WITAM
CZYTALEM WSZYSTKIE TEMATY CO DO WYJAZDU CA CHOR I POWIEM SZCZEZE ZE ZWARIOWALEM TROCHE GDZIE JA MAM JECHAC Z RODZINKA MOZE JAKAS PODPOWIEDZ
Seba51a napisał(a):A ja dopiero 7-16 września Baska Voda 20 m od morza z tarasem na morze i góry widok piękny... W tym roku wybieramy sie w trzy pary - mamy apartamenty 2+2(50 Eur); 2+1(40Eur); 2+1(40 Eur). W tym każdy ma aneks kuchenny z wyposażeniem, ubikacje, klima, TV sat no i ten Taras - polecam SUPER (nie wiem jak dołączyć fotki)
LEKSA napisał(a):Jedziemy 16.08.-30.08 do Brodaricy koło Sibenika. Apartament 2+2, kuchnia, łazienka, wielki taras z widokiem na morze, 40 m do plaży. Cena 50 euro za dobę. Rezerwowaliśmy tydzień temu.
Jacck77 napisał(a):Napisz na pocztę , podam adres i numer telefonu adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl_BezCenny napisał(a):Jacck77 napisał(a):Zaostrog, Makarska Riviera 50metrów od morza ,apartament kuchnia z wyposażeniem ,łazienka , sypialnia 2osoby 25 euro /doba 15.06. - 28.06.
Hej możesz podać namiary na ten apartament i nie wiesz może ile w pełnym sezonie za 2 osoby (czyt. Lipiec).
pozdrawiam.
janio13 napisał(a):.... mam pytanie w jakich cenach w/w terminie ksztaltują sie ceny noclegow jak rowniez prosze o namiary ....
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje