Chorwa napisał(a):MATEUSUNIQUE napisał(a):Witam. Wiele lat korzystam z tego forum,ale dopiero teraz zebrało mi się na pisanie.Jak Bozia da to pojadę już chyba ósmy raz,już nawet nie liczę.W zeszłym roku płaciłem 30 euro za 3 osoby w Trogirze , Seget Vranjica a ulica to Put Rakijara(przełom lipca i sierpnia).Jeżdżę zawsze do tych samych ludzi i jest super,jesteśmy prawie jak rodzina.Do dyspozycji mamy duży aneks kuchenny(kuchnia, łóżko,stół z krzesłami telewizor lodówa),kibel z prysznicem,umywalka ,pralka potem sypialnia gdzie sypia junior i mały przedpokoik.W tym roku dzwoniłem z życzeniami w sylwestra,prawdopodobnie zadzwonię w maju klepnąć termin na 50%,myslę ze cena pozostanie bez zmian a najwyżej skoczy na 35 euro.Dla zainteresowanych. Zrobiłem sobie wstępną kalkulację jak co roku i wyszło mi że za 9 noclegów,winiety ze słowenią włącznie, opłatami za autostrady w chorwacji i lpg tam i powrót ,zapłacę uśredniając ceny 2300 zł.Cena bez żarcia,bo w zeszłym roku otwarli lidla w trogirze a ceny prawie jak w złodziejskim kraju(p o l s k a )więc nie opłaca mi się targać z kraju wiele towaru .To tyle.Pozdrawiam. Mokrego dyngusa.
Przeslij na mój adres ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl )jakiś namiar na te kwatery (adres, telefon, email).
Pozdrwiam Maciej
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje