A propos cen, to sami Chorwaci twierdzą, że trochę na tym wybrzeżu przesadzają: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
a więcej ciekawych artykułów o turystyce w Cro tu: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
maniusc napisał(a):RAB, 100 m. od morza i 750 euro za 14 dni (53,6 euro/dzień)!!!
dids76 napisał(a):cocolino napisał(a):Novi Vinodolski, ulica Nova (500-600m od plaży). 28.07-04.08 bez klimy, z internetem 4 osoby (2 pokoje dwuosobowe) 130 euro/dzień.
130 euro/dzień 500m od morza???????? chyba kogoś powaliło
cocolino napisał(a):dids76 napisał(a):cocolino napisał(a):Novi Vinodolski, ulica Nova (500-600m od plaży). 28.07-04.08 bez klimy, z internetem 4 osoby (2 pokoje dwuosobowe) 130 euro/dzień.
130 euro/dzień 500m od morza???????? chyba kogoś powaliło
Już prostuję. 65 euro/dzień. Sorki, już mi się dwoi, troi i czworzy od tego liczenia.
jaco71 napisał(a):hej,
myślicie, że znajdę na Pag'u nocleg dla 2 osób w cenie ok 20-25EUR za dobę ?
Jadę w ciemno samochodem, wyjeżdżam 14sierpnia na 2 tygodnie
podpowiecie mi coś ?
Piraraq napisał(a):jaco71 napisał(a):hej,
myślicie, że znajdę na Pag'u nocleg dla 2 osób w cenie ok 20-25EUR za dobę ?
Jadę w ciemno samochodem, wyjeżdżam 14sierpnia na 2 tygodnie
podpowiecie mi coś ?
25E za osobę? Jeżeli tak to nie powinno być problemu, widziałem w agencjach wolne apartamenty w tym okresie i w tej cenie, bez klimy ... ale były :]
tusia.z napisał(a):Hej,
Czy możecie mi powiedzieć ile może kosztować tania kwatera w Makarskiej, Breli czy Baśce na 2 osoby + dziecko 3 latka, które i tak będzie spało z nami w łóżku? Czy za dzieci w tym wieku liczą?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje