Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Halina M
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Halina M » 16.07.2013 15:26

szym88 napisał(a):Witam,
wybieram się pierwszy raz do Chorwacji, okolice Splitu/ Makarskiej - termin od 10 do 17 sierpnia. jedziemy na 4 pary + jedno ośmio letnie dziecko.
Bedę wdzięczny za wszelkie wskazówki/namiary na fajne (w miarę tanie) noclegi
mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

My najtańszy nocleg znaleźliśmy jadąc w ciemno, zawsze można się potargować. W zeszłym roku zapłaciliśmy 90 Euro za 8 osób z klimą.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 16.07.2013 15:50

Halina M napisał(a):My najtańszy nocleg znaleźliśmy jadąc w ciemno, zawsze można się potargować. W zeszłym roku zapłaciliśmy 90 Euro za 8 osób z klimą.

A gdzie znaleźliście ten nocleg i w jakiej odleglości od plaży?
rojass
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rojass » 16.07.2013 15:53

Witam,
szukam apartamentu na okres od 23.07-02.08 w Rogożnicy lub bliskich okolicach dla 4 osób + 9 miesięczne dziecko :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.07.2013 15:54

rojass napisał(a):Witam,
szukam apartamentu na okres od 23.07-02.08 w Rogożnicy lub bliskich okolicach dla 4 osób + 9 miesięczne dziecko :)

darek1 napisał(a):Czy Wy nie możecie sami sobie znależć kwater. Chcecie dostać namiary to czytajcie relacje z podrózy. Tam sa zawarte informacje kto, gdzie i za ile.

pytania-o-apartamenty-t40131-825.html#p1225531
Halina M
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Halina M » 16.07.2013 15:58

Mikromir napisał(a):
Halina M napisał(a):My najtańszy nocleg znaleźliśmy jadąc w ciemno, zawsze można się potargować. W zeszłym roku zapłaciliśmy 90 Euro za 8 osób z klimą.

A gdzie znaleźliście ten nocleg i w jakiej odleglości od plaży?

Miejscowość Marina koło Trogiru z 200 metrów od plaży tylko ,że pod górkę :)
Alan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alan » 16.07.2013 18:43

witam. Byl ktoś może w sukosan kolo zadaru? Warto jechać i jak z noclegami? Będę wdzięczny za opinie
Alan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alan » 16.07.2013 18:55

i z jaka cena mam się liczyć? uda się znaleźć nocleg za mniej niz 40e za 2+1? Nie muszę mieć klimy wifi itp tylko żeby plaza była mniej niż 1km.
markac
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) markac » 17.07.2013 06:10

witam, 23.08 jade w ciemno do Chorwacji razem z dziewczyna, na jaka cene noclegu musze sie nastawic, podkreslam ze zalezy mi raczej na tanszych noclegach, nie musi byc przy samym morzu, konkretnej miejscowosci nie mam, przy okazji moglibyscie cos polecic, szukam czegos na północy, okolice Puli-Rijeka. Z gory dzieki za pomoc
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 17.07.2013 06:17

markac napisał(a):witam, 23.08 jade w ciemno do Chorwacji razem z dziewczyna, na jaka cene noclegu musze sie nastawic, podkreslam ze zalezy mi raczej na tanszych noclegach, nie musi byc przy samym morzu, konkretnej miejscowosci nie mam, przy okazji moglibyscie cos polecic, szukam czegos na północy, okolice Puli-Rijeka. Z gory dzieki za pomoc

darek1 napisał(a):Czy Wy nie możecie sami sobie znależć kwater. Chcecie dostać namiary to czytajcie relacje z podrózy. Tam sa zawarte informacje kto, gdzie i za ile.

pytania-o-apartamenty-t40131-825.html#p1225531[/quote]
crusher1988
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) crusher1988 » 18.07.2013 10:53

Panowie i Panie to jest temat o cenach noclegów w CRO. A pytania o apartamenty są w innym temacie i tam proszę pisać pytania o apartamenty !!
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 18.07.2013 15:20

Żeby w temacie było:
Lata 2009 do 2012 Poljica koło Trogiru, rodzinka 2+1. Apartament pokój + kuchnia + łazienka, WiFi, bez klimy. 3 razy końcówka sierpnia (wyjazd w ostatni weekend) i początek września, raz ostatnie dwa tygodnie czerwca - cena 30 euro za dobę.
Rok 2013 Selca Puntinak na wyspie Brač rodzinka w tym samym składzie :wink: Apartament pokój + kuchni + łazienka, WiFi i z klimą. Ostatni tydzień czerwca i pierwszy tydzień lipca - cena 24 euro za dobę
tomaszc_r4
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszc_r4 » 18.07.2013 22:00

2008 i 2013 spedzilem dokladnie w tym samym apartamencie w identycznym skladzie osobowym (5 osob). W 2008 55E w 2013 -80 E i to po "znajomosci"
Qkiz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Qkiz » 19.07.2013 06:16

2012 lipiec, Lokva Rogoźnica, wlasciciel Perkusic, 2 os, 46€
Ap*** wszystko wyremontowane, czysto, standard B.dobry, wifi, do plaży przejść tunelem pod jadranka.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

2013 lipiec, Krk, Krk, okolice hotelu drazica, właściciel Orebic, 2 os, 56€
Ap****, j/w wszystko nowe, wyposażenie naprawdę Full, wifi, do plaży 600m
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkęcia-wakacje-lato-wakacje-w-chorwacji

2013 lipiec, Istria, Icici, willa Zajednica, dwie rodziny 2+3, 3 pokoje, dwie łazienki, kuchnia, 120€
Ap***, standard masakra w porównaniu do Krk, stary dom jakich ponad polowa w okolicy, łóżko chyba stuletnie, inne meble rowniez, szukaliśmy bialej damy ale bez sukcesow, po kilku dniach można się było przyzwyczaić, są osoby które lubią takie klimaty, osobiście oceniam kiepsko
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 21.07.2013 08:23 przez Qkiz, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.07.2013 06:55

Qkiz napisał(a):2012 lipiec, Lokva Rogoźnica, wlasciciel Perkusic, 2 os, 46€
Ap*** wszystko wyremontowane, czysto, standard B.dobry, wifi, do plaży przejść tunelem pod jadranka.

2013 lipiec, Krk, Krk, okolice hotelu drazica, właściciel Orebic, 2 os, 56€
Ap****, j/w wszystko nowe, wyposażenie naprawdę Full, wifi, do plaży 600m

2013 lipiec, Istria, Icici, willa Zajednica, dwie rodziny 2+3, 3 pokoje, dwie łazienki, kuchnia, 120€
Ap***, standard masakra w porównaniu do Krk, stary dom jakich ponad polowa w okolicy, łóżko chyba stuletnie, inne meble rowniez, szukaliśmy bialej damy ale bez sukcesow, po kilku dniach można się było przyzwyczaić, są osoby które lubią takie klimaty, osobiście oceniam kiepsko

Coś drogo wynajmowałeś. Tym bardziej, że nie w pierwszej linii zabudowy. Dwie osoby i 56 euro, 600 m do plaży, 5 osób i 120 euro albo 2 osoby 46 euro ???? 8O 8O 8O
Ja więcej jak 15 euro od osoby to nie płaciłem w apartamentach *** i to bliziutko wody, a 6 razy byłem w Chorwacji.
Dziwne dla mnie, bardzo dziwne. Na przełomie czerwca i lipca w Sevidzie dla 8 osób płaciłem po 8,5 euro od osoby w nowym domu ***. 30 euro za 2 osoby płaciłem we wrześniu apartament *** 4 osobowym w Duce pod Omisiem

Wszędzie miałem blisko wody nie więcej niż 50 m.

W Orebicu płaciłem 55 euro od 4 osób w pierwszej linii zabudowy, apartament ***.

Zawsze byłem na przełomie czerwca i lipca 2 tygodnie.
Qkiz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Qkiz » 20.07.2013 21:20

darek1 napisał(a):Coś drogo wynajmowałeś. Tym bardziej, że nie w pierwszej linii zabudowy. Dwie osoby i 56 euro, 600 m do plaży, 5 osób i 120 euro albo 2 osoby 46 euro ???? 8O 8O 8O
Ja więcej jak 15 euro od osoby to nie płaciłem w apartamentach *** i to bliziutko wody, a 6 razy byłem w Chorwacji.
Dziwne dla mnie, bardzo dziwne. Na przełomie czerwca i lipca w Sevidzie dla 8 osób płaciłem po 8,5 euro od osoby w nowym domu ***. 30 euro za 2 osoby płaciłem we wrześniu apartament *** 4 osobowym w Duce pod Omisiem

Wszędzie miałem blisko wody nie więcej niż 50 m.

W Orebicu płaciłem 55 euro od 4 osób w pierwszej linii zabudowy, apartament ***.

Zawsze byłem na przełomie czerwca i lipca 2 tygodnie.

mam poczucie, że wg Twojej opinii jestem trollem cromaniakowym co snuje w zakamarkach małego pokoju podłe plany wprowadzania zamieszania na forum :mrgreen:
co to znaczy drogo? porównywanie rzuconymi przez Ciebie suchymi cząstkami informacji nie jest w żaden sposób miarodajne.
rózne rejony - w jednym mieście są różne dzielnice co determinuje różne ceny a co dopiero miejscowości
różne terminy - zakładam że wiesz że jest różnica między przełomem czer/lip a środkiem lipca
różne pojęcie "standardu app" - widziałem app 3* za 16€ od osoby o/Makarskiej, dziękuję

finalnie, nie neguję teroii że można wyhaczyć perełki taniej - pewnie że tak, troche doświadczenia + fart i jest, jeżeli tak bylo w Twoim przypadku tylko pogratulować, niemniej oczekując minimum przyzwoitości wolę poskąpić te kilka ojro więcej, traci się w kosztach całego wyjazdu :hut:

...i zgadzam się z jednym, drogo zapłaciłem na Istrii, tu akurat standard nie szedł w parze z ceną ale presja czasu i znajomych uniemożliwiła dalsze poszukiwania :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 58
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone