gohha napisał(a):a namiary na Czarnogórę macie? od 16 sierpnia może 17 na 10 do 14 dni ? pomożecie i jakie tam są ceny?
pioszczep napisał(a):Ludkowie mili! Grzebiąc w przepastnych zasobach internetu udało mi się znaleźć ciekawe propozycje w dwóch miejscowościach - a mianowicie Baosici i Buljarica. Bardzo proszę o jakieś opinie.....
VValdek napisał(a):gohha napisał(a):a namiary na Czarnogórę macie? od 16 sierpnia może 17 na 10 do 14 dni ? pomożecie i jakie tam są ceny?
A może by tak najpierw poczytać trochę forum i nie zadawać niepotrzebnych pytań, skoro odpowiedzi padły już wcześniej? Ale pewnie lenistwo nie pozwala.
Poza tym co Ty myślisz, że my tu znamy grafik obłożenia kwater i wiemy która jest wolna od 16, no może 17 sierpnia??? Człowieku, włącz program myślenie i nie zaśmiecaj forum.
PabloZ napisał(a):Myśmy korzystali z mniejszej, dość przyjemnej plaży w głębi miejscowości - kilka minut spacerem od apartamentów.
http://www.gdenamore.com/uploads/images ... 745/01.jpg
Stendo napisał(a):Ja byłem w ubiegłym roku tam i jadę ponownie za dwa tygodnie. Napisz Maciejka gdzie masz kwaterę to może coś skojarzę. Ja również miałem 'najbliżej' do tej plaży.
Przy głównej drodze masz nieiwleki sklepik, ale jest tam wszystko. W pobliżu też jest stragan ze świeżymi owocami/warzywami. Kilka sklepów masz przy tej większej plaży w Utjeha. Na duże zakupy, na początku wakacji proponuje Bar i tak jakiś supermarket - ceny podobne do naszych.
Knajpki i wszelkie jadłodajnie najbliżej na tej większej plaży (to ok. 800-1000metrów). Bliżej chyba nic nie ma do stołowania.
Plaże ciasne, ale jak to wszędzie na Bałkanach chyba.
Większa plaża i okolice
gohha napisał(a):a namiary na Czarnogórę macie? od 16 sierpnia może 17 na 10 do 14 dni ? pomożecie i jakie tam są ceny?
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора