dzkzsl napisał(a):Szukam czegoś od połowy Czerwca tak na 10 dni , 3 osoby , Riwiera Makarska. Ma ktoś jakieś linki,kontakt.
gulo76 napisał(a):Witam wszystkich, czy był ktoś może za Makarską a dokładniej interesuje nas miejscowość Gradac? Na stronach internetowych ceny noclegów są średnio o 20 E niższe niż w Makarskiej czy BaśKa Voda.
I jedno pytanie, które nas cały czas nurtuje....Jak to jest z tymi rezerwacjami - lepiej rezerwować czy też jechać w ciemno, chodzi mi konkretenie o ceny kwater, jak jest taniej??
Wybieramy się przełom lipca i sierpnia.
Nie wiem czy to dobry wątek na takie pytania, mam nadzieję, że nie robię problemu
Gosia38 napisał(a):Witam, a ja mam pytanie do stałych bywalców w Cro. Czy łatwiej jest znaleźć apartament w dobrej cenie dla 2 osób czy dla większej grupki? Po przejrzeniu mnóstwa ofert wnioskuję, że w miesiącu czerwcu bez problemu znajdzie się coś dla 3-4 osób za 40-50 EURO, ale czy dla dwójki za 20-25 EUR jest to możliwe? Zaznaczam, że jedziemy w ciemno w okolice Omis lub Makarskiej, niekoniecznie do popularnej miejscowosci. Jeżeli ktos ma jakieś ciekawe namiary na apartament w tym rejonie dla dwójki osób, będę wdzięczna za pomoc.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje