Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
supernutka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) supernutka » 04.05.2013 15:37

Witam serdecznie

Czy mogę prosić o podanie przybliżony cen jakich można spodziewać się w tym roku Primosten.
Interesuje nas pobyt od 07.08 sierpnia dla 4 osób ok 14 dni.Czy w tym okresie można jechać w ciemno?
pozdrawiam wszystkich
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 04.05.2013 16:07

supernutka napisał(a):Witam serdecznie

Czy mogę prosić o podanie przybliżony cen jakich można spodziewać się w tym roku Primosten.
Interesuje nas pobyt od 07.08 sierpnia dla 4 osób ok 14 dni.Czy w tym okresie można jechać w ciemno?
pozdrawiam wszystkich

Jeżeli jest wam wszystko jedno gdzie znajdziecie pokój to możecie zaryzykować.
Co do cen - prawie nie trafiam na ceny w sezonie poniżej 50e za 2x2.
suprnowa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) suprnowa » 06.05.2013 19:26

Wyspa Hvar jest dużo ładniejsze od Pag?
Czy jest szansa abym znalazł noclegi na Hvar w cenie 10E za osobę na początki czerwca?I czy naprawdę warto jechać aż tak daleko czy np lepiej na wyspę Pag?
Andzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzik » 06.05.2013 20:52

Witam,
proszę o podpowiedź. Czy w pierwszej połowie czerwca można znaleźć pokój dla 2 osób w cenie 10 (max do 15) euro/os.? Dodam, że w grę wchodziłyby max 2-3 noce w danym miejscu.
Z góry dziękuję.
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 06.05.2013 21:08

Andzik napisał(a):Witam,
proszę o podpowiedź. Czy w pierwszej połowie czerwca można znaleźć pokój dla 2 osób w cenie 10 (max do 15) euro/os.? Dodam, że w grę wchodziłyby max 2-3 noce w danym miejscu.
Z góry dziękuję.

znajdziesz bez problemu za ta cene...tylko nie wiem,czy beda chetni ,zeby wynajac na 2-3 noce...pozdrawiam
agulkabb
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agulkabb » 08.05.2013 16:10

Witam
Nie byłam nigdy w Chorwacji i chciałabym w tym roku pojechać z rodziną. Gdzie najlepiej z dziećmi tzn 4, 13 lat aby plaża była piaszczysta, apartament w przystępnej cenie nie musi znajdować się nad samym morze, fajnie jak można byłoby przy okazji coś zobaczyć ciekawego
Dziękuję za pomoc
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 08.05.2013 17:27

agulkabb napisał(a):Witam
Nie byłam nigdy w Chorwacji i chciałabym w tym roku pojechać z rodziną. Gdzie najlepiej z dziećmi tzn 4, 13 lat aby plaża była piaszczysta, apartament w przystępnej cenie nie musi znajdować się nad samym morze, fajnie jak można byłoby przy okazji coś zobaczyć ciekawego
Dziękuję za pomoc

Piasek w Chorwacji wygląda trochę inaczej, niż nad Bałtykiem, często tak:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Te zdjęcia pochodzą z miasteczka Nin, dzielnica Zdrijac. Stąd można ruszyć do Zadaru, wodospadów Krka, Szybenika, NP Paklenica, wyspy Pag, rzeki Zrmanja (kajaki), po drodze do Plitvic.
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 08.05.2013 17:59

Dziękuję za pomoc

Na piaski to raczej do Tunezji...
agulkabb
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agulkabb » 08.05.2013 19:43

Piasek w Chorwacji wygląda trochę inaczej, niż nad Bałtykiem, często tak:

Te zdjęcia pochodzą z miasteczka Nin, dzielnica Zdrijac. Stąd można ruszyć do Zadaru, wodospadów Krka, Szybenika, NP Paklenica, wyspy Pag, rzeki Zrmanja (kajaki), po drodze do Plitvic.[/quote]

Dziękuję za odpowiedź. Byłam w Grecji tam tez były różne plaże: kamieniste, żwirowe i piaszczyste tak jak u nas też były. Nie byłam nigdy w Chorwacji wiec skąd mam wiedzieć że takie nie istnieją
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 08.05.2013 19:47

Marek358 napisał(a):
Dziękuję za pomoc

Na piaski to raczej do Tunezji...

I Egiptu :oczko_usmiech:

A tak serio: naprawdę WARTO w Chorwacji spróbować czegoś innego niż piasek. Takiego pięknego, jak nad Bałtykiem i tak tam nie znajdziecie. Dla mnie najlepszym "podłożem" na plażach są otoczaki, mniej lub bardziej drobne kamyki, nieostre. Nie lepią się do wszystkiego jak piasek, a woda jest przy nich niesamowicie przejrzysta. Przy piasku tego komfortu nie zaznacie. Czteroletnie dziecko świetnie zabawi się kamykami - zbuduje tamy, murki, baseniki, i nie będzie przy tym całe upaprane błotem. Trzynastolatek zachwyci się snorkellingiem, jeśli kupicie mu maskę z rurką, będzie godzinami obserwował podwodne życie.
Takie plaże są np. na Makarskiej Riwierze, skąd można zrobić wycieczki do wielu ciekawych miejsc (Split, Omisz, Mostar, Pocitelj i wodospady Kravica w BiH, dalej nawet do Dubrovnika da się dojechać albo Trogiru w drugą stronę). Można się zaszyć w mniejszej miejscowości z promenadą do większej i wieczorami spacerować.
Riwiera Makarska jest zwykle dość droga, ale na jej końcu jest już taniej. Np. nieduży Brist jest ok, mniej zatłoczony niż większe miejscowości, zejście do plaży nieco mniej strome niż np. w Pisaku, do Gradaca można wędrować. W pobliskiej Podacy więcej ludzi w sezonie, ale kwatery bywają tańsze. Tylko uważajcie, żeby w pogoni za niską ceną nie zainstalować się przy jadrańskiej magistrali (drodze przelotowej wzdłuż wybrzeża) i raczej znaleźć coś poniżej niej - dotyczy zresztą większości miejscowości na lądzie.
Niektóre miejsca na wyspach także mają plaże z otoczakami, ale na pierwszy raz może jednak warto pozwiedzać coś na lądzie.
agulkabb
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agulkabb » 08.05.2013 19:55

imponująca odpowiedź. Dziękuję
Więc szukam noclegów :D
Majdan72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majdan72 » 08.05.2013 20:13

Dziękuję za pomoc

rab-inna-chorwacja-t40064.html
:papa:
Namiary na tanią kwaterę mogę wysłać na priv.
zauroczona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zauroczona » 11.05.2013 11:29

supernutka napisał(a):Witam serdecznie

pozdrawiam wszystkich

W ub. roku za app. 2x2 w Primosten w sierpniu płacilismy 80 EUR. Wygodny apartament z klimą i dużym tarasem, dwie oddzielne sypialnie. Jechaliśmy jak zwykle w ciemno, a apartament znaleźliśmy w pierwszym biurze po wjeździe do miejscowości, jeszcze przy jadrance. Primostem przepiękny i wróciłam jak zwykle zauroczona :)
rafalos
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalos » 12.05.2013 09:31

Witaj!

A czy mogłabyś podac namiar na tę fajną kwaterkę? I czy był tam internet??
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam i dziękuję z góry:))
zauroczona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zauroczona » 12.05.2013 12:40

rafalos napisał(a):Witaj!

A czy mogłabyś podac namiar na tę fajną kwaterkę? I czy był tam internet??
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam i dziękuję z góry:))

Napisałam info na podany adres :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 48
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone