Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
BenMali
Podróżnik
Re: Pakostane

Nieprzeczytany postnapisał(a) BenMali » 19.03.2011 00:29

sardo napisał(a):Pakostane
od 19.07 do 28.07.2009.
6 osób, trzy sypialnie, ubikacja, łazienka, duży taras, full kuchnia w murowanej wiacie w podwórzu, warzywa gratis od właścicielki.
10 min do plaży, 10 min do centrum, 5 min do Keruma.
60 Eur/doba.

Dokładnie czegos takiego szukam - proszę o namiar na priv

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Polilu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Polilu » 20.03.2011 11:00

Witam
2009r wyspa Krk Bask, apartament ok 100 m 3 pokoje klima duża kuchnia tv sat 100 Eur/dobe 20,06 -02,07
Pozdrawiam
kasia81
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia81 » 25.03.2011 19:14

Polilu napisał(a):Witam
2009r wyspa Krk Bask, apartament ok 100 m 3 pokoje klima duża kuchnia tv sat 100 Eur/dobe 20,06 -02,07
Pozdrawiam

Witam. Mógłbyś podesłać namiar na ten apartament. Z góry dzięki. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Loreii
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Loreii » 27.03.2011 22:23

mandyk napisał(a):
Loreii napisał(a):Jedziemy do Breli ( zręszta po raz pierwszy tam), apartamnet 50m od morza,8 osób , 3 sypialnie, jadalnia z aneksem, 2 łazienki, taras widokowy - 110 euro/doba.
aaa... jedziemy 18-30.07.2011

a możecie dać namiary na kwaterę, my ze znajomymi szukamy, tez 8 osób z tym że przełom sierpnia września

oczywiście, tu masz link a tam są telefony itd

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ten apartament jest w sumie na 6 osób , ale że jedziemy 4 dorosłe z 4-ką dzieci to 1 maluszek dostanie dostawkę ( tak się dogadałam z właścicielem) a drugi śpi w kojcu
pawel1899
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel1899 » 11.04.2011 11:51

Myslal ktos o tym?Oplaca sie w ogole?:)
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 14.04.2011 17:57

Malinska
Domek na miejscu okazało sie że piętrowy ok 80m2
Z klimą lodówką, duża łazienka, grill, prysznic nawet na zewnątrz :)
Za 7 dni 2 osoby plus dziecko 300E
Około 400m do plaży
Szukalem przez niemieckie strony
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.04.2011 18:40

Jak macie tegoroczne ceny to proszę wpisujcie. :D
Będzie to cenna informacja przed wyjazdem " w ciemno".
MATEUSUNIQUE
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MATEUSUNIQUE » 24.04.2011 20:46

Witam. Wiele lat korzystam z tego forum,ale dopiero teraz zebrało mi się na pisanie.Jak Bozia da to pojadę już chyba ósmy raz,już nawet nie liczę.W zeszłym roku płaciłem 30 euro za 3 osoby w Trogirze , Seget Vranjica a ulica to Put Rakijara(przełom lipca i sierpnia).Jeżdżę zawsze do tych samych ludzi i jest super,jesteśmy prawie jak rodzina.Do dyspozycji mamy duży aneks kuchenny(kuchnia, łóżko,stół z krzesłami telewizor lodówa),kibel z prysznicem,umywalka ,pralka potem sypialnia gdzie sypia junior i mały przedpokoik.W tym roku dzwoniłem z życzeniami w sylwestra,prawdopodobnie zadzwonię w maju klepnąć termin na 50%,myslę ze cena pozostanie bez zmian a najwyżej skoczy na 35 euro.Dla zainteresowanych. Zrobiłem sobie wstępną kalkulację jak co roku i wyszło mi że za 9 noclegów,winiety ze słowenią włącznie, opłatami za autostrady w chorwacji i lpg tam i powrót ,zapłacę uśredniając ceny 2300 zł.Cena bez żarcia,bo w zeszłym roku otwarli lidla w trogirze a ceny prawie jak w złodziejskim kraju(p o l s k a )więc nie opłaca mi się targać z kraju wiele towaru .To tyle.Pozdrawiam. Mokrego dyngusa.
Chorwa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Chorwa » 24.04.2011 21:19

MATEUSUNIQUE napisał(a):Witam. Wiele lat korzystam z tego forum,ale dopiero teraz zebrało mi się na pisanie.Jak Bozia da to pojadę już chyba ósmy raz,już nawet nie liczę.W zeszłym roku płaciłem 30 euro za 3 osoby w Trogirze , Seget Vranjica a ulica to Put Rakijara(przełom lipca i sierpnia).Jeżdżę zawsze do tych samych ludzi i jest super,jesteśmy prawie jak rodzina.Do dyspozycji mamy duży aneks kuchenny(kuchnia, łóżko,stół z krzesłami telewizor lodówa),kibel z prysznicem,umywalka ,pralka potem sypialnia gdzie sypia junior i mały przedpokoik.W tym roku dzwoniłem z życzeniami w sylwestra,prawdopodobnie zadzwonię w maju klepnąć termin na 50%,myslę ze cena pozostanie bez zmian a najwyżej skoczy na 35 euro.Dla zainteresowanych. Zrobiłem sobie wstępną kalkulację jak co roku i wyszło mi że za 9 noclegów,winiety ze słowenią włącznie, opłatami za autostrady w chorwacji i lpg tam i powrót ,zapłacę uśredniając ceny 2300 zł.Cena bez żarcia,bo w zeszłym roku otwarli lidla w trogirze a ceny prawie jak w złodziejskim kraju(p o l s k a )więc nie opłaca mi się targać z kraju wiele towaru .To tyle.Pozdrawiam. Mokrego dyngusa.

Przeslij na mój adres ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl )jakiś namiar na te kwatery (adres, telefon, email).
Pozdrwiam Maciej
michAŁ73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michAŁ73 » 24.04.2011 23:08

2010 Wyspa i miasto Pag.
Apartament 2+2 bez klimy , balkon , taras , >100 m od morza , 10dni , przełom czerwca i lipca , 50 E , w ciemno .
Byliśmy na Pagu w niędzielę po 19-ej , więc mieliśmy trochę "nóż na gardle".
Gdyby było więcej czasu , spokojnie można było jeszcze powybrzydzać.
śliweczka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) śliweczka » 27.04.2011 13:42

a więc tak... nasz 10 -dniowy wyjazd dzielimy sobie na dwa miejsca po pięć dni; jedziemy od 02.08 do 12.08 i tak:
Satrigrad Paklenica 35euro za apartament 2+1,100m do plaży
Razanac 35euro za apartament 2+1,100m do plaży
każdy ładnie położony i z bardzo fajnym wyposażeniem :D [/b]
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 27.04.2011 14:17

Pag / Mandre,
druga połowa lipca
apartament 4 osobowy, bez klimy, ok 250 metrów od morza
cena 55 Euro / dzień
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 28.04.2011 19:25

Brela,Stomarica-koniec lipca,poczatek sierpnia,50e doba.Klima i ok 200 do morza.
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 04.05.2011 20:37

andrzej.k napisał(a):nie mam pojecia jak wy sie miescicie w tych cenach. bylismy pierwszy raz w zeszlym roku na CIOVO i z wszystkim wydalismy 2500 EURO(4 osoby , 2 tygodnie). a jeszcze do tego zajechalismy do polski (jestesmy z BRD) i tu zrobilismy troche zakopow.

nie wiem czy specjalnie zanizacie czy ki diabel

w tym roku chcemy cos zanalesc na makarskiej riewierze i juz obawiam sie tych cen, ale mimo wszystko znowu CRO

Jezu co to za kwoty ja za 6-7 koła to nie wiem co mam robić. Jem co 2 dzień w knajpach i pije przez tydzień dzień w dzień, jadę zawsze na 2 tyg z kawałkiem w 2+2 i z niczym się nie szczypiemy.
drrobi
Plażowicz
Sibenik Żaborić

Nieprzeczytany postnapisał(a) drrobi » 04.05.2011 21:11

Witam,
w zeszłym roku byłem w miejscowści Zaborić (kilka km ponizej Sibenika),
Pojechalismy na ślepo i na miejscu bez problemu znalezlismy fajny nocleg, przyzwoity gospodarz, czyste i fajne miejsce wiec moze komuś sie przyda.

Gdzie
Sibenik - Żaborić (na samym koncu jadac od Sibenika obok kempingu)

APARTAMENTY: sa trzy
1. Duzy apartament, parter trzy pokoje po dwa lozka w kazym, + kuchnia (wyposazona), dwie lazienki, cena w zeszlym roku 80 euro, klimatyzacja jest ale za doplata.
2. Pietro dwa identyczne apartamenty,
pokoj z dwoma lozkami pojedynczymi (mozna zestawic w jedno malzenskie) + lozko rozkladane tak na 1,5 osoby.
kuchnia wyposazona, z rozkladanym lozkiem.
cena w zeszlym roku 50 euro, klimatyzacja brak.

NAMIARY
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Josko Vranjic
Jasenova 91
Żaboric

OPIS MIEJSCOWOSCI
Wlasciwie to spokojna dziura, jedna knajpa jeden czy dwa sklepy.
Knajpa droga (choc jedzenie dobre), do sklepu nie dotarlem.
Ale świetne miejsce wypadowe, opisywana czesc miejscowosci polozona jest pomiedzy mozem a droga (wiec brak wedrowek przez ruchliwa magistrale adriatycka).

MOZE I PLAZA
Z opisanych apartamentow jest jakies 10-150 m do morza, bez przechodzenia przez glowna ulice, idzie sie do malutkiego portu i plaza od portu w lewo.
Plaza jest wyspana jakims drobnym tluczniem (bez watpienia sztuczna), ale za to naprawde w porzadku, lagodne zejscie dna wiec szczerze polecam dla rodzin z dziecmi.

CO MOZNA ZOBACZYC:
Swietne miejsce wypadowe
do gory Sibenik, z biograd na moru park Kornaty (albo jakos tak sie nazywa), KRKA .
Poniżej Primosten, Trogir, Split.

GDZIE JESC,
W samej miejscowosci knajpa z widokiem na porcik i morze ale droga (ale jedyna :-) ).
Jadac od Żaboricia na wjezdzie do Sibenika macie centrum handlowe z stacją paliw, Lidlem, Hiprmarketem (duze centrum handlowe z roznymi sklepami), jest tez dobra a co najwazniejsze tania knajpa (zaraz na poczatku calego terenu), w porze obiadu duzo w niej miejscowych duzo samochodow znak rozpoznawczy ostro sie dymi - rozpylany azot obniza temperaturę - szczerze polecam.
W apartamentrach macie kompletna kuchnie wiec mozna co jakis czas zrobic tanio zakupy np w lidlu i cos upichcic.

pozdrawiam.

PS link do mapy
Zielona strzalka oznaczony dom z opisywanymi apartamentami.

No i przepraszam jesli w zlym miejscu umiescilem opis.
Ostatnio edytowano 04.05.2011 21:35 przez drrobi, łącznie edytowano 2 razy
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 31
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone