Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MATEUSUNIQUE
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MATEUSUNIQUE » 04.05.2011 21:27

Witam. Mnie się udało w tym roku otrzymać zeszłoroczną cenę czyli 30 euro za nocleg (3 osoby) i dla szwagierka ta sama cena w apartmanie na piętrze. Jadę przełom lipca i sierpnia. Dla znajomego, jadą w 8 osób ,czerwiec-lipiec po 10 euro za nocleg od łebka. Miejscowość Trogir.
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 05.05.2011 14:10

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link byłem w zeszłym roku 2 połowa czerwca ... w tym roku na stronce mają przedsezonowa promocje ... fajne położenie w centrum Primostenu 33 euro za 3 osoby z klima ... 9 noclegów...

w tym roku apartamenty Ora Pisak 6 osob (3 pokoje) 12 noclegów z klima od 22 czerwca do 4 lipca okrąglutki 1000 Eurasów :)
dzkzsl
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzkzsl » 11.05.2011 16:04

Szukam czegoś od połowy Czerwca tak na 10 dni , 3 osoby , Riwiera Makarska. Ma ktoś jakieś linki,kontakt.
mloda521
Podróżnik
namiary

Nieprzeczytany postnapisał(a) mloda521 » 12.05.2011 12:12

[quote="MATEUSUNIQUE"]A moglbys podac namiary bo my chcemy jechac we wrzesniu 3 osoby i moze akurat by nam pasowalo???
moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gulo76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gulo76 » 12.05.2011 14:21

Witam wszystkich, czy był ktoś może za Makarską a dokładniej interesuje nas miejscowość Gradac? Na stronach internetowych ceny noclegów są średnio o 20 E niższe niż w Makarskiej czy BaśKa Voda.
I jedno pytanie, które nas cały czas nurtuje....Jak to jest z tymi rezerwacjami - lepiej rezerwować czy też jechać w ciemno, chodzi mi konkretenie o ceny kwater, jak jest taniej??
Wybieramy się przełom lipca i sierpnia.
Nie wiem czy to dobry wątek na takie pytania, mam nadzieję, że nie robię problemu :lol:
Mruk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mruk » 12.05.2011 15:40

dzkzsl napisał(a):Szukam czegoś od połowy Czerwca tak na 10 dni , 3 osoby , Riwiera Makarska. Ma ktoś jakieś linki,kontakt.

na tą Rivierę Makarską znalazłem ofertę na Favore.pl
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Terminy to

22.07-31.07.2011 r.

12.08-21.08.2011 r.

Ale może mają też inne wyjazdy w innym czasie?
SewerynR
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) SewerynR » 15.05.2011 23:16

Do "starych wyjadaczy" :-) Powiedzcie mi, proszę czy mi się wydaje czy ceny apartamentów skoczyły mocno od zeszłego roku ??? Zawsze jadę w ciemno lub rezerwuję na tydzień przed a w tym roku chciałem coś znaleźć prze net wcześniej i ceny mnie troszkę przeraziły ..... Wydaje mi się czy to jednak prawda ?
jadzta
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jadzta » 15.05.2011 23:53

Miasteczko Igrane 180 euro za piętro domu z klimatyzacją : 5 sypialni 2 kuchnie 3 łazienki i pokój dzienny razem 180 m kw + 60 m kw tarasu z widokiem na morze dla 10 osób, 10 m od plaży .02.07-15.07.11. :lol: Byłam w Igrane 2 lata temu i rzeczywiście ceny były niższe ale niestety wszystko drożeje, nie tylko w Polsce.
Muszę jednak przyznać że dostałam zniżkę przy zamówieniu tego apartamentu a że 2 lata temu było nam tam wspaniale nie wahałam się ani chwili. :D
Bubba
Autostopowicz
Noclegi od Split'u do Dubrovnik'a

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bubba » 16.05.2011 09:00

Witam!
Swiezy jestem tutaj i chcialbym zapytac o namiarz na kwatere dla 2 osob
Klima nie koniecznie, z lazienka w pokoju.
Interesuje mnie teren od Splitu do Dubrovnika.
Prosze o pomoc jesli ktos ma jakies ciekawe namiary.
W miedzycyasie czytam forum moze cos wynajde.
Pozdrawiam
Just-27
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Just-27 » 16.05.2011 12:36

gulo76 napisał(a):Witam wszystkich, czy był ktoś może za Makarską a dokładniej interesuje nas miejscowość Gradac? Na stronach internetowych ceny noclegów są średnio o 20 E niższe niż w Makarskiej czy BaśKa Voda.
I jedno pytanie, które nas cały czas nurtuje....Jak to jest z tymi rezerwacjami - lepiej rezerwować czy też jechać w ciemno, chodzi mi konkretenie o ceny kwater, jak jest taniej??
Wybieramy się przełom lipca i sierpnia.
Nie wiem czy to dobry wątek na takie pytania, mam nadzieję, że nie robię problemu :lol:

Byłam w Gradacu w 2009 (sierpień ) i w 2010 ( czerwiec ), jechalismy w ciemno. Bez problemu znalezliśmy kwaterę, z tym, że w sierpniu płaciliśmy 75 E za apartament z 2 oddzielnymi sypialniami + pokój dzienny ( 5 osób ).
Za ten sam apart. w czerwcu zapąłciliśmy 45 E.

Jadąc w ciemno - zawsze możesz na miejscu pooglądać i wybrać to co ci się podoba, zawsze mozna tez negocjować cenę ( targować się ) - no ale zawsze jakies ryzyko jest. Pozatym nie wszystkim się chce po kilkunasto godzinnej podróży ganiać po miasteczku i szukać kwater.
gulo76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gulo76 » 17.05.2011 12:38

dzięki Just-27, czyli realnie rzecz biorąc wydaje się, że jak przyjedziemy w sobotę rano bo taki mamy zamiar, to nie powinno być problemu ze znalezieniem noclegu do 40 Euro, bo taką założyliśmy max cenę, jaką możemy zapłacić za dobę za dwie osoby.
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 18.05.2011 00:06

Bubba dobra rada kolegi który już kiedyś miał taki kilkuset kilometrowy rozrzut tyle, że od Zadaru do Splitu ... zawęź krąg poszukiwań :) a jeśli jedziesz w 2 osoby jedz i szukaj w ciemno ... tylko zdecyduj gdzie bo ja jak Dureń przejechałem z 200km zmęczony i spocony nie mogąc się zdecydować :)

poza tym klima może się przydać ... to też wiem z doświadczenia ...
loco1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) loco1 » 19.05.2011 14:37

Slaine -Ciovo początek lipca 2011 55E apartament 2+3 z klimą i ładnym widoczkiem ok 100m morze
Gosia38
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia38 » 20.05.2011 14:09

Witam, a ja mam pytanie do stałych bywalców w Cro. Czy łatwiej jest znaleźć apartament w dobrej cenie dla 2 osób czy dla większej grupki? Po przejrzeniu mnóstwa ofert wnioskuję, że w miesiącu czerwcu bez problemu znajdzie się coś dla 3-4 osób za 40-50 EURO, ale czy dla dwójki za 20-25 EUR jest to możliwe? Zaznaczam, że jedziemy w ciemno w okolice Omis lub Makarskiej, niekoniecznie do popularnej miejscowosci. Jeżeli ktos ma jakieś ciekawe namiary na apartament w tym rejonie dla dwójki osób, będę wdzięczna za pomoc.
lukasz1977
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz1977 » 20.05.2011 14:23

Gosia38 napisał(a):Witam, a ja mam pytanie do stałych bywalców w Cro. Czy łatwiej jest znaleźć apartament w dobrej cenie dla 2 osób czy dla większej grupki? Po przejrzeniu mnóstwa ofert wnioskuję, że w miesiącu czerwcu bez problemu znajdzie się coś dla 3-4 osób za 40-50 EURO, ale czy dla dwójki za 20-25 EUR jest to możliwe? Zaznaczam, że jedziemy w ciemno w okolice Omis lub Makarskiej, niekoniecznie do popularnej miejscowosci. Jeżeli ktos ma jakieś ciekawe namiary na apartament w tym rejonie dla dwójki osób, będę wdzięczna za pomoc.

Ogólnie tak - czym większy apartament tym cena w przeliczeniu na osobę niższa ;) Ja w Slatine w tamtym roku miałem apartament w sezonie za 35euro - więc przypuszczam, że znalezienie czegoś w czerwcu za 25 euro jest możliwe - tym bardziej w ciemno (my rezerwowaliśmy) ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 32
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone