gusiak napisał(a):Szukam noclegu w Chorwacji dla 2 dorosłych osób od 31 sierpnia, najlepiej jakiś apartament z kuchnią, ilość noclegów 7-10. Rejon obojętny, może ktoś poleci coś fajnego, byle by nie trzeba przejeżdżać przez Bośnie, bo nie mamy paszportów - tylko dowód osobisty. Proszę o namiary, ewentualne ceny w tym okresie. Jakby co proszę o maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gusiak napisał(a):Hmm....a jaki rejon polecasz? Nawet nie wiemy gdzie chcemy się zatrzymać
magdach7 napisał(a):agnes70 napisał(a):magdach7 napisał(a):Mogę podać namiary na świetną kwaterę w Postirze (Brać)- 70m od plaży, 400m od centrum. Rewelacyjna gospodyni, wifi, klima 2+1 ( a tak naprawdę może być 2+2) 55euro doba.
Witam, czy również mogłabym prosić o namiar, już pod kątem wakacji 2014? Jak nie wypali Baśka Voda to to również brzmi nieźle.
Z góry dziękuję, mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
wysłane
magdach7 napisał(a):Mogę podać namiary na świetną kwaterę w Postirze (Brać)- 70m od plaży, 400m od centrum. Rewelacyjna gospodyni, wifi, klima 2+1 ( a tak naprawdę może być 2+2) 55euro doba.