mike_ napisał(a):zgredzik napisał(a):Jedziemy do miejscowości Bar. Zamierzamy wyjechać w niedzielę aby w poniedziałek popołudniu lub wieczorem być na miejscu.
Pozdrawaim....
Bar nie za fajny bo to głownie miasto portowe...
mervik napisał(a):mike_ napisał(a): jestem wstanie wynegocjować lepsze ceny niż polskie agencje turystyczne
...hmmmm .... ja za 35 E zarezerwowałem sobie miejscówkę Pokój ful wypas z klimą
,duży basen i taki widok z tarasu
mike_ napisał(a):mervik napisał(a):mike_ napisał(a): jestem wstanie wynegocjować lepsze ceny niż polskie agencje turystyczne
...hmmmm .... ja za 35 E zarezerwowałem sobie miejscówkę Pokój ful wypas z klimą
,duży basen i taki widok z tarasu
Proszę o podanie w jakiej miejscowości jest ten apartament i ilo jest osobowy bo na pewno to nie w Petrovac Każda miejscowość w Czarnogórze ma swoja cenę zależnie czy jest bardziej atrakcyjna dla turystów czy mniej. Jeśli znajdzie Pan apartament w Petrovac z dużym basenem o powierzchni 40m kwadratowych i jacuzzi w sezonie za 35 euro to mogę wtedy negocjować u nas taki 3 osobowy apartament kosztuje 35euro w sezonie, a obok są dwa banki apteka przychodnia, piekarnia, mnóstwo barów i restauracji
Pozdrawiam i na zdrowie
Ps.
Załączone zdjęcie to widok na Petrovac z 600m. z naszego drugiego domu ale oczywiście apartamenty wynajmujemy tam na dole w samym Petrovac gościom, żeby mieli blisko do plaży.
ołowiany napisał(a):Za 45 E z 2-oma basenami na 3 osoby. Da się
zgredzik napisał(a):Zapewne dostanę "bana" za "nieprawdomówność", ale w miejscowości Bar mam apartament za 10 ojro/dorosłego i 5ojro/dziecko z klimą i basenem z bardzo podobnym widokiem z okna/balkonu, jak powyżej.
Pozdrawiam....
zgredzik napisał(a):Zapewne dostanę "bana" za "nieprawdomówność", ale w miejscowości Bar mam apartament za 10 ojro/dorosłego i 5ojro/dziecko z klimą i basenem z bardzo podobnym widokiem z okna/balkonu, jak powyżej.
Pozdrawiam....
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора