Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany
Re: Ceny noclegów w 2013?! Drożej?!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 13:11

anakin napisał(a):Nie wiem, ale puściłem jedną maupę do Starej Baśki na Krk z pytaniem o wrzesień.
Tak z ciekawości. :mrgreen:
Ap.dla 4 osób , standart:normal, z klimą......80 ojro! 8O
W drugiej połowie września! 8O

Apartman bez żadnego pośrednictwa.
No chyba, że tam taka cena to normalka.

Grzesiek, mam wolny apartman w Borku :) Załatwię ci zniżkę :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.05.2013 13:12

Bocian napisał(a):Grzesiek, mam wolny apartman w Borku :) Załatwię ci zniżkę :)

Pogadamy.....kiedyś. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 13:13

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):Grzesiek, mam wolny apartman w Borku :) Załatwię ci zniżkę :)

Pogadamy.....kiedyś. :mrgreen:

Mam teraz wolny a nie kiedyś. Bobo pisał do mnie.
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 30.05.2013 13:43

JacaM napisał(a):W sumie cena zależy od terminu standardu apartamentu oraz miejsca i odległości od morza. Napisz coś więcej o miejscu gdzie się wybierasz?? Dla porównania my w sierpniu 2013 rejon Rogoźnicy płacimy 58 E za 4 osobowy apartament na pięterku 100m od morza, z widokiem na Jadran.Pozdrawiam

Mieliśmy jechać do Breli w czerwcu ale wyjazd przełożyliśmy na lipiec/sierpień, tym samym zwolniliśmy ciekawą kwaterę w fajnej lokalizacji :( trudno.

Generalnie chcemy pojechać na południe, Brela mnie kręci bo tam nie byłem a sporo się naczytałem, może Tucepi ze względu na plaże dla dziecka, uwielbiam Primosten ale ten znam na pamięć, może coś podobnego?! sam nie wiem, na pewno żaden moloch, miło by było gdyby było względnie spokojnie ale w sezonie o to będzie ciężko...jedziemy z żoną i małą (3latka). Szukamy czegoś blisko morza, z klimą, balkonikiem/tarasem z widoczkiem, w sumie tyle.

Jako że przyszło mi szukać czegoś na szybko to robi się problem, czasu coraz mniej tak samo jak wolnych kwater.
Niestety ceny na poziomie 80-100euro za dobę to dla mnie kosmos, szukam czegoś do 60euro i niestety nic nie mogę znaleźć.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 30.05.2013 14:39

Podobny temat już jest
noclegi-w-chorwacji-ceny-od-2008-roku-do-dzis-t19195-735.html
więc może coś tu znajdziesz i porównasz ceny.
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 30.05.2013 14:49

krakuscity napisał(a):Podobny temat już jest
noclegi-w-chorwacji-ceny-od-2008-roku-do-dzis-t19195-735.html
więc może coś tu znajdziesz i porównasz ceny.

Ojjj sorki, nie widziałem :) można przenieść ew. żeby nie zaśmiecać. Dzięki
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 30.05.2013 15:11

lukasz22i napisał(a):Czy mi się wydaje czy ceny noclegów poszły w górę? Wyjątkowo drogo albo na drogie trafiam, chyba że ceny za apartament 2 + 1 o typowym standardzie w sezonie lipiec/sierpień na poziomie 80-100euro to normalne?!

Zrezygnuj z basenu i od razu będzie taniej :D :D
Poważnie mówiąc - moim zdaniem Brela w sezonie jest droga. Zresztą nie tylko Brela.
Można w Dalmacji spokojnie znaleźć noclegi 2+2 do 60e w środku sezonu.
Ale raczej nie będzie to Brela.
Oczywiście jest już dość późno...
dmytranka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dmytranka » 30.05.2013 16:07

My w tym roku ponownie do Stanici, w zeszłym roku był to czerwiec - miało być 35 euro, było 30. W tym roku początek września, 50 euro. Apartament 30m2, schodki z ogrodu do morza...eh, byle do września!
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 30.05.2013 19:01

Marek358 napisał(a):
lukasz22i napisał(a):Czy mi się wydaje czy ceny noclegów poszły w górę? Wyjątkowo drogo albo na drogie trafiam, chyba że ceny za apartament 2 + 1 o typowym standardzie w sezonie lipiec/sierpień na poziomie 80-100euro to normalne?!

Zrezygnuj z basenu i od razu będzie taniej :D :D
Poważnie mówiąc - moim zdaniem Brela w sezonie jest droga. Zresztą nie tylko Brela.
Można w Dalmacji spokojnie znaleźć noclegi 2+2 do 60e w środku sezonu.
Ale raczej nie będzie to Brela.
Oczywiście jest już dość późno...

Marku może coś polecisz z Dalmacji dla małej rodziny? Jest dość późno ale trzeba próbować, od przedwczoraj posłałem ze 40 wiadomości do Breli/Tucepi :D

p.s. basenu może nie być ale "dżakuzi" obowiązkowe :D
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 30.05.2013 19:25

My od początku jeździmy póki co do tej samej właścicielki, zatem trochę taniej . Na początku musieliśmy zaliczki wpłacać . Rok temu początek września apartament 4 osobowy nas dwoje za 25 euro ale to dlatego że rezerwowałam inny, a nas przenieśli do większego bo znajoma właścicielki przyjeżdżała i chcieli żeby było sprawiedliwie, :oczko_usmiech: w tym roku 32 euro za 3 osoby :)
dmytranka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dmytranka » 30.05.2013 19:45

Madzik68 napisał(a):My od początku jeździmy póki co do tej samej właścicielki, zatem trochę taniej . Na początku musieliśmy zaliczki wpłacać . Rok temu początek września apartament 4 osobowy nas dwoje za 25 euro ale to dlatego że rezerwowałam inny, a nas przenieśli do większego bo znajoma właścicielki przyjeżdżała i chcieli żeby było sprawiedliwie, :oczko_usmiech: w tym roku 32 euro za 3 osoby :)

natentychmiast proszę meldować gdzie! :)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 30.05.2013 20:05

Nienormalne. Czy to jakaś super atrakcyjna miejscowość Riwiery Makarskiej, apartament 80m2 w domu z basenem tuż przy plaży?
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 30.05.2013 20:13

Generalnie chcemy pojechać na południe, Brela mnie kręci bo tam nie byłem a sporo się naczytałem, może Tucepi ze względu na plaże dla dziecka, uwielbiam Primosten ale ten znam na pamięć, może coś podobnego?! sam nie wiem, na pewno żaden moloch, miło by było gdyby było względnie spokojnie ale w sezonie o to będzie ciężko...jedziemy z żoną i małą (3latka). Szukamy czegoś blisko morza, z klimą, balkonikiem/tarasem z widoczkiem, w sumie tyle.

Jako że przyszło mi szukać czegoś na szybko to robi się problem, czasu coraz mniej tak samo jak wolnych kwater.
Niestety ceny na poziomie 80-100euro za dobę to dla mnie kosmos, szukam czegoś do 60euro i niestety nic nie mogę znaleźć.

Na Brist zerknij.
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 30.05.2013 20:48

Mikromir napisał(a):

Nienormalne. Czy to jakaś super atrakcyjna miejscowość Riwiery Makarskiej, apartament 80m2 w domu z basenem tuż przy plaży?

No właśnie nie bardzo, najczęściej apartament ze 35m2 z oddzielną sypialnia (+ mając małe dziecko), często z widokiem na morze ale to nie reguła, w bliskim sąsiedztwie morza...w sumie tyle. Często za zwykłe studio 2+1 bez widoku na morze i ciekawej lokalizacji wołają 70-80euro.

p.s. Brist? poczytam, dzięki
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 30.05.2013 21:23

Gradac - większy, Podaca - mniejsza, Brist - najmniejszy, najmniej zatłoczony, pomiędzy nimi. Promenada łączy wszystkie trzy. To koniec Riwiery Makarskiej, ceny już nie kosmiczne.
Np. mój tegoroczny ap. w Podacy w wersji economy (jest dla nas tylko bazą wypadową do zwiedzania okolicy) 3+2 dla naszej piątki bez widoku na morze, ale już z klimą i taxem, jakieś 100m od plaży po właściwej stronie jadranki i nie przy niej, kosztuje nas 50 euro. W Briście jakiś czas temu 2+2 w pierwszym rzędzie widywałam za 60 euro - nie wiem jak teraz. Mówię o sezonie, druga połowa lipca.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 51
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone