Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Czarnogórze

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
kabar
Podróżnik
Re: noclegi w Czarnogórze w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) kabar » 05.02.2013 15:02

VValdek masz rację ,wtedy gdy to załatwiałeś gość musiał przyjąć każdą ofertę , ale w drugą stronę też zaczynało się robić nieciekawie ( godz. 18-19 ) . Kiedyś miałem podobną przygodę w Dubrowniku , co skończyło się noclegiem w takiej kwaterze , że już o 7.00 mnie tam nie było - byle jak najdalej . Chyba od tego czasu wolę mieć już coś pewnego na dużo przed czasem , chociaż nie przeczę na miejscu nie raz widziałem lepsze i tańsze . Napisz mi jeśli pamietasz , jak wyglądała kwestia dojścia do wody ( i bliżej i tam dalej ) . Dzięki
VValdek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VValdek » 05.02.2013 23:00

Kabar, podaj swojego maila, wyślę Ci kilka fotek i opiszę co trzeba.
kabar
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kabar » 05.02.2013 23:13

Fajnie , dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .
VValdek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VValdek » 06.02.2013 00:06

Coś nie tak z Twoim listonoszem. Wysłałem dwa maile i oba wróciły do mnie.
wajheczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wajheczka » 06.02.2013 01:20

Witam ma ktoś jakieś sprawdzone namiary na nocleg w Zabljaku w cenie 10-15 e. Wybieram się na początku czerwca.
kabar
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kabar » 06.02.2013 23:01

Do VValdek .
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Spróbuj na ten , chociaż sprawdziłem tamten i u mnie działa .
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 16.03.2013 18:00

VValdek, podaj jeśli możesz na maila swój nr tel. a chętnie oddzwonię i popytam o to miejsce.
Dzieki.
adamkrawczykmałpaop.pl
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 16.03.2013 18:07

Adaś, jedź w ciemno. Tak zrobiliśmy kilka lat temu w połowie czerwca. Mieszkaliśmy w Petrovaczu ( adresu nie zapisałem) , relacja jest na forum.
Maciek4nt
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciek4nt » 16.03.2013 23:12

Był ktoś w apartamencie Villapresident w Miejscowości Kumbor?Czy warto tam planować pobyt?
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 17.03.2013 13:19

krakuscity napisał(a):Adaś, jedź w ciemno. Tak zrobiliśmy kilka lat temu w połowie czerwca. Mieszkaliśmy w Petrovaczu ( adresu nie zapisałem) , relacja jest na forum.

Tak Januszku, ale chciałbym z klimą i netem, a ten apartman wydaje mi się fajny i niedrogi.
Gospodarz mi pisał 40 ojro.
jozia79
Autostopowicz
Czarnogóra 2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) jozia79 » 21.04.2013 08:21

Wybiermy się rodzinną ekipą do Czarnogóry, w zestawie 4 osoby dorosłe i 3 dzieci 1,5,10 lat.
Czy może ktoś nam podrzucić namiary na kwatery, apartamenty?
No i oczywiście jakieś fajne miejscówki do zwiedzania?
Czy druga połowa sierpnia to dobry czas na pobyt w Czrnogórze?
Proszę o wszelkie informacje.
tekila
Autostopowicz
Warto poczytać

Nieprzeczytany postnapisał(a) tekila » 14.05.2013 20:33

Z
Cromaniak
Re: Warto poczytać

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 15.05.2013 06:17

IMG_4681.JPG
tekila napisał(a):http://wolnemedia.net/turystyka/czarnogora-czyli-montenegro/

Zgadzam się z artykułem w 100% bo jeżeli tak wygląda parking przy plaży to ciekawe jaki burdel jest w bardziej odludnych miejscach :D , ogólnie Czarnogóry nie polecam i drugi raz to już dla mnie za dużo
VValdek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VValdek » 15.05.2013 09:47

Takie narzekanie na walające się wszędzie śmieci, w ustach Polaków brzmi nieco fałszywie. Wystarczy wyjrzeć za okno i zobaczymy, że nasz krajobraz niczym nie różni się w tej kwestii od czarnogórskiego. Po co wyrzucać śmieci do kontenera, skoro można obok niego, na ziemię? Po co wywozić śmieci na wysypisko, skoro można "upiększyć" nimi las? I tak dalej, i tak dalej... Powinniśmy być wdzięczni Czarnogórcom za to, że robią wszystko, abyśmy się czuli u nich jak w domu ;)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 15.05.2013 12:14

VValdek napisał(a):Takie narzekanie na walające się wszędzie śmieci, w ustach Polaków brzmi nieco fałszywie. Wystarczy wyjrzeć za okno i zobaczymy, że nasz krajobraz niczym nie różni się w tej kwestii od czarnogórskiego. Po co wyrzucać śmieci do kontenera, skoro można obok niego, na ziemię? Po co wywozić śmieci na wysypisko, skoro można "upiększyć" nimi las? I tak dalej, i tak dalej... Powinniśmy być wdzięczni Czarnogórcom za to, że robią wszystko, abyśmy się czuli u nich jak w domu ;)

VValdek co Ty pitolisz poważnie masz taki bajzel za oknem?,wybacz lecz ja nie wyjeżdżam na wczasy po to aby na plaży smród rozkładających się śmieci wąchać i nie są to indywidualne przypadki,kiepy oraz wszelkiej maści ścierwo na plażach Czarnogóry to standard chyba że plaża jest prywatna to wtedy jest sprzątana.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Noclegi w Czarnogórze - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone