Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 12.06.2013 14:47

nowy100 napisał(a):Dzięki Darek1 za odpowiedź. To ma być pierwszy wyjazd i dlatego szukam rezerwacji. Jak się nie uda to i tak walę w ciemno. Próbowałem zbić na 55-60 E ale niec z tego .Trudno.

Jeżeli pierwsza połowa sierpnia - będzie gęsto od ludzi.
Poza pierwszą połową sierpnia powinno być łatwiej. Wtedy można i w ciemno.
Możesz wciąż jeszcze szukać przez net jeżeli jeszcze nie wyjeżdżasz. Ja wysłałem w tym roku chyba ze 150 maili :mrgreen:
Cena 70e i więcej mnie nie dziwi, bo sporo jest takich ofert, ale biorąc pod uwagę ceny chorwackie to dość drogo za czwórkę.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.06.2013 15:10

Baśka jest kurortem. Wybierz może inne miejsce - tańsze i wolne od tłumów. Rzecz gustu.
nowy100
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowy100 » 13.06.2013 06:08

Witam, a co możecie polecić. Chodzi mi głównie o plaże dla dzieci, piaskowa plaża (jak na chorwackie warunki) i płytka woda, łagodnie zejście żeby się dzieciaki nie potopiły. Padło na Baske właśnie ze względu na plażę. Wcale tam nie muszę jechać. Choć wolałbym jednak coś w tych rejonach.

Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 13.06.2013 06:19

Duce pod Omisiem. Piaszczysta plaża, płytka woda na 50 m. Blisko miasteczka Omis około 1 km.. Minus - blisko magistrali, przejście do plaży przez jezdnię. Plus - kawiarnie na plaży, bezpłatne prysznice, dobra baza wypadowa. Muzyka na plaży. W Omisiu Park dla dzieci i rozrywki, markety, stare urocze miasteczko, kanion rzeki Cetiny. Hałas aut przy drodze nieduży. Sklepy na miejscu. Główna zaleta to płytka woda i piaszczyste dno morza - ewenement w Chorwacji.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 13.06.2013 09:18

nowy100 napisał(a):Witam, a co możecie polecić. Chodzi mi głównie o plaże dla dzieci, piaskowa plaża (jak na chorwackie warunki) i płytka woda, łagodnie zejście żeby się dzieciaki nie potopiły. Padło na Baske właśnie ze względu na plażę. Wcale tam nie muszę jechać. Choć wolałbym jednak coś w tych rejonach.

Pozdrawiam

No, pomiędzy Krk a Duce jest jeszcze Nin z płytką piaszczystą laguną. Dzielnica Zdrijac. Starówka na wysepce ładna. I widoki na Velebit. Do Zadaru i NP Krka niedaleko.
Ja tam piasku nie lubię, ale małe dzieci tak. Starsze doceniają już urok gładkich kamyków i fakt, że piasek im nie włazi we wszelkie możliwe miejsca.
Parę fotek: tzw. piasek w dzielnicy Zdrijac, porcik i kawałek starówki na wysepce.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Buty do wody i tak trzeba mieć, bo głębiej kamienie.
kemot70
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemot70 » 14.06.2013 22:04

do nowy100 ja też bym polecał Nin
https://www.cro.pl/nin-sierpien-2012-t39057.html
blisko Zaton w którym jest duży ośrodek (do 18:00 wstęp płatny) ale masa atrakcji zjeżdżalnie, basen, konie imprezy dla dzieci i dorosłych (sklepy, knajpy, dyskoteki, bankomaty i wiele innych)
w ośrodku też jest masa domków ale jaki jest koszt to niestety nie wiem, my mieszkaliśmy poza ośrodkiem za 40€ - 3 osoby 100m od plaży
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 15.06.2013 10:29

U mojej szwagierki 10 euro na dobe za doroslego,5 euro za dziecko...mozna wynajac caly dom za tanie pieniadze wieksza grupa...ma jeszcze kilka wolnych terminow...info na email.
jery12
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jery12 » 16.06.2013 16:30

Witam
Szukam apartamentu w lipcu od 12.07 na około 12 dni dla 2 osbó dorosłych i 2 dzieci. Prosze o kontak adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jery12
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jery12 » 16.06.2013 16:42

tami72 napisał(a):U mojej szwagierki 10 euro na dobe za doroslego,5 euro za dziecko...mozna wynajac caly dom za tanie pieniadze wieksza grupa...ma jeszcze kilka wolnych terminow...info na email.

Witam
Szukam apartamentu w lipcu od 12.07 na około 12 dni dla 2 osbó dorosłych i 2 dzieci. Prosze o kontak adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Vasco
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vasco » 16.06.2013 20:55

tami72 napisał(a):U mojej szwagierki 10 euro na dobe za doroslego,5 euro za dziecko...mozna wynajac caly dom za tanie pieniadze wieksza grupa...ma jeszcze kilka wolnych terminow...info na email.

tami72 a w jakiej miejscowości mieszka szwagierka ? interesuje mnie termin 04-16/08 dla 3 par z dziećmi (razem 9osób)

Pozdrawiam
Marko66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marko66 » 16.06.2013 21:14

Proszę też o info dla 6 osób + mały pies najlepiej od 3-08 2 tygodnie - 2 a najlepiej 3 sypialnie
Ivy89
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ivy89 » 17.06.2013 16:08

tami72 jaka miejscowość? :)

docelowo planowałam Vodice ale nie muszą być Vodice, poszukuję fajnego miejsca za nieduże pieniądze :) w dn 29.06-06.07.

Dzięki za odpowiedź!
lidziasc
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lidziasc » 18.06.2013 07:22

Tami poprosze o szczegóły :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jacekfitz
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacekfitz » 18.06.2013 08:40

Dzień Dobry Wszystkim!:)
9 Sierpnia chce wybrać się z moją lepszą połową do BASKA VODA, ewentualnie Tuczepi. Chcemy jechać na 9-10 noclegów. Zależy nam na apartamencie nie musi być duży wystarczy sypialna mała kuchenka i ubikacja.
Nie jesteśmy wybredni, szukamy czegoś w miarę taniego, jest to połowa sierpnia prawie że, i myślę że ceny będą bardziej przystępne jeżeli ktoś ma jakiś ciekawy namiar i ceny mniej wiecej jakie są w tym czasie takiego apartamentu, i czy warto jechać w ciemno, prosił bym o email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam Wszystkich!!
lukas63
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas63 » 18.06.2013 10:24

9 sierpnia to przecież wysoki sezon
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 54
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone