Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
grzymar
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzymar » 07.08.2009 20:15

nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka :)

Rezerwowałem na tydzień przed wyjazdem ( bez zaliczki ) - właścicielka odpisała mi, że proponuje 30Euro za dobę więc się długo nie zastanawiałem (dotychczas nie płaciłem nigdy mniej niż 40Euro).

Z czystym sumieniem POLECAM - zainteresowanym mogę dać fotki i namiary.

Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami. W tym okresie były tam 2 osoby z dzieckiem i wynegocjowali po 27Euro/dobę 8O 8O 8O

nero, jeśli można to ja też poproszę o namiar :) w tym roku przepłaciłam, to może w następnym się uda :D adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dutche
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dutche » 10.08.2009 16:34

POPROSZE namiar na ten apartment leon bez posrednika bo cena to 60 euro a nie tak jak piszecie 40
smoki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smoki » 10.08.2009 16:57

Podgora 6 osób -80E
Okolice Nin Privlaka 4 os- 50E
sardo
Turysta
Pakostane

Nieprzeczytany postnapisał(a) sardo » 16.08.2009 20:35

Pakostane
od 19.07 do 28.07.2009.
6 osób, trzy sypialnie, ubikacja, łazienka, duży taras, full kuchnia w murowanej wiacie w podwórzu, warzywa gratis od właścicielki.
10 min do plaży, 10 min do centrum, 5 min do Keruma.
60 Eur/doba.
aniah
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniah » 17.08.2009 08:00

"Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka

Rezerwowałem na tydzień przed wyjazdem ( bez zaliczki ) - właścicielka odpisała mi, że proponuje 30Euro za dobę więc się długo nie zastanawiałem (dotychczas nie płaciłem nigdy mniej niż 40Euro).

Z czystym sumieniem POLECAM - zainteresowanym mogę dać fotki i namiary.

Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami. W tym okresie były tam 2 osoby z dzieckiem i wynegocjowali po 27Euro/dobę "

poprosze rowniez o namiar na ten apartament - mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
komorfil
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) komorfil » 17.08.2009 19:59

Istria, okolice Lanterny.
Apartament duży - 70 m, 3 pokoje (bardzo wygodne przy dwójce dzieci).
Z podstawowego wyposażenia brak tylko internetu (to zdaje się ciągle problem w Chorwacji) i zadaszenia parkingu. Mieszkanie wygodne, klimatyzacja, w pełni wyposażony aneks kuchenny, lodówka, super balkonik z widokiem na ogród. Do morza kawałek (z dziećmi trzeba było jeździć) - za to w cenie wstęp do kompleksu z przyjemnymi plażami (normalnie cena wstępu 50 kun/d dla rodziny). Cena za dobę 72 euro - być może dużo, ale jak już wspominałem w innych wątkach, pomimo drugiego już wyjazdu do Chorwacji, wciąż nie udaje się nam znajdować apartamentów w opisywanych tu cenach 30-40 E.
Podobnie między bajki włożyć należy opowieści o tym że przyjeżdżając w ciemno napotyka się ciąg Chorwatów na ulicach proponujących nocleg. Owszem, problemu nie ma (jechaliśmy w ciemno) - ale wyboru dużego też nie. Większość tabliczek "wolne pokoje" jest nieaktualna, a lokalne centra turystyczne pośredniczące w wynajmie oferują jedynie kilka apartamentów na całą miejscowość (!). Zatem bierze się co się da.
Opuszczając apartament, 15 minut przed czasem końca naszego pobytu między naszymi walizkami już przemykali się kolejni lokatorzy szukający lokum i oglądający. Swoją drogą - to barbarzyństwo kazać rodzinie z dziećmi wyjeżdżać już o 10 rano (w hotelach doba kończy się o 12 i to jest normalne) - i egzekwować tą porę z czysto austriackim, a nie chorwackim, radykalizmem.
Oczywiście kolejni goście zajmujący nasz apartament wzięli go natychmiast i bez targowania (to kolejny mit o Chorwacji który nasz kolejny pobyt rozwiał - sądząc z zachowania Chorwatów, nie wydaje się by spodziewali się targowania się, zresztą, o co tu się targować skoro zwalniany apartament znajduje kolejnych chętnych w ciągu minut!).
Oczywiście uwagi te dotyczą Istrii (dominacja Włochów i Niemców z ich zasobnymi portfelami) i high season.
r_s_poland
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) r_s_poland » 17.08.2009 20:34

MURTER - sierpeń/wrzesnień

Apart. 2 sypialnie , klima 100 m od plaży, 50 Eur/Dan
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 17.08.2009 21:05

Stanici k/ Omis.
Apart. 2 sypialnie, kuchnia, łazienka. Wszystko wyremontowane, nowiutkie. Przy samej plaży (10 m do morza). Widok z dwóch tarasów na morze. W cenie jedno miejsce postojowe, korzystanie z przydomowego grilla, taksa klimatyczna. Brak klimatyzacji. 60 eur (4 osoby dorosłe + niemowlak).
Termin sierpień/ wrzesień.
Miśka33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miśka33 » 17.08.2009 21:12

Przepiękny i ukochany Vir...
Apartmani 15 m. od morza,
duża kuchnia z pełnym wyposażeniem, rozkładaną kanapą plus sypialnia z trzema tapczanami i dużym tarasem z widokiem na morze, łazienka, klima. Wszystko nowe.
Termin 15-31 lipca 2009, 40 Euro.
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 18.08.2009 10:39

Miśka33 napisał(a):Przepiękny i ukochany Vir...
Apartmani 15 m. od morza,
duża kuchnia z pełnym wyposażeniem, rozkładaną kanapą plus sypialnia z trzema tapczanami i dużym tarasem z widokiem na morze, łazienka, klima. Wszystko nowe.
Termin 15-31 lipca 2009, 40 Euro.

Można dostać namiar na ten apartament na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ?
Slash
Autostopowicz
Baska Voda - ceny kwater prywatnych we wrzesniu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slash » 22.08.2009 10:31

zasadnicze pytanie w temacie

czy sluszne jest zalozenie ze na poczatku wrzesnia jadac w ciemno do Baski spokojnie znajde kwatere prywatna (2 osoby)
.:Kasia:.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) .:Kasia:. » 22.08.2009 12:11

Orebic
2-18 lipca
/nas było pięcioro /35eu
pokoik z aneksem kuchennym /z łózkiem
pokój z 2 łóżkami w tym jedno małżenskie
łazienka +przedpokój
klima
od plaży 50-60m
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.08.2009 12:15

Orebić
2-osobowy apartament - sypialnia z dużym łożem, łazienka, aneks kuchenny i balkon z widokiem na port i morze oraz Korculę - 30 euro...60 m od morza.
basiaela
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiaela » 22.08.2009 21:03

2006 r Brodarica całe pietro domu: 3 sypialnie, kuchnia, 3 łazienki, przedpokój, 3 tarasy 50 m od morza - 50 EURO, powrót przez węgierskie Zalakaros - cena noclegu 40 EURO / maleńki apartament na poddaszu/

2008 r Żivogoście Porat 2 pokoje, aneks kuchenny, łazienka przedpokój taras 100 m od morza -65 EURO, kilka dni w Zalakaros - cena noclegu 40 EURO-2 małe apartamenty/

2009 r Ninskie Vodice/Sabunike 2 pokoje, aneks kuchenny, łazienka, przedpokój, taras z apartament + duży taras na dachu budynku ok 500 m od morza -55 EURO(budynek nowiutki, pierwszy rok działalności) powrót przez Węgry i kilka dni w Egerze - cena noclegu 55 EURO(domek z dwoma sypialniami, które spokojnie pomieściłyby 8 osób,kuchnia, łazienka + ładnie zagospodarzone podwórko)

Cały czas ten sam skład, rodzina 5 osobowa, zawsze bez rezerwacji
Idzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idzik » 22.08.2009 22:28

zawsze SpontaN:

- cres - nocleg znaleziony po 20:30 ... w ostatniej chwili w piątek.

14E/osobe - apartament =70E/dzien -3pokoje+2lazienki+salon+taras.

5osób

***- pelno WLOCHÓW!!! przez to problem z noclegiem - w kazdej chacie ... rejestracja z D lub I.

- ISTRIA
nocleg w Valbandon , 3km od Puli
12E/osobe - 3pokoje+lazienka+taras ....o i tu maly plus=Internet 4mb/s :>

5osób

ZNOWU PELNO WLOCHÓW bo szukalismy 4h noclegu .... znowu pelno wloskich rejestracji ... maja blisko na istrie wiec ....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 24
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone