Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bogdan239
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogdan239 » 02.03.2010 14:19

rzeczywiście pisałem podobne zapytanie w innych tematach
Bosm@n
Croentuzjasta
Re: 17 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bosm@n » 14.03.2010 17:02

dario dalmacja napisał(a):
bogdan239 napisał(a):Witam. Moi Drodzy podpowiedzcie fajne kwatery bo mamy duże trudności ze znalezieniem apartamentów w jednym domu(blisko morza-byłoby super) DLA... 17osób (5 rodzin z dziećmi). Region Dalmacja. Termin od ok. 03/07/2010 na 10-14 dni. Z góry dzięki.

Witaj, przesyłam Ci link z mojej strony. Myślę, że można znaleźć dobre miejsce dla siebie.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Niestety link nie działa...
elaam
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) elaam » 17.03.2010 09:58

Witam serdecznie !
Jadę po raz pierwszy do Chorwacji i przeszukałam wiele linków z kwaterami do wynajęcia . Wybraliśmy małą wioskę Donji Karin około 35 km od Zadaru ze względu na ciszę i spokój oraz cenę ( 35 euro za 4 osoby ) . Dom położony jest 100 m od morza, posiada 2 apartamenty 4 - osobowe do wynajęcia .
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to wyślę zdjęcia i namiary na właścicieli .
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
JJMS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JJMS » 22.03.2010 08:45

Drace
Apartament-studio, klima TVSAT (istotne dla współtowarzyszy), 50 m od morza - 38 EUR za trzy osoby.
pumczyk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumczyk » 24.03.2010 10:29

Witam poszukuję 2 apartamentów 4-osobowych w Makarskiej lub 1 duży apartament 8 osobowy. Jeżeli ktoś ma jakieś namiary to proszę o e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Mariii
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariii » 30.03.2010 23:49

krakuscity napisał(a):Wyspa Hvar, miejscowość Zavala, 20.06 - 4.07 Apartament 2-u osobowy wynajęty na miejscu ( bez rezerwacji) , 60m od morza , duży pokój i kuchnia, łazienka, taras z widokiem na morze, miejsce parkingowe - 30Euro/noc.
( dostaliśmy ekstra dużą flaszkę wina na przywitanie a travaricę na pożegnanie :wink: )
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Poproszę o namiary na ten apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dziękuję uprzejmie :wink:
zuro1969
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuro1969 » 01.04.2010 15:59

Ratujcie ludziska!!!! Potrzebuję kwatery dla 3 osób na wyspie Vir. Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc, to będę bardzo zobowiązany. Pozdrawiam.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.04.2010 16:25

Mariii napisał(a):
krakuscity napisał(a):Wyspa Hvar, miejscowość Zavala, 20.06 - 4.07 Apartament 2-u osobowy wynajęty na miejscu ( bez rezerwacji) , 60m od morza , duży pokój i kuchnia, łazienka, taras z widokiem na morze, miejsce parkingowe - 30Euro/noc.
( dostaliśmy ekstra dużą flaszkę wina na przywitanie a travaricę na pożegnanie :wink: )
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Poproszę o namiary na ten apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dziękuję uprzejmie :wink:

Nie wiem czy to ważne ale Krakuscity pisał już na forum, że w tym domu lekko straszy. Coś piszczy, wyje - cholera wie co. Zastanowiłbym się nad tą kwaterą. Lepiej wcześniej niż pózniej
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 01.04.2010 17:02

j_w napisał(a):
darek1 napisał(a):
FUX napisał(a):45 euro za dwa pokoje + aneks kuchenny z łazienką, balkonem i tarasem. Jest także klimatyzacja. Cena za drugą polowę czerwca. W lipcu o 10 euro więcej.
Pakostane miedzy Zadarem a Sibenikiem.
Rezerwacja sprzed miesiąca, po raz 4-ty ta sama kwatera. 100m do plaży.

Dobrze, że piszecie ile kosztują apartamenty. Tylko proszę o podawanie dodatkowo ceny w przeliczeniu na 1 osobę. Chyba jest to bardziej istotne niż cena całego apartamentu, gdyż nie wiadomo ile osób może tam kwaterować. Dziękuję za uwagę. Sam pomysł podawania cen jest jak najbardziej oczekiwany na forum.

Całkiem Cie po......

Zgadzam się w 100%
P.S. Można przywyknąć i z czasem jest coraz lepiej. Ignorowanie wystarczy choć ciężko się czasami powstrzymać.
Z drugiej strony nie ma nudy. Jest natomiast...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.04.2010 21:21

Znalazł się delikatniś z prowincji.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.04.2010 21:59

Mariii napisał(a):

Wysłałem :wink:
Raschey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raschey » 08.04.2010 11:00

Jeśli można też poproszę o namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Jeszcze jak by się dało gdzieś jakieś zdjęcia zobaczyć to też poproszę. Dziękuję.
manekk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) manekk » 11.04.2010 21:47

Witam ! Pewnie się powtórzę ale szukam apartamentu na 8 osób czyli 4 rodzinki z 4 dzieci w wieku od 2-8 lat. Wybieramy się do Chorwacji pierwszy raz i zamierzamy uderzyć w kierunku miejscowości Makarska lub Marusici. Jeżeli macie coś sprawdzonego możecie polecić to proszę o info na > adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg 3676964
Mariii
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariii » 16.05.2010 23:35

krakuscity napisał(a):
Mariii napisał(a):

Wysłałem :wink:

Niestety nie doszło do mnie :( mógłbyś proszę spróbować ponownie? Jestem dzielna jakoś zniosę to straszenie :D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.06.2010 19:30

Poszło dziś po raz drugi, dopiero teraz przeczytałem post. :(

Przy okazji forumowicze wpisujcie ceny noclegów. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 27
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone