zgredzik napisał(a): W tym roku mam zamiar jechać do Montenegro .
...a tak konkretnie w jaki region.[/quote]
...czy wjazd od północy czy południa
zgredzik napisał(a):Jedziemy do miejscowości Bar. Zamierzamy wyjechać w niedzielę aby w poniedziałek popołudniu lub wieczorem być na miejscu.
Pozdrawaim....
zgredzik napisał(a):mervik -
pisałem nieco wcześniej: Łódź - Brno - Wiedeń - Graz - Mureck - Ptuj - Lenart - Split.....
Pozdrawiam....
zgredzik napisał(a):Stąd moje pytanie:
gdzie najlepiej przenocować po drodze będąc z żoną i 10letnią córką?.
zgredzik napisał(a): Zamierzamy wyjechać w niedzielę aby w poniedziałek popołudniu lub wieczorem być na miejscu.
jarekrk napisał(a):Czy nie ma problemu z noclegami w mostarze, ani budvie jadać w ciemno w połowie czerwca?
Planujemy 1 nocleg w Mostarze i 4 w Budvie zanim ruszymy w stronę Chorwacji, średnio za nocleg w Budvie wychodzi ok 80-90zł(za parę) przez booking.com czy na miejscu można coś taniej poszukać czy nie ma się co w to bawić bo cena będzie podobna?
jarekrk napisał(a):Czy nie ma problemu z noclegami w mostarze, ani budvie jadać w ciemno w połowie czerwca?
Planujemy 1 nocleg w Mostarze i 4 w Budvie zanim ruszymy w stronę Chorwacji, średnio za nocleg w Budvie wychodzi ok 80-90zł(za parę) przez booking.com czy na miejscu można coś taniej poszukać czy nie ma się co w to bawić bo cena będzie podobna?
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора