Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tusia.z
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tusia.z » 08.08.2013 23:17

:oops: a w Makarskiej? Znajomy nam mówił, że w zeszłym roku w Makarskiej na przełomie lipoca i sierpnia płacił w przeliczeniu na złotówki 80 zł od pary, miał kuchnie, łazienkę i klimę......niestety zgubił wizytówkę :evil: Moim marzeniem jest Brela ale mamy ograniczony budżet. W każdym razie dzięki za info :papa:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 09.08.2013 06:34

Makarska jest dużym miastem i być może coś się znajdzie lecz wtedy pojawia się problem-bo jak tanio to daleko od morza,Brela to znów cztery rzędy domów od morza więc ceny się trzymają lecz ten klimat(byłem dwa razy i dla mnie nr.1),Baśka znów to taka miejscówka dla rodzin z dziećmi i nie można powiedzieć aby tanio tam było.Co prawda dwa lata temu w czerwcu znajomy z forum :papa: załatwił nam super miejscówkę w Breli za 40ojro 2+1(drugi dom od Punta Rata) lecz trafiło się to jak ślepej kurze ziarno ponieważ ktoś zrezygnował.
tusia.z
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tusia.z » 09.08.2013 13:18

Właśnie zauważyłam, że jesteś moim sąsiadem :D Takiej odpowiedzi się właściwie spodziewałam co do Breli ....no nic, zostaje Makarska, znajomy dał kontakt więc zadzwonie pod wieczór. A do Breli będę jeździła w dzni "plażowe". Mimo wzystko cieszę się bardzo bo będę po raz pierwszy w Cro :papa:
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 09.08.2013 14:45

Mogę podać namiary na świetną kwaterę w Postirze (Brać)- 70m od plaży, 400m od centrum. Rewelacyjna gospodyni, wifi, klima 2+1 ( a tak naprawdę może być 2+2) 55euro doba.
edkro
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) edkro » 09.08.2013 15:29

magdach7 Czy mogę poprosić o namiar i może jakieś zdjęcia:) moj email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Edyta
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 09.08.2013 15:58

edkro napisał(a):magdach7 Czy mogę poprosić o namiar i może jakieś zdjęcia:) moj email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Edyta

wysłane
pozdr
magda
gakako
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gakako » 09.08.2013 22:37

wrzesień 2010, Brela (druga linia, taras i balkon z widokiem na Jadran, bez klimy), łazienka, pokój z balkonem+ osobna kuchnia z tarasem - 35E/doba [ 2 osoby ]

sierpień 2011, Rogoznica (pierwsza linia, taras/balkon z widokiem na Jadran, bez klimy) łazienka, sypialnia, pokój dzienny z dodatkowym spaniem, kuchnia - 40E/doba [2 osoby]
sierpień 2011, Biograd n/Moru (pierwsza linia, plaża za drogą, duży taras z widokiem), łazienka, pokój z aneksem (kuchenka i zlew), bez klimy - 45E/doba [2 osoby]

wrzesień 2012, Tucepi (max 5 min do morza) 2 sypialnie, 2 łazienki, salon [z klimą i dodatkowym spaniem] połączony z kuchnią, balkony i taras bez widoku morza, wifi) - 60E/doba [6 osób - 5 dorosłych i 1 dziecko]
wrzesień 2012, Primosten (dojście do dzikiej plaży 15-20 min), łazienka, sypialnia, kuchnia i ogromny, zacieniony taras 35E/doba [ 2 osoby - ale apartman był dla 4 os - pozostawała wolna sypialnia]

W tym roku znowu jedziemy we dwoje do PODGORY we wrześniu na 12 dni. Preferuję widok z balkonu na Jadran.:) Jakie są dzisiaj tam ceny? Zdaję sobie sprawę, że we wrześniu mogą być inne (czytaj: ciut niższe).....
Pozdrawiam :papa:
Solmyr
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Solmyr » 14.08.2013 09:56

Czy orientujecie się jakie mogą być ceny w Grebastnicy lub okolicy w terminie od 28-29.08 do 8.09
Chodzi mi o pierwszą linię brzegową , rodzina 2+2, parter.
Czy do 40e mogę coś znaleźć?

W zeszłym roku płaciłem w podobnym terminie 32 euro ale bez widoku na morze (za to minutę do plaży).
Zastanawiam się czy może się udać coś w podobnej cenie ale z widokiem na morze.
panpawel77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) panpawel77 » 17.08.2013 13:56

magdach7 napisał(a):Mogę podać namiary na świetną kwaterę w Postirze (Brać)- 70m od plaży, 400m od centrum. Rewelacyjna gospodyni, wifi, klima 2+1 ( a tak naprawdę może być 2+2) 55euro doba.

hej magdach7
czy i ja mogę prosić o namiar, już pod kątem 2014
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

z góry dzięki
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 17.08.2013 14:44

panpawel77 napisał(a):
magdach7 napisał(a):Mogę podać namiary na świetną kwaterę w Postirze (Brać)- 70m od plaży, 400m od centrum. Rewelacyjna gospodyni, wifi, klima 2+1 ( a tak naprawdę może być 2+2) 55euro doba.

hej magdach7
czy i ja mogę prosić o namiar, już pod kątem 2014
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

z góry dzięki

wysłane- na prawdę polecam
sirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirk » 17.08.2013 23:15

400 metrów od plaży? Trochę sporo...
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 18.08.2013 09:36

sirk napisał(a):400 metrów od plaży? Trochę sporo...

...sporo jest od 800 m :wink:
..a tak pro po w Baśce Voda za apartament dwuosobowy ful wypas 56 EU [lipiec 2013 ]
..z możliwością nawet na jeden czy dwa dni pobytu :wink:
agnes70
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes70 » 20.08.2013 08:23

Witam, czy również mogłabym prosić o namiar, już pod kątem wakacji 2014? Jak nie wypali Baśka Voda to to również brzmi nieźle.

Z góry dziękuję, mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. :D
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 20.08.2013 12:52

agnes70 napisał(a):

Witam, czy również mogłabym prosić o namiar, już pod kątem wakacji 2014? Jak nie wypali Baśka Voda to to również brzmi nieźle.

Z góry dziękuję, mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. :D

wysłane :papa:
agniesia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agniesia » 21.08.2013 16:45

witam,
właśnie wróciłam z pobytu w Bilo koło Primosten. Jechaliśmy "w ciemno". Za apartament 2-osobowy płaciliśmy 50 euro za dobę:
-jedna sypialnia z dużym podwójnym łóżkiem
-w pełni wyposażona kuchnia ze stołem i krzesłami oraz kanapą (chyba rozkładaną)
-łazienka z wanną
-klimatyzacja w kuchni, w sypialni wiatrak na suficie, fajnie wiało :D
-balkon ze stołem i krzesłami
-tv
-parking na samochód
-do plaży jakieś 200m, w większości jest to plaża skalista

Apartament znaleźlismy przez biuro w Primosten, pierwotnie chcieliśmy mieszkać w Tribunj ale po 1,5 godz. szukania wolnego lokum zwątpiliśmy i pojechaliśmy do Primosten - tam też brak apartamentów dla dwóch osób, jedynie same pokoje, a zależało nam na kuchni. Podsumowując, chcieliśmy znaleźć coś tańszego i z lepszą lokalizacją ale wakacje i tak były udane :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 61
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone