magdach7 napisał(a):Mogę podać namiary na świetną kwaterę w Postirze (Brać)- 70m od plaży, 400m od centrum. Rewelacyjna gospodyni, wifi, klima 2+1 ( a tak naprawdę może być 2+2) 55euro doba.
panpawel77 napisał(a):magdach7 napisał(a):Mogę podać namiary na świetną kwaterę w Postirze (Brać)- 70m od plaży, 400m od centrum. Rewelacyjna gospodyni, wifi, klima 2+1 ( a tak naprawdę może być 2+2) 55euro doba.
hej magdach7
czy i ja mogę prosić o namiar, już pod kątem 2014
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dzięki
magdach7 napisał(a):Mogę podać namiary na świetną kwaterę w Postirze (Brać)- 70m od plaży, 400m od centrum. Rewelacyjna gospodyni, wifi, klima 2+1 ( a tak naprawdę może być 2+2) 55euro doba.
agnes70 napisał(a):magdach7 napisał(a):Mogę podać namiary na świetną kwaterę w Postirze (Brać)- 70m od plaży, 400m od centrum. Rewelacyjna gospodyni, wifi, klima 2+1 ( a tak naprawdę może być 2+2) 55euro doba.
Witam, czy również mogłabym prosić o namiar, już pod kątem wakacji 2014? Jak nie wypali Baśka Voda to to również brzmi nieźle.
Z góry dziękuję, mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje