Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Gosia38
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia38 » 20.05.2011 14:35

Dzięki za odpowiedź. Pytam, bo nie chcę się wygłupić na miejscu. Nie szukam pałacu, ale nie chcę z kolei przepłacić, a i ponegocjować też przecież trzeba :wink: :D
Gosia38
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia38 » 21.05.2011 12:16

Dzięki, ale szukam raczej czegoś bardziej na południu :)
olaf555
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) olaf555 » 29.05.2011 01:19

Właśnie mam ten sam problem, wyruszamy 6.06 we dwójkę na 2 tygodnie i mam nadzieję, że coś w okolicy 30 euro znajdziemy, chociaż nie wiem czy się nie zapędziemy do Czarnogóry:)
appmaksan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) appmaksan » 29.05.2011 22:15

Gosia38 napisał(a):Dzięki, ale szukam raczej czegoś bardziej na południu :)

Witam
Prosim kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
arek71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek71 » 30.05.2011 06:58

Pobyt od 10 07,Promajna apartamęt 6-cio osobowy (dwa miejsca niewykorzystane,jedziemy w cztery osoby,w tamtym roku pięć ),duża kuchnia, pokój,sypialnia,taras, dwie łazienki,klima-75e za dobę.Tak samo jak w tamtym roku.Rok temu w tej cenie miałem jeszcze garaż ,nie wiem jak będzie tym razem.
orfik11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 03.06.2011 10:17

Moi przyjaciele w okolicy Omiśa mają apartamenty z cenami z roku 2008. Myślę, że w sezonie 50 euro za apartament czteroosobowy czy 40 za trzyosobowy to jest dobra cena. Puno pozdrava
pumis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumis » 04.06.2011 23:56

Tucepi, ul.Kamena 25, przy plaży. Apartament 2+2 ( oddzielna sypialnia z tarasem, pokój z aneksem kuchennym i tarasem, łazienka, przedpokój ) z darmowym internetem WiFi i parkingiem obok domu. Termin 14-28.06 w cenie 65 Eur za dobę.
fxd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fxd » 05.06.2011 21:02

Czytam i czytam ... oglnie powoli ogranim temat Cro... wczesnil Bulgaria byla. . .

Z ego co wyczytalem ....
Transport paliwko + oplaty ....ale nie wie,m czy dobrze wyliczylem ...

Wyjazd na 2 tygodnie na miejscu ..

Autostrady
Czechy 72 zl - 2 strony
Austria 6 0zl - 2 strony
Słowenia 125 zl / 2 strony
CRO - 169 zl - 2 strony do - Zadar-u
Razem 426 same oplaty ...

Jedziemy chyba tylko we 2 . ..
Szukamy fajnej miejscowki od Rijeki do Zadaru ....

Prosze o zweryfikoanie kosztow :

Przejazd z Wroclawia licze w 2 strony 2500 km - kolo 1 tys paliwko (diesel) 1,6 HDI licze ze z klima 7 na 100 km .
Oplaty w 2 strony za autostrady 426 zl ...
Nocleg mysle ze znajnde w granicach 30 EURO /doba - 2 osoby (realne)
NIe mam mega wymagan do dyspoz / pokuj/lazienka i koniec ...czysto / przyjemnie.
Ile wydamy na miejscu a kto to wie. . ;- )

A wiec prosze o potwierdzenie badz wyprowadzenie mnie z bledu No i czy znajde w CIEMNO KWARKE ZA TAKA KASE!!!!!
przejazd ok 1000+oplaty autostrada 426 + 1560 spanko = ok 3 tys.
Wyzywienie na 2 osoby + pierdolki 1500 -2000 styka,.. ? ??

Prosze o powstrzymanie sie od odpowiedzi skad wyliczylem ... no tak mi wyszlo jesli sie pomylilem to znaczy ze zle cos przeczytalem :/// badz zrozumialem wiec sry ;-)
Ostatnio edytowano 06.06.2011 19:18 przez fxd, łącznie edytowano 2 razy
Agulek777
Cromaniak
Konflikty w Tunezji i Egipcie a wczasy na Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agulek777 » 06.06.2011 14:52

Witam,
mam nadzieję, że w dobrym miejscu umieszczam wątek, jeśli nie to z góry przepraszam:))
Chciałam Was zapytać czy nie obawiacie się, że w zwiątku z sytuacją w tamtych regionach Chorwacja będzie jeszcze bardziej zatłoczona niż dotychczas? I jak przełoży się to na ilość wolnych apartamentów i ich ceny(głównie chodzi o tych co jada w ciemno) ?
Pytam, bo będąc w zeszłym roku w Baśka Voda na plaży ciężko było znaleźć wolne miejsce, a Chorwaci tłumaczyli to przypływem turystów, którzy wybrali Chorwację jako alternatywę do Grecji, w której w tamtym czasie odbywały się strajki.
Jestem raczej optymistką, ale pewne obawy mam:))
esi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) esi » 07.06.2011 19:34

Mam pytanko.
W tamtym roku byli znajomi w Vodicach i twierdzą, że pełno jest kwater za 10 euro od głowy, jednak ja nic takiego w necie nie mogę znaleźć. Jak to wygląda w rzeczywistości na miejscu, czy takie ceny są realne? Planujemy jechać na początku lipca do Baska Voda. Z góry dziękuje za odpowiedź.
orfik11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 07.06.2011 19:46

Raczej z całą pewnością można stwierdzić, że w lipcu w Baśkiej Vodzie za 10 E nie znajdzie się kwatery. Myślę, że minimum to ok. 12 Euro, od tej kwoty będzie jakaś szans.
MichałK
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MichałK » 07.06.2011 20:39

Witam! Chciałbym was prosić o podanie ewentualnych kontaktów do Tucepi dla 6-7 osób. Będę bardzo wdzięczny :)
fxd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fxd » 08.06.2011 11:55

No tak 12Eur/os/dzien ....+ klimatyczne 1 euro ...
Czytam czytam .. forum ... ale czy moze ktos potwierdzic moje wczesniejsze wyliczenia....

Ja wybieram sie na poczatku sierpnia .. rejon nie wiem bede smigal wybrzezem od Rijeki w dol zatrzymam tam gdzie mi sie spodoba...

Lecz czy realne jest 30 euro - 2 osoby za dobe - tak zeby warunki byly znosne!!
Bede szukal na miejscu ... !!
Lecz rozwazam .. opcje .. zarezerwowania czegos juz w Pl .. zeby uniknac stresuu !!
Doktorek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Doktorek » 14.06.2011 18:08

Niestety w tym roku z wyjazdu do Chorwacji nici. W związku z tym mam do odstąpienia apartament 3 osobowy w Bibinje w terminie 13 sierpień
Link: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Proszę pisać na kotkowscy&poczta.onet.pl
vivanna
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) vivanna » 11.07.2011 10:44

Chorwa napisał(a):
MATEUSUNIQUE napisał(a):Witam. Wiele lat korzystam z tego forum,ale dopiero teraz zebrało mi się na pisanie.Jak Bozia da to pojadę już chyba ósmy raz,już nawet nie liczę.W zeszłym roku płaciłem 30 euro za 3 osoby w Trogirze , Seget Vranjica a ulica to Put Rakijara(przełom lipca i sierpnia).Jeżdżę zawsze do tych samych ludzi i jest super,jesteśmy prawie jak rodzina.Do dyspozycji mamy duży aneks kuchenny(kuchnia, łóżko,stół z krzesłami telewizor lodówa),kibel z prysznicem,umywalka ,pralka potem sypialnia gdzie sypia junior i mały przedpokoik.W tym roku dzwoniłem z życzeniami w sylwestra,prawdopodobnie zadzwonię w maju klepnąć termin na 50%,myslę ze cena pozostanie bez zmian a najwyżej skoczy na 35 euro.Dla zainteresowanych. Zrobiłem sobie wstępną kalkulację jak co roku i wyszło mi że za 9 noclegów,winiety ze słowenią włącznie, opłatami za autostrady w chorwacji i lpg tam i powrót ,zapłacę uśredniając ceny 2300 zł.Cena bez żarcia,bo w zeszłym roku otwarli lidla w trogirze a ceny prawie jak w złodziejskim kraju(p o l s k a )więc nie opłaca mi się targać z kraju wiele towaru .To tyle.Pozdrawiam. Mokrego dyngusa.

Przeslij na mój adres ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl )jakiś namiar na te kwatery (adres, telefon, email).
Pozdrwiam Maciej

bardzo proszę o namiary do tej kwatery adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 33
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone