joajer napisał(a):Może ktoś napisze ile płacił w tym roku w lipcu - sierpniu bo poza ww postem zero info na forum a jadę już za kilka dni i ciekawi mnie na ile się mam przygotować.
krakuscity napisał(a):joajer napisał(a):Może ktoś napisze ile płacił w tym roku w lipcu - sierpniu bo poza ww postem zero info na forum a jadę już za kilka dni i ciekawi mnie na ile się mam przygotować.
Wszyscy chyba spali gratis.
kaska777 napisał(a):Chciałabym ostrzec wszystkich, którzy załatwiają sobie kwaterę przez pośredników przed panem Marcinem Nowickim, który załatwia lokale na wyspie Ciovo w Chorwacji. Otóż człowiek ten jest zwyczajnym oszustem. Zadzwoniłem do niego 2 miesiące przed moim wyjazdem na Ciovo i poprosiłem o znalezienie apartamentu dla 4 osób, z balkonem lub tarasem. Pan Nowicki wysłał mi zdjęcia ładnego apartamentu, z dużym tarasem, 2 pokoje, łazienka, aneks kuchenny. Wszystko pięknie urządzone, czysto. Wysłałem mu zaliczkę w wysokości dokładnie 366 zł. Kiedy przyjechałem z rodziną na miejsce mój apartament okazał się kompletną ruiną, w łazience śmierdziało jak nie powiem z czego, w kuchni mieszkała....mysz ( właścicielka apartamentu z uśmiechem na twarzy przyniosła mi pułpapkę na gryzonie), kuchnia mała z dwuosobowym łóżkiem, lokal bez klimatyzacji, ani nawet wentylatora. Moim tarasem był podjazd dla samochodów, gdzie chodzili wszyscy turyści i stały samochody. Okazało się, że apartament którego zdjęcia wysłał mi Marcin Nowicki zajmują Niemcy. Kiedy zobaczyłem tą dziurę, postanowiłem poszukać czegoś na miejscu. ( Była 10 rano). Wieczorem zadzwoniłem do Pana Nowickiego i powiedziałem mu co zastałem w swoim apartamencie, zapytałem się dlaczego wysłał mi nieprawdziwe zdjęcia, powiedział, że były to zdjęcia PRZYKŁADOWE apartamentu ( jednym słowem, wysłał piękny apartament a zastałem slums). Powiedział, że absolutnie nie ma mowy o zwrocie zaliczki, ponieważ on uważa, że wywiązał się znakomicie ze swojego obowiązku.
Ja (11-08-2010 22:15)
Ostrzegam wszystkich przed tym człowiekiem, za ten "piękny" apartament chciał 65E, a był on warty maksymalnie 30E. MARCIN NOWICKI JEST ZWYKŁYM OSZUSTEM I KRĘTACZEM
kaska777 napisał(a):Chciałabym ostrzec wszystkich, którzy załatwiają sobie kwaterę przez pośredników przed panem Marcinem Nowickim, który załatwia lokale na wyspie Ciovo w Chorwacji. Otóż człowiek ten jest zwyczajnym oszustem.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje