klara33 napisał(a):Witam wszystkich!! mam pytanie czy któś z Was był w tym apartamencie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link bardzo proszę o opinie,dziękuje
Trochę nie na temat, popytaj gdzie indziej.
krakuscity napisał(a):Pakostane - Dalmacja Północna, 2-22 lipiec 2010 , cena 34euro za 2 osobowy apartament, 30m od morza w linii prostej (2 rząd domów), dojście ok 70m, możliwość zakupu u gospodyni wina (40kun )orzechówki (40kun), oliwy(80 kun) za litr.
Codziennie poczęstunek jakimś domowym alkoholem.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Witam. Czy mogłabym prosić o namiary na tą kwaterę , bądź stronę internetową , żeby zobaczyć jak to wygląda i czy ma więcej apartamentów. Z góry bardzo dziękuję. ( mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl )
Do :
centrum i portu 4 minuty
dychy4 napisał(a):Witam,
Od 26 lipca do 8 sierpnia w Igrana (Dalmacja), po jednym tygodniu w dwóch różnych apartamentach w ww miejscowości dla dwóch dorosłych + dwójka dzieci:
- pierwszy tydzień 40 E / dobę (negocjacje zaczęliśmy od 50)
- drugi 50 E / dobę (tu moja mała porażka - nie wytargowałem nic!)
Warunki prawie takie same: sypialnia + pokój z aneksem kuchennym, łazienka z prysznicem, taras/balkon, miejsce parkingowe, pokoje czyste i przestronne.
Pozdrawiam,
dychy4.
azara napisał(a):krakuscity napisał(a):Pakostane - Dalmacja Północna, 2-22 lipiec 2010 , cena 34euro za 2 osobowy apartament, 30m od morza w linii prostej (2 rząd domów), dojście ok 70m, możliwość zakupu u gospodyni wina (40kun )orzechówki (40kun), oliwy(80 kun) za litr.
Witam. Czy mogłabym prosić o namiary na tą kwaterę , bądź stronę internetową , żeby zobaczyć jak to wygląda i czy ma więcej apartamentów. Z góry bardzo dziękuję. ( mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl )
Do :
centrum i portu 4 minuty
peyter napisał(a):Wlasnie jutro wracam do Polski:( dzis ostatnia noc w chorwacji wiec szybkie info o cenach z dnia 27.08.2010- robiliśmy objazdówkę:
Pag - miejscowosc Vidalici -niesamowite widoki(to jest ta biała część wyspy) 40 E 2 osoby(4 noclegi) nowy budynek(sypialnia 1 podwojne i 1 pojedyncze lozko,aneks kuchenny lazienka,klima balkon na morze- 20 metrów od morza)
pozdrawiam
fotograf123 napisał(a):azara napisał(a):krakuscity napisał(a):Pakostane - Dalmacja Północna, 2-22 lipiec 2010 , cena 34euro za 2 osobowy apartament, 30m od morza w linii prostej (2 rząd domów), dojście ok 70m, możliwość zakupu u gospodyni wina (40kun )orzechówki (40kun), oliwy(80 kun) za litr.
Do :
centrum i portu 4 minuty
Witam ja też poproszę adres i namiary ...
Pozdrawiam...
peyter napisał(a):Wlasnie jutro wracam do Polski:( dzis ostatnia noc w chorwacji wiec szybkie info o cenach z dnia 27.08.2010- robiliśmy objazdówkę:
Pag - miejscowosc Vidalici -niesamowite widoki(to jest ta biała część wyspy) 40 E 2 osoby(4 noclegi) nowy budynek(sypialnia 1 podwojne i 1 pojedyncze lozko,aneks kuchenny lazienka,klima balkon na morze- 20 metrów od morza)
Seget Vrajnica -5 min od Trogiru Apartament Sypialnia +osobny pokój z tv,jadalnia(sofa rozkladana i fotel rozkladany)wiec w sumie dla 4 osób- parking i okolo 200 metrów do morza,duzy ogrod grill, w apartamencie czekała rakija na stole. za 2 osoby 35 E(i wszystko nasze z osobnym wjesciem).Doskonala baza wypadowa do trogiru, splitu,wodospadow krka,szybenika.( na cenniku jest info ze za 4 osoby 55e-do utargowania do 50:))
Ale to nic bo wlasciciel Ivan Ivancić facet z nieba-dzieki niemu nie zapomnimy tych wakacji- codziennie gratis sniadanie,ciasto od jego żony,orzechówka,wisnowka,domowe mieso,lekcja historii chorwacji,chcesz zrobic grila ze Świerzych ryb?-ne ma problema nawet ci je wypatroszy i przyprawi, a na do widzenia upominki dla mnie i dziewczyny-bardzo przyzwoite,mimo ze tylko 4 dni tam zostaliśmy.-ale to zasługuje na osobnego posta-bo czuje sie zobowiązany go zareklamować
obecnie
Slano-Apartament Villa Anka zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Apt nr 7 na www. 6 noclegów
Dosc duza sypialnia z aneksem kuchennym duzy balkon z widokiem na morze i góry (zatoka z wysokimi górami)- 50 metrow od morza
cena za nas 2 - 40 euro bez klimy z klimą 45- wlasciciel hmm....obojętny jedyne co to sie nie dal utargowac na klimie tlumaczac sie wysokim taxem i cenami z prąd- pomijam fakt ze wszedzie placilem nie wiecj niz 40 i mialem klime.Podsumowując- nie ma klimatu w Villa Anka jak "u dziadków" bo wlasciciele z Zagrzebia i czysto biznesowo traktuą domek - ale co do miejsca i apartamentu nie mam zastrzeżeń,co 2 dni swierze reczniki,nowy papier toaletowy itd.
Slano o spokojne miejsce z niesamowitym widokiem na ksiezyc wychodzący z zza gór nad zatokę- idealna baza wypadowa na dubrownik i mostar
pozdrawiam
Na polach namiotowych to liczą od osoby,za miejsce,samochód,prąd,klimatyczne i co się da.Apartamenty mają ten plus,że płacisz za apartament i to wszystko.Jeśli chcesz rezerwować to proszę bardzo lecz na miejscu wynajmiesz taniej i tam gzie ci się spodoba.Ja z trójką dzieciaczków tak zawsze robię i jest ok.Za Makarską jest malownicz miejscowość Igranie.Pozdrawiamkwitekewelina napisał(a):Witam znawców Chorwacji. Wybieram się w następnym roku 2011 na Chorwację już po raz trzeci Byłam tam ostatnio jakieś 8 lat temu z chłopakiem (pod namiotami),ale w następnym roku chcemy wybrać się z małym dzieckiem i znajomymi łącznie 4 osoby dorosłe + dziecko 6 miesięcy. Poszukujemy apartamentu dla 4osób ( mam nadzieję że za takie małe dziecko to nie karzą dodatkowo płacić)gdzieś w okolicy Stona lub za Makarską, Jeśli mielibyście jakiś sprawdzony apatamencik to proszę o podesłanie linka. Z góry dzięki
pawelh napisał(a):Na polach namiotowych to liczą od osoby,za miejsce,samochód,prąd,klimatyczne i co się da.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje