Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 26.04.2012 20:10

eitatetaata napisał(a):
orfik11 napisał(a):Ja do Chorwacj jeżdżę od 2004 r ale od 2005 do /już/ moich serdecznych przyjaciół. Malutka miejscowość koło Dugiego Ratu, Omiśa. Ceny...nie zmienione od 2008 r. W sezonie od 30 za AP2 do 50 za AP4. Myślę więc, że są to naprawdę dobre ceny. W czerwcu i we wrześniu ceny od 22 do 40 E za apartament. Chętnie pomogę w rezerwacji apartamentów. Pozdrawiam

Orfik11, mógłbyś mi też podrzucić kontakt? eitatetaata-at-gmail.com

Jak zmienisz emeil to dostaniesz kontakt.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 07.05.2012 21:49

Jak jest w tym roku z cenami? Czego się spodziewać, wpiszcie jakieś informacje. :wink:
asperum
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) asperum » 07.05.2012 23:33

Ja do Chorwacj jeżdżę od 2004 r ale od 2005 do /już/ moich serdecznych przyjaciół. Malutka miejscowość koło Dugiego Ratu, Omiśa. Ceny...nie zmienione od 2008 r. W sezonie od 30 za AP2 do 50 za AP4. Myślę więc, że są to naprawdę dobre ceny. W czerwcu i we wrześniu ceny od 22 do 40 E za apartament. Chętnie pomogę w rezerwacji apartamentów. Pozdrawiam

Czy mogę prosić o kontakt w sprawie tych apartamentów?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Patroniusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patroniusz » 08.05.2012 08:05

Klenovica k.Novi Vinodolski 50m od plaży,klima,2 syp,kuchnia,łazienka cena 740EUR za 14 noclegów tj.52EUR za dobę termin 07-21lipiec
bazyl3
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl3 » 17.05.2012 12:12

A ja się tak właśnie zastanawiam nad cenami apartamentów.
Otóż mam już powiedzmy że "zaprzyjaźnionych" Chorwatów do których od kilku lat jeżdżę we wrześniu, miejscówka bardzo cicha i przyjemna, okolice Trogiru.
Apartament typu studio - jednokondygnacyjny budyneczek dla dwóch osób posiadający jeden pokój z aneksem kuchennym w którym stoi duże wygodne dwuosobowe łóżko i do tego łazienka. Oczywiście lodówka, klimatyzator. Budynek praktycznie w samym morzu tzw pierwsza linia brzegowa.
Zazwyczaj jak jechałem do Chorwacji to umawiałem się z gospodarzami telefonicznie z 2 tygodnie wcześniej że przyjeżdżam i miałem kwaterę zaklepaną.
I tak jak byłem u nich w 2009 to zapłaciłem bardzo przyzwoita cenę za apartament 25 euro za dobę w 2011 wyskoczyli mi już z 38 euro ale po chwili targów udało się zbić na 30 euro.
W tym roku już na początku maja przysłali mi maila że rezerwacje na ten sezon im się kończą i trzeba się decydować, cena na ten rok wynosi 45 euro 8O
oprócz tego w ciągu tygodnia chcą 100 euro zadatku.
Przypominam że mówimy o niewielkim apartamencie na 2 osoby i o miesiącu wrześniu.
I teraz sam już nie wiem w pierwszej chwili cena mnie trochę ścięła no ale jak zacząłem przeglądać jakieś pierwsze z brzegu strony z ogłoszeniami to już nie jestem do końca pewny. Co myślicie drogo, tanio, przyzwoicie ?
Ostatnio edytowano 17.05.2012 15:42 przez bazyl3, łącznie edytowano 1 raz
matej.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) matej. » 17.05.2012 15:30

Zarezerwowalismy apartament na wyspie Pag dla 4 osob z klimatyzacja na 12 noclegow w lipcu za 55 eur za dobe. taras z widokiem na morze :)
bazyl3
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl3 » 18.05.2012 14:36

55 eurasow za 4 osoby i to w lipcu ? No to Ci moi jednak powariowali :?
Wczoraj przyjrzałem się jeszcze nieco cenom i faktycznie za 55-60 ełrasów idze bez problemu dorwać 4 osobowy z 2 sypialniami apartamencik czyli wychodzi kolo 30 na parkę i taka cena jest do zaakceptowania a nie 45 euro :evil:
jemiola
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jemiola » 20.05.2012 21:00

orfik11 napisał(a):Ja do Chorwacj jeżdżę od 2004 r ale od 2005 do /już/ moich serdecznych przyjaciół. Malutka miejscowość koło Dugiego Ratu, Omiśa. Ceny...nie zmienione od 2008 r. W sezonie od 30 za AP2 do 50 za AP4. Myślę więc, że są to naprawdę dobre ceny. W czerwcu i we wrześniu ceny od 22 do 40 E za apartament. Chętnie pomogę w rezerwacji apartamentów. Pozdrawiam

CZy moge prosic o jakieś bliższe informacje?? ineresuje mnie poczatek lipca na 2 tyg adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
szimon
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szimon » 01.06.2012 20:19

Hej Cromaniacy,
podpowiedzcie proszę bo jestem zielony czy cena 58eur/dobę za 3 osoby w lipcu w Rovinj jest w miarę rozsądna?
OCeZet
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) OCeZet » 02.06.2012 10:51

Witam,
to mój pierwszy post mimo ze forum przeglądam od jakiegoś czasu. Wszyscy tu piszą o apartamentach, a mnie interesowałaby kwatera prywatna, dokładnie pokój dla dwóch osób. Jakiej ceny mogę spodziewać się na wybrzeżu.

Przeczytalem w innych wątakch ze co jak co ale kwatery w Chorwacji są tansze niż w Polsce, jednak czytając ten temat nie wydaje mi się by tak było. W Polsce czy Bułgarii lekko można znaleźć pokój dla dwóch osób z łazienką za 60/70 zł /doba. Jak jest w Chorwacji?
R-r57
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) R-r57 » 03.06.2012 09:17

Mamy rezerwację Zivogosce Blato -90 Euro 2+3 osób w sierpniu już nie u Plumka niestety.Tak na marginesie, warto raz odskoczyć od utartych szlaków ,w zeszłym roku okolice Wenecji ceny te same ta sama odległość :idea:
mamax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 03.06.2012 10:17

OCeZet napisał(a):
Przeczytalem w innych wątakch ze co jak co ale kwatery w Chorwacji są tansze niż w Polsce, jednak czytając ten temat nie wydaje mi się by tak było. W Polsce czy Bułgarii lekko można znaleźć pokój dla dwóch osób z łazienką za 60/70 zł /doba. Jak jest w Chorwacji?

No a jak się człowiek uprze to i za 30zł. Ale co to za kwaterka....?
Myślę że sobe można spokojnie znaleźć w granicach 25E więc krzywdy nie ma. 8)
Ines303
Plażowicz
orfik11 napisał(a): Ja do Chorwacj jeżdżę od 2004 r ale od

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ines303 » 06.06.2012 13:47

Orfik11 Mógłbyś mi również podrzucić kontakt do tej kwatery
mroczek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mroczek » 10.06.2012 10:53

Tak przeglądam ceny apartamentów w Chorwacji na necie, czytam forum i dochodzę do wniosku że cena minimum za apart 2+2 to minimum 40 euro. Pamiętam jak w ubiegłym roku wyjeżdzalismy ceny były podobne.
Jestem zwolennikiem jazdy w ciemno. Bo ja płaciłem w ub.roku za apart 2 pokojowy z ankesem kuchennym oczywiswcie WC, klima + WI FI : 30 euro/doba po mocnych negocjacjach:) w okresie 1 dekady lipca. nie była to 1 linia brzegowa ale widoczek na morze był ładny. Okolice Primosten. Apartamentów jest naprawdę dużo. Nie trzeba szukać Oni sami Ciebie znajdą przynajmniej tak było w moim przypadku. Może miałem duzo szczęścia. W tym roku lecę w okolice Baska Voda nie licze na inną cenę. no moze max 40 Euro. Myślę że ludzie pchają sie do centrum miejscowości a tam ceny odpowiedni wyższe a szukac trzeba poza centrum ceny niższe a klimacik tez jest fajny. Wszystko zależy kto co lubi.
Pozdrawiam wszystkich wyjeżdzających w ciemno :)
Teska
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Teska » 15.06.2012 18:31

ja też wybieramy się 2 osoby pierwsza połowa wrzesnia
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 37
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone