy czas raczej czynnie tak więc....

PozdRawiam.....
mike_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mike_ » 24.03.2014 12:54

Hej:)

No tak świetna baza wypadowa to też Petrovac od Baru 20km i bardziej w centrum wybrzeża :) W Barze będę mieć tez apartamenty do wynajęcia ale to za jakiś miesiąc dopiero u znajomego:) Jak by ktoś potrzebował apartamentów w dobrych cenach czyli konkurencyjnych w danej miejscowości to zapraszam do mnie :) Jako ze jestem w połowie Czarnogórcem i mam tam dużo rodziny jestem wstanie wynegocjować lepsze ceny niż polskie agencje turystyczne :) Przykładem jest Petrovac w którym nie znajdziecie lepszej oferty na apartamenty z basenem jak i bez basenu niż u mnie :) Za jakiś czas będę mieć jeszcze dużo więcej innych ofert :) namiary na PW :)

Pozdrawiam serdecznie :)
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 24.03.2014 20:10

mike_ napisał(a): jestem wstanie wynegocjować lepsze ceny niż polskie agencje turystyczne

...hmmmm .... ja za 35 E zarezerwowałem sobie miejscówkę Pokój ful wypas z klimą
,duży basen i taki widok z tarasu :wink:

beznazwy.png
mike_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mike_ » 28.03.2014 02:22

mervik napisał(a):
mike_ napisał(a): jestem wstanie wynegocjować lepsze ceny niż polskie agencje turystyczne

...hmmmm .... ja za 35 E zarezerwowałem sobie miejscówkę Pokój ful wypas z klimą

beznazwy.png

Proszę o podanie w jakiej miejscowości jest ten apartament i ilo jest osobowy bo na pewno to nie w Petrovac :) Każda miejscowość w Czarnogórze ma swoja cenę zależnie czy jest bardziej atrakcyjna dla turystów czy mniej. Jeśli znajdzie Pan apartament w Petrovac z dużym basenem o powierzchni 40m kwadratowych i jacuzzi w sezonie za 35 euro to mogę wtedy negocjować :) u nas taki 3 osobowy apartament kosztuje 35euro w sezonie, a obok są dwa banki apteka przychodnia, piekarnia, mnóstwo barów i restauracji :)

Pozdrawiam i na zdrowie :)

Ps.

Załączone zdjęcie to widok na Petrovac z 600m. z naszego drugiego domu ale oczywiście apartamenty wynajmujemy tam na dole w samym Petrovac gościom, żeby mieli blisko do plaży.

Obrazek
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 26.04.2014 18:36

Witam Was wszystkich :) W tym roku wybieramy się we czwórkę do Czarnogóry. Tzn. czworo dorosłych i jedno dziecko. Jedziemy w ciemno z myślą, że uda nam się upolować tanie noclegi z pięknymi widokami na morze :) Co roku jezdzimy do Chorwacji i noclegi zawsze były zaklepane, dlatego teraz troszkę się boimy tego wyjazdu. Przeczytalam Wasze rozmowy, jednak jeśli bylibyście uprzejmi doradzić miejsce gdzie zarówno można wypoczać w spokojnej miejscowości, jak i pospacerować wieczorem jakąs promenadką (bez konieczności odpalania auta).
Noclegów nie rezerwujemy dlatego, że z Waszych opinii wywnioskowałam że powinno pojść łatwo znalezienie noclegu. Potrzebujemy dwóch osobnych sypialni, osobnej kuchni no i łazienki. Nie skłamie jeśli powiem, że wymieniłam ze 100 e-maili odnośnie noclegów z różnych częsci Czarnogóry, jednak mam wrażenie że wszystkie apartamenty posiadają jedną sypialnie, a druga sypialnia jest połączona z kuchnią..... Proszę potwierdzcie, że nie zawsze tak jest :);). Pozdrawiam i proszę o odpowiedz
Ostatnio edytowano 26.04.2014 20:01 przez kaliberka17, łącznie edytowano 2 razy
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 26.04.2014 18:43

mike_ napisał(a):
mervik napisał(a):

beznazwy.png

Proszę o podanie w jakiej miejscowości jest ten apartament i ilo jest osobowy bo na pewno to nie w Petrovac :) Każda miejscowość w Czarnogórze ma swoja cenę zależnie czy jest bardziej atrakcyjna dla turystów czy mniej. Jeśli znajdzie Pan apartament w Petrovac z dużym basenem o powierzchni 40m kwadratowych i jacuzzi w sezonie za 35 euro to mogę wtedy negocjować :) u nas taki 3 osobowy apartament kosztuje 35euro w sezonie, a obok są dwa banki apteka przychodnia, piekarnia, mnóstwo barów i restauracji :)

Pozdrawiam i na zdrowie :)

Ps.

Załączone zdjęcie to widok na Petrovac z 600m. z naszego drugiego domu ale oczywiście apartamenty wynajmujemy tam na dole w samym Petrovac gościom, żeby mieli blisko do plaży.

Obrazek

chyba to byłoby zbyt piękne. Albo nie umiem szukać albo jestem jakaś głupia. Apartament za 35 euro w sezonie z basenem i to w dodatku 3 osobowy to nie możliwe !!! :) Raczej 35 od osoby
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.04.2014 18:47

Za 45 E z 2-oma basenami na 3 osoby. Da się ;)
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 26.04.2014 19:07

ołowiany napisał(a):Za 45 E z 2-oma basenami na 3 osoby. Da się ;)

a z drugiej strony po co baseny skoro ma się tak piękne morze.... :P
zgredzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 26.04.2014 19:24

Zapewne dostanę "bana" za "nieprawdomówność", ale w miejscowości Bar mam apartament za 10 ojro/dorosłego i 5ojro/dziecko z klimą i basenem z bardzo podobnym widokiem z okna/balkonu, jak powyżej.
Pozdrawiam....
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 26.04.2014 19:49

zgredzik napisał(a):Zapewne dostanę "bana" za "nieprawdomówność", ale w miejscowości Bar mam apartament za 10 ojro/dorosłego i 5ojro/dziecko z klimą i basenem z bardzo podobnym widokiem z okna/balkonu, jak powyżej.
Pozdrawiam....

Ceny całkiem realne ale z przedziału apartamentów gdzie miejsce i standart niekoniecznie Cię zadowolą :?
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 26.04.2014 19:59

mike_ napisał(a): bo na pewno to nie w Petrovac :)

:D
kaliberka17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliberka17 » 26.04.2014 20:17

zgredzik napisał(a):Zapewne dostanę "bana" za "nieprawdomówność", ale w miejscowości Bar mam apartament za 10 ojro/dorosłego i 5ojro/dziecko z klimą i basenem z bardzo podobnym widokiem z okna/balkonu, jak powyżej.
Pozdrawiam....

Poproszę namiary- telefon, e-mail, adres ;) Podjadę tam ewentualnie w czerwcu i obczaję :)
Bar bierzemy pod uwagę jeśli chodzi o poszukiwanie noclegów. Zresztą jak na pierwszy raz to wiele miejscowości bierzemy pod uwagę :D
zgredzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 26.04.2014 20:29

Bardzo proszę:
http://hotelalen.pl/ - zaznaczam, lepiej "wkleić" ten link w google niż firefoxa. Nie wiem, z czego wynika różnica, ale łatwiej znajduje adres docelowy.
Pozdrawiam....
zgredzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 26.04.2014 20:30

I adres:
Crna Gora
Dobra Voda
85-000 Bar

Pozdrawiam...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Noclegi w Czarnogórze - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone