Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Czarnogórze

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
Z
Cromaniak
Re: noclegi w Czarnogórze w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.05.2013 16:24

Romo chyba Eskimosi im tego nie zrobili,brudasy są i tyle,nikt mnie nie przekona że to turyści nawieżli :D .Byłem-widziałem a jak wątpisz to zapraszam np. do Mostaru jak będzie powyżej 35stopni to poczujesz na starówce co znaczy zapach tubylczy-smród moczu niesie się na dużą odległość :(
Romo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Romo » 20.05.2013 23:52

W tym roku sprawdzę, obiecuję :D i chyba rozpoznanie eskimoskiego pojazdu na parkingu przy plaży nie będzie stanowiło problemu :D Natomiast myślę sobie, że te 600 tys Czarnogórców nie wypoczywało zgodnie jak jeden mąż nad morzem, nie dopuszczając zagramanicznych turystów do plaż. Również rejestracje aut na parkingach niekoniecznie muszą świadczyć o tym, że ich właściciele i tylko oni są na plaży. Raczej stawiałbym w tym przypadku na "tambylców" prowadzących w okolicy swoje "biznesy". Z tego, co do tej pory zobserwowałem w państwach "morskich" na Bałkanach - większość turystów popyla na plaże autonogami, bo właśnie chcą sobie piwko, albo co innego miejscowego zażyć podczas plażowania, a także z różnych innych powodów. A niedopałków polskich papierosów znajdowałem multum. Nie chcę mi się wierzyć, aby palił je ktoś poza Polakami - to tak dla przykładu. Co do Mostaru - też nie byłem (jeszcze). Ale myślę, że smród moczu jest taki sam, jak np. na dworcach w Polsce, a nawet w niektórych, tych bardziej zaułkowych częściach starówek w różnych miastach, a w skali micro - jak w niejednej windzie w budynku wielorodzinnym, czy też w "podwórkowych okolicach murkowo-trzepakowych". Każda nacja to potrafi. Ale nie o to tu chodzi. Wydaje mi się słusznym stwierdzenie, że o porządek powinni dbać i goście i gospodarze. I u tych i u tych są z tym problemy.
7tomas7
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) 7tomas7 » 23.05.2013 20:45

Nocleg w ciemno to niezbyt dobry pomysł. Teraz w internecie można dużo załatwić i radzę się wcześniej rozejrzeć.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 23.05.2013 21:06

W Petrovacu mam dwa namiary gdyby co
hunrid
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hunrid » 24.05.2013 20:54

Rok temu uzyskałem dzięki forumowiczom świetną pomoc w znalezieniu miejscówki w Chorwacji, czy teraz pomoglibyście z Czarnogórą?

* 8 osób
* koniec września
* studenci
* przy otwartym morzu i niedaleko do plaży

proszę o informacje na priv
Bodek1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodek1 » 24.05.2013 21:31

W tym czasie to kwater wolnych mnogo ,tylko jechać w ciemno.
hunrid
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hunrid » 24.05.2013 23:16

no wiem ale chcialbym meic cos pewnego nagranego
pioszczep
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pioszczep » 29.05.2013 14:41

Bardzo chciałbym tegoroczny urlop spędzić w Czarnogórze ale nie chcę w ciemno szukać apartamentu. Bardzo proszę Was o jakieś namiary na apartament z aneksem kuchennym dla 3 osób, od 13-14 lipca na 12 dni. Z góry dziękuję za pomoc.
Stendo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stendo » 29.05.2013 19:17

Pozdrawiam Stalówkę :papa:
Ja właśnie ze Stalowej Woli ruszam do Czarnogóry tylko że tydzień wcześniej.
Na priv wysyłam namiary na kwaterę gdzie jadę.
pioszczep
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pioszczep » 30.05.2013 14:19

Stendo napisał(a):Pozdrawiam Stalówkę :papa:
Ja właśnie ze Stalowej Woli ruszam do Czarnogóry tylko że tydzień wcześniej.
Na priv wysyłam namiary na kwaterę gdzie jadę.

......nic nie doszło
slawek70
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek70 » 30.05.2013 17:06

Witam ziomali ze Stalówki
Jeśli to nie problem to też poproszę namiary na kwatery na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Tak chodzi mi po głowie ta Czarnogóra na 10 dni na początku sierpnia
Pozdrawiam Sławek
Stendo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stendo » 30.05.2013 17:57

pioszczep napisał(a):......nic nie doszło

Nie wiem dlaczego wczoraj nie wysłało. Przed chwilą poszło jeszcze raz do obydwu kolegów :hut:
slawek70
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek70 » 30.05.2013 18:10

Dzięki do mnie doszło -zapytania już wysłane
Pozdrawiam Sławek
Stendo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stendo » 30.05.2013 18:18

Ahhha - tylko początek lipca i koncówkę sierpnia ma chyba już wolną.
elka505
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka505 » 05.06.2013 11:57

marc napisał(a):no ale nie o tym chciałem. zamierzam w tym roku powrócić do montenegro po kilku latach przerwy, konkretnie do rafajlovici. miejscowość niedaleko budwy, dużo atrakcji, szerokie plaże, więc w sam raz na wypad z 2,5 rocznym dzieckiem. więc zapytanie do tych co byli w ostatnich 2 latach, czy kwatery nadal można łatwo znaleźć w ciemno i w jakich cenach - w okresie sierpień-wrzesień? dzięki za pomoc

Byłam w 2011 w Budvie...stali na rogatkach z ofertami...bez problemu...na trzy osoby apartament za 39 euro mielismy
adresu niestety nie znam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Noclegi w Czarnogórze - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone