Witam
możecie podać przybliżone ceny jakich można spodziewać się w tym roku?
Interesuje mnie przełom sierpnia/września dla 4 osób - okolice Breli i Baski
Pozdrawiam
Fabian LDZ napisał(a):Witam
możecie podać przybliżone ceny jakich można spodziewać się w tym roku?
Interesuje mnie przełom sierpnia/września dla 4 osób - okolice Breli i Baski
Pozdrawiam
damianołódź napisał(a):Fabian, w ubiegłym roku, wyjazd w ciemno, wrzesień, Brela dzielnica Soline ul. Frankopanska, czyli dwa poziomy do plaży, pierwsze zejście do ul. Gundulica 45 schodków, drugie już bezpośrednio na plażę 60.
3 osoby dorosłe, i 4 letnia córcia 55E po krótkiej negocjacji 50E. Dwa oddzielne pokoje, balkon z widokiem na morze, kuchnia z pełnym wyposażeniem, klima. Miejsce w garażu na auto
Fajni gospodarze, młodzi, mieszkają w tym samym budynku.
Termin kiedy jedziesz jest optymalny, coraz więcej wolnych kwater, można wybierać i ceny niższe.
Generalnie na lipiec/sierpień nie zdecydowałbym się na wyjazd w ciemno, ale wrzesień - tylko w ciemno
chmurka77 napisał(a):Region: Makarska Riwiera
Miejscowość: Igrane
55 E za Apartament 2+2 (z taksą klimatyczną - 2 dorosłe osoby + 2 dzieci), 40 metrów od morza, pokój dzienny z kuchnią, sypialnia, dwie łazienki, z widokiem na morze, dwa balkony. Zaliczka: 140 E
Będziemy w terminie 7 - 24 sierpnia
jerry.ie napisał(a):12-23 sierpień 4 osoby , apartament 2 sypialnie , tarasik , łazienka , salon , kuchnia do plaży 500m , pogoda gwarantowana za 50E/doba . Cena ta sama od 7 lat , MURTER . A i widac wodę
tami72 napisał(a):Moja znajoma z Caski ma wolne apartamenty w czerwcu,na przyklad za 4 doroslych+ dziecko bierze 45 euro na dobe...poza tym w miejscowosci Zubovici wolne terminy jeszcze w lipcu na dobe 10 euro za doroslego ,za dziecko 5 euro...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje