region Kwarner
wyspa RAB
miasto LOPAR
apartament 2+1 (35m2), sypialnia, salon z aneksem kuchennym, dwa balkony
01 -11 wrzesień
37 Euro z opłatą klimatyczną
do morza 150 metrów
zaliczka 150 Euro
chmurka77 napisał(a):Region: Makarska Riwiera
Miejscowość: Igrane
55 E za Apartament 2+2 (z taksą klimatyczną - 2 dorosłe osoby + 2 dzieci), 40 metrów od morza, pokój dzienny z kuchnią, sypialnia, dwie łazienki, z widokiem na morze, dwa balkony. Zaliczka: 140 E
Będziemy w terminie 7 - 24 sierpnia
LEKSA napisał(a):Jedziemy 16.08.-30.08 do Brodaricy koło Sibenika. Apartament 2+2, kuchnia, łazienka, wielki taras z widokiem na morze, 40 m do plaży. Cena 50 euro za dobę. Rezerwowaliśmy tydzień temu.
asiakc napisał(a):Miasto: Pakostane, apartament: pokój dzienny z aneksem kuchennym, sypialnia, łazienka, taras. Spory kawałek od morza (ok 800m)
Cena ok 40E za 4 osoby (2+2).
Termin 21-28.06.08
dychy4 napisał(a):Już kilka osób wróciło więc może jeszcze ktoś doda aktualne ceny bo wkrótce jedziemy.
Ja niedawno wróciłem, wyglądało to tak:
od 07.06. do 14.06. - 7 noclegów
Studio ok. 20 m2 - sypialnia, aneks kuchenny, łazienka (prysznic), balkon, parking, spokojna ulica bez przejazdu, ok . 300 m do morza.
Za 2 dorosłych + 2 dzieci płaciliśmy 30 EUR / dobę.
Pozdrawiam.
dychy4 napisał(a):Już kilka osób wróciło więc może jeszcze ktoś doda aktualne ceny bo wkrótce jedziemy.
Ja niedawno wróciłem, wyglądało to tak:
od 07.06. do 14.06. - 7 noclegów
Studio ok. 20 m2 - sypialnia, aneks kuchenny, łazienka (prysznic), balkon, parking, spokojna ulica bez przejazdu, ok . 300 m do morza.
Za 2 dorosłych + 2 dzieci płaciliśmy 30 EUR / dobę.
Pozdrawiam.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje