Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fabian LDZ
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fabian LDZ » 24.03.2013 15:49

Witam
możecie podać przybliżone ceny jakich można spodziewać się w tym roku?
Interesuje mnie przełom sierpnia/września dla 4 osób - okolice Breli i Baski
Pozdrawiam
damianołódź
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianołódź » 24.03.2013 18:59

Fabian, w ubiegłym roku, wyjazd w ciemno, wrzesień, Brela dzielnica Soline ul. Frankopanska, czyli dwa poziomy do plaży, pierwsze zejście do ul. Gundulica 45 schodków, drugie już bezpośrednio na plażę 60.
3 osoby dorosłe, i 4 letnia córcia 55E po krótkiej negocjacji 50E. Dwa oddzielne pokoje, balkon z widokiem na morze, kuchnia z pełnym wyposażeniem, klima. Miejsce w garażu na auto
Fajni gospodarze, młodzi, mieszkają w tym samym budynku.
Termin kiedy jedziesz jest optymalny, coraz więcej wolnych kwater, można wybierać i ceny niższe.
Generalnie na lipiec/sierpień nie zdecydowałbym się na wyjazd w ciemno, ale wrzesień - tylko w ciemno
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 24.03.2013 19:02

Fabian LDZ napisał(a):Witam
możecie podać przybliżone ceny jakich można spodziewać się w tym roku?
Interesuje mnie przełom sierpnia/września dla 4 osób - okolice Breli i Baski
Pozdrawiam

zbyt ogólnie sprecyzowane pytanie, dlatego będzie krótko, ale powiedzmy standard wyposażenia apartamentu, odległość od morza itd:
Brela - 20-30E (osoba)
Baśka (rozumiem Baśka Voda, skoro wspomniałeś o Breli) - 15-25E (osoba)
WojtekW
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekW » 25.03.2013 14:27

22.06-02.07 Brodarica 370 Euro za pokój dla 2 osób+ małe dziecko, z aneksem kuchennym, łazienką, jadalnią i tarasem z widokiem na morze (100 m). Klima w cenie.
sly1978
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly1978 » 02.04.2013 11:46

Witam,

Poszukuje fajnego apartamentu (sprawdzonego) dla 2 osób dorosłych i dziecka w okolicach Puli w drugiej połowie lipca.

Dziękuję.

Pozdrawiam
voite
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) voite » 05.04.2013 06:22

A ja mam pytanie, mam na oku apartament w małej miejscowości z ładnym widokiem ale zaraz przy marinie. Czy pływające pod oknem kutry, stateczki itp nie są uciążliwe? Mieszkał ktoś tak i może coś na ten temat powiedzieć?
Kichol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kichol » 05.04.2013 08:44

Byłem w apartamencie podobnym i przez 3 dni problemem był zapach z mariny. Głównie rano do około południa. Potem jakos wiatr sie chyba zmienił i było ok.
Poza tym tylko raz mnie jakis stary klekot rano obudził, a spalismy przy otwartych oknach, bo klimy nie było.

Do plaży mieliśmy dośc daleko (takiej ładnej i czystej). Przy samej marinie marne warunki plażowania i dość brudno w wodzie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2013 10:32

I jeszcze te poranne okrzyki ribe ribe ribe.... :lol:
badman
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) badman » 22.04.2013 21:18

damianołódź napisał(a):Fabian, w ubiegłym roku, wyjazd w ciemno, wrzesień, Brela dzielnica Soline ul. Frankopanska, czyli dwa poziomy do plaży, pierwsze zejście do ul. Gundulica 45 schodków, drugie już bezpośrednio na plażę 60.
3 osoby dorosłe, i 4 letnia córcia 55E po krótkiej negocjacji 50E. Dwa oddzielne pokoje, balkon z widokiem na morze, kuchnia z pełnym wyposażeniem, klima. Miejsce w garażu na auto
Fajni gospodarze, młodzi, mieszkają w tym samym budynku.
Termin kiedy jedziesz jest optymalny, coraz więcej wolnych kwater, można wybierać i ceny niższe.
Generalnie na lipiec/sierpień nie zdecydowałbym się na wyjazd w ciemno, ale wrzesień - tylko w ciemno

Damianie mógłbyś coś więcej napisać o tym apartamencie i o ulicy ? Własnie dostałem wiadomość od Apartamentów Novak, że za 70 E mają wolny apartament dwupokojowy (mam nadzieję, że jest to cena nie za osobę :D)? Szukaliśmy wcześniej w Baśce ale doszliśmy do wniosku, że jednak Brela nam bardziej odpowiada. Co się stało z czarną listą apartamentów? nie ma do niej dostępu a z chęcią bym poczytał :) Pozdrawiam
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 25.04.2013 09:46

Moja znajoma z Caski ma wolne apartamenty w czerwcu,na przyklad za 4 doroslych+ dziecko bierze 45 euro na dobe...poza tym w miejscowosci Zubovici wolne terminy jeszcze w lipcu na dobe 10 euro za doroslego ,za dziecko 5 euro...
krisneo
Turysta
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) krisneo » 28.04.2013 22:16

chmurka77 napisał(a):Region: Makarska Riwiera
Miejscowość: Igrane
55 E za Apartament 2+2 (z taksą klimatyczną - 2 dorosłe osoby + 2 dzieci), 40 metrów od morza, pokój dzienny z kuchnią, sypialnia, dwie łazienki, z widokiem na morze, dwa balkony. Zaliczka: 140 E
Będziemy w terminie 7 - 24 sierpnia

Witam
Czy mozna prosić namiar na ten apartament szukamy 2 apartamentów dla 2 rodzin 4 osobych
pozdrawiam
krisneo
krisneo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krisneo » 29.04.2013 12:40

jerry.ie napisał(a):12-23 sierpień 4 osoby , apartament 2 sypialnie , tarasik , łazienka , salon , kuchnia do plaży 500m , pogoda gwarantowana za 50E/doba . Cena ta sama od 7 lat , MURTER . A i widac wodę

Czy można prosić namiar szukam 2 apartamentów dla 8 osób, w jakimś fajnym miejscu.
krisneo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krisneo » 29.04.2013 12:41

tami72 napisał(a):Moja znajoma z Caski ma wolne apartamenty w czerwcu,na przyklad za 4 doroslych+ dziecko bierze 45 euro na dobe...poza tym w miejscowosci Zubovici wolne terminy jeszcze w lipcu na dobe 10 euro za doroslego ,za dziecko 5 euro...

a są wolne terminy w sierpniu 3-17 szukamy 2 apartamentów!
suprnowa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) suprnowa » 03.05.2013 09:26

Szukam noclegu dla 2 osób dorosłych oraz dziecka 2.5 roku na wyspie Hvar po 5 czerwca.
Termin wyjazdu mogę dopasować do kwatery.
Wyjazd od 10 do 14 dni.
66adam99
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 66adam99 » 03.05.2013 13:51

Witam. Zgadzam się z tym, że ceny z roku na rok są wyższe. Wybieram się w tym roku do Igrane. Ceny w sezonie za AP dla 4 osób to 80-130 E w pierwszej lini od morza. Ja jade we wrześniu i za apartament dla 4 osób zarezerwowałem za 50E (klima, internet, i 10m od morza)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 47
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone