Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mariii
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariii » 25.06.2010 00:34

dołączyli jednak do nas przyjaciele i jedziemy w 4 osoby. także teraz szukamy ap 4 osobowego na Hvarze :) z czystego lenistwa jedziemy w ciemno i mam nadzieję znajdziemy coś w rozsądnej cenie :D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 26.07.2010 19:00

Pakostane - Dalmacja Północna, 2-22 lipiec 2010 , cena 34euro za 2 osobowy apartament, 30m od morza w linii prostej (2 rząd domów), dojście ok 70m, możliwość zakupu u gospodyni wina (40kun )orzechówki (40kun), oliwy(80 kun) za litr.
Codziennie poczęstunek jakimś domowym alkoholem.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Do :
centrum i portu 4 minuty

:D
joajer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) joajer » 10.08.2010 16:12

Może ktoś napisze ile płacił w tym roku w lipcu - sierpniu bo poza ww postem zero info na forum a jadę już za kilka dni i ciekawi mnie na ile się mam przygotować.
kaska777
Plażowicz
zakazany pośrednik...

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaska777 » 12.08.2010 21:08

Chciałabym ostrzec wszystkich, którzy załatwiają sobie kwaterę przez pośredników przed panem Marcinem Nowickim, który załatwia lokale na wyspie Ciovo w Chorwacji. Otóż człowiek ten jest zwyczajnym oszustem. Zadzwoniłem do niego 2 miesiące przed moim wyjazdem na Ciovo i poprosiłem o znalezienie apartamentu dla 4 osób, z balkonem lub tarasem. Pan Nowicki wysłał mi zdjęcia ładnego apartamentu, z dużym tarasem, 2 pokoje, łazienka, aneks kuchenny. Wszystko pięknie urządzone, czysto. Wysłałem mu zaliczkę w wysokości dokładnie 366 zł. Kiedy przyjechałem z rodziną na miejsce mój apartament okazał się kompletną ruiną, w łazience śmierdziało jak nie powiem z czego, w kuchni mieszkała....mysz ( właścicielka apartamentu z uśmiechem na twarzy przyniosła mi pułpapkę na gryzonie), kuchnia mała z dwuosobowym łóżkiem, lokal bez klimatyzacji, ani nawet wentylatora. Moim tarasem był podjazd dla samochodów, gdzie chodzili wszyscy turyści i stały samochody. Okazało się, że apartament którego zdjęcia wysłał mi Marcin Nowicki zajmują Niemcy. Kiedy zobaczyłem tą dziurę, postanowiłem poszukać czegoś na miejscu. ( Była 10 rano). Wieczorem zadzwoniłem do Pana Nowickiego i powiedziałem mu co zastałem w swoim apartamencie, zapytałem się dlaczego wysłał mi nieprawdziwe zdjęcia, powiedział, że były to zdjęcia PRZYKŁADOWE apartamentu ( jednym słowem, wysłał piękny apartament a zastałem slums). Powiedział, że absolutnie nie ma mowy o zwrocie zaliczki, ponieważ on uważa, że wywiązał się znakomicie ze swojego obowiązku.
Ja (11-08-2010 22:15)
Ostrzegam wszystkich przed tym człowiekiem, za ten "piękny" apartament chciał 65E, a był on warty maksymalnie 30E. MARCIN NOWICKI JEST ZWYKŁYM OSZUSTEM I KRĘTACZEM
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 18.08.2010 16:42

joajer napisał(a):Może ktoś napisze ile płacił w tym roku w lipcu - sierpniu bo poza ww postem zero info na forum a jadę już za kilka dni i ciekawi mnie na ile się mam przygotować.

Wszyscy chyba spali gratis. :D
andzi@
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andzi@ » 20.08.2010 21:38

krakuscity napisał(a):
joajer napisał(a):Może ktoś napisze ile płacił w tym roku w lipcu - sierpniu bo poza ww postem zero info na forum a jadę już za kilka dni i ciekawi mnie na ile się mam przygotować.

Wszyscy chyba spali gratis. :D

Apartament 2-osobowy z klimą i parkingiem w Baśka Voda 50Euro - II tydzień sierpnia!
szulczyk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szulczyk » 21.08.2010 10:19

pokoj 2 osobowy z lazienka Trogir -27euro za pokoj:)
Bogdan007
Odkrywca
Re: zakazany pośrednik...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogdan007 » 22.08.2010 00:10

kaska777 napisał(a):Chciałabym ostrzec wszystkich, którzy załatwiają sobie kwaterę przez pośredników przed panem Marcinem Nowickim, który załatwia lokale na wyspie Ciovo w Chorwacji. Otóż człowiek ten jest zwyczajnym oszustem. Zadzwoniłem do niego 2 miesiące przed moim wyjazdem na Ciovo i poprosiłem o znalezienie apartamentu dla 4 osób, z balkonem lub tarasem. Pan Nowicki wysłał mi zdjęcia ładnego apartamentu, z dużym tarasem, 2 pokoje, łazienka, aneks kuchenny. Wszystko pięknie urządzone, czysto. Wysłałem mu zaliczkę w wysokości dokładnie 366 zł. Kiedy przyjechałem z rodziną na miejsce mój apartament okazał się kompletną ruiną, w łazience śmierdziało jak nie powiem z czego, w kuchni mieszkała....mysz ( właścicielka apartamentu z uśmiechem na twarzy przyniosła mi pułpapkę na gryzonie), kuchnia mała z dwuosobowym łóżkiem, lokal bez klimatyzacji, ani nawet wentylatora. Moim tarasem był podjazd dla samochodów, gdzie chodzili wszyscy turyści i stały samochody. Okazało się, że apartament którego zdjęcia wysłał mi Marcin Nowicki zajmują Niemcy. Kiedy zobaczyłem tą dziurę, postanowiłem poszukać czegoś na miejscu. ( Była 10 rano). Wieczorem zadzwoniłem do Pana Nowickiego i powiedziałem mu co zastałem w swoim apartamencie, zapytałem się dlaczego wysłał mi nieprawdziwe zdjęcia, powiedział, że były to zdjęcia PRZYKŁADOWE apartamentu ( jednym słowem, wysłał piękny apartament a zastałem slums). Powiedział, że absolutnie nie ma mowy o zwrocie zaliczki, ponieważ on uważa, że wywiązał się znakomicie ze swojego obowiązku.
Ja (11-08-2010 22:15)
Ostrzegam wszystkich przed tym człowiekiem, za ten "piękny" apartament chciał 65E, a był on warty maksymalnie 30E. MARCIN NOWICKI JEST ZWYKŁYM OSZUSTEM I KRĘTACZEM

Dlatego zawsze jadę w "ciemno" (tak jest już od 2002r.) - bez obaw, najważniejsze dobrze zaplanować przyjazd, najlepiej przed południem - można wtedy spokojnie znaleźć tanie dobre miejsce.

PS: Nieuzasadniony wzrost cen w Chorwacji jest podkopujący dla samych Chorwatów. Do Europy bardzo im brakuje, a ceny jakby z drugiej półkuli. Za te pieniądze, które wydałem w tym roku spokojnie mógłbym wybrać Egipt + Ziemię Świętą.

Miłość jest ślepa ale nie do końca!!!!!!!!

Proszę wszystkich Forumowiczów o "bojkot" i racjonalne podejście do tematu na przyszły sezon 2011.
"Chorwaci! Same morze wam nie wystarczy".

Bogdan :hut: [b]
joajer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) joajer » 25.08.2010 06:21

Bogdan007, może załóż temat o tego typu ździerstwie albo przegięciach cenowych. Ciekawie byłoby poczytać a i może też bym coś dopisał.
Tutaj nie chcę bo ten temat o czymś innym jest.
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 25.08.2010 06:55

Slano........apartament 4 osobowy (+wersalka która stała w aneksie kuchennym niewykorzystana) 2 pokoje i aneks kuchenny duży, łazienka, taras wąski ale długi, z widokiem na zatokę i port, klimatyzacja "do oporu", piętro 1, parking nawet na mój samochód (Fiat Ducato maxi), 20.07.2010, 80 euro za całość.....pozdrawiam

aha.....do morza prosta uliczka ok50m
peyter
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) peyter » 27.08.2010 22:24

Wlasnie jutro wracam do Polski:( dzis ostatnia noc w chorwacji wiec szybkie info o cenach z dnia 27.08.2010- robiliśmy objazdówkę:
Pag - miejscowosc Vidalici -niesamowite widoki(to jest ta biała część wyspy) 40 E 2 osoby(4 noclegi) nowy budynek(sypialnia 1 podwojne i 1 pojedyncze lozko,aneks kuchenny lazienka,klima balkon na morze- 20 metrów od morza)

Seget Vrajnica -5 min od Trogiru Apartament Sypialnia +osobny pokój z tv,jadalnia(sofa rozkladana i fotel rozkladany)wiec w sumie dla 4 osób- parking i okolo 200 metrów do morza,duzy ogrod grill, w apartamencie czekała rakija na stole. za 2 osoby 35 E(i wszystko nasze z osobnym wjesciem).Doskonala baza wypadowa do trogiru, splitu,wodospadow krka,szybenika.( na cenniku jest info ze za 4 osoby 55e-do utargowania do 50:))
Ale to nic bo wlasciciel Ivan Ivancić facet z nieba-dzieki niemu nie zapomnimy tych wakacji- codziennie gratis sniadanie,ciasto od jego żony,orzechówka,wisnowka,domowe mieso,lekcja historii chorwacji,chcesz zrobic grila ze Świerzych ryb?-ne ma problema nawet ci je wypatroszy i przyprawi, a na do widzenia upominki dla mnie i dziewczyny-bardzo przyzwoite,mimo ze tylko 4 dni tam zostaliśmy.-ale to zasługuje na osobnego posta-bo czuje sie zobowiązany go zareklamować

obecnie
Slano-Apartament Villa Anka zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Apt nr 7 na www. 6 noclegów
Dosc duza sypialnia z aneksem kuchennym duzy balkon z widokiem na morze i góry (zatoka z wysokimi górami)- 50 metrow od morza
cena za nas 2 - 40 euro bez klimy z klimą 45- wlasciciel hmm....obojętny jedyne co to sie nie dal utargowac na klimie tlumaczac sie wysokim taxem i cenami z prąd- pomijam fakt ze wszedzie placilem nie wiecj niz 40 i mialem klime.Podsumowując- nie ma klimatu w Villa Anka jak "u dziadków" bo wlasciciele z Zagrzebia i czysto biznesowo traktuą domek - ale co do miejsca i apartamentu nie mam zastrzeżeń,co 2 dni swierze reczniki,nowy papier toaletowy itd.
Slano o spokojne miejsce z niesamowitym widokiem na ksiezyc wychodzący z zza gór nad zatokę- idealna baza wypadowa na dubrownik i mostar

pozdrawiam
elka505
Croentuzjasta
Rovinj

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka505 » 29.08.2010 10:46

Rovinj na Istrii, apartament dwa pokoje,aneks kuchenny,łazienka,przedpokój,ul.Centener...50 euro...chcieli 65.Aha...druga połowa sierpnia kiedy znalezienie apartamentu w ciemno graniczy z cudem.
toomas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toomas » 04.09.2010 22:21

kaska777 napisał(a):Chciałabym ostrzec wszystkich, którzy załatwiają sobie kwaterę przez pośredników przed panem Marcinem Nowickim, który załatwia lokale na wyspie Ciovo w Chorwacji. Otóż człowiek ten jest zwyczajnym oszustem.

Ja mam inne zdanie. Korzystałem z usług Pana Marcina. Wszystko OK, beż żadnych problemów.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.09.2010 23:48

Bogdan007 napisał(a):Za te pieniądze, które wydałem w tym roku spokojnie mógłbym wybrać Egipt + Ziemię Świętą.

A może by jeszcze na..........Tunezję starczyło.... :smo: :smo: :oczko_usmiech:
klara33
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) klara33 » 06.09.2010 14:06

Witam wszystkich!! mam pytanie czy któś z Was był w tym apartamencie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link bardzo proszę o opinie,dziękuje
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 28
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone