pioszczep napisał(a):Patrząc na załączony plan - to apartament ten leży na "końcu świata".... Szykując się do wyjazdu grzebałem w internecie i w tych pieniądzach w Ulcinj znalazłem masę apartamentów "niemal na plaży". To znowu powoduje, że wybierając się w tym roku do Czarnogóry jestem bardzo bliski podjęcia decyzji jechania w ciemno. Wertując szereg ofert poprzez internet doszedłem do propozycji mieszczących się w granicach 24-30 Eu. W takim razie podejmując negocjacje bezpośrednio na miejscu jest z czego zbić.
pioszczep napisał(a):A co powiecie o miejscowości Doni Stoj?
wajheczka napisał(a):Witam ma ktoś jakieś sprawdzone namiary na nocleg w Zabljaku w cenie 10-15 e. Wybieram się na początku czerwca.
pioszczep napisał(a):Do KarKoz:
Co to jest co oddziela "miejscowość" od morza? Jak wydaje się to samochodem można wjechać niemal, że na plażę - czy były problemy z parkowaniem przy plaży? Jak naprawdę daleko było do plaży? Napisz coś bliżej o tej "miejscowości".
pioszczep napisał(a):Jak na razie wysłałem maila z zapytaniem. Przyznam się, że myślałem o Ulcinj jako punkcie docelowym ale faktycznie, oglądając zdjęcia plaży w tym miasteczku to chyba śledzie w beczce mają więcej miejsca. Jeśli nie dostanę odpowiedzi na maila to chyba jednak pojadę w ciemno ale właśnie do Doni Stoj. Wybrzeże Czarnogóry nie jest tak wielkie, żeby nie pojeździć sobie samochodem. Planuję wypad do Albanii bo może przyszłoroczne wakacje tam...?
Powiedz mi proszę jak wygląda kwestia płacenia kartami. Jak prezentowały się artamenty u tych państwa?
pioszczep napisał(a):Przyznam, że korzystniej dla mnie było by jeździć dla zabicia czasu do Ulcinj mając plażę "pod nosem", odwrotnie. Poza tym potrzebuję aneksu kuchennego gdyż posiłki zawsze robimy sobie sami.
Moja domowa Szefowa kazała mi się zapytać - "a Bar?" (chodzi o miejscowość)...
pioszczep napisał(a):Moja domowa Szefowa kazała mi się zapytać - "a Bar?" (chodzi o miejscowość)...
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора