nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka
Rezerwowałem na tydzień przed wyjazdem ( bez zaliczki ) - właścicielka odpisała mi, że proponuje 30Euro za dobę więc się długo nie zastanawiałem (dotychczas nie płaciłem nigdy mniej niż 40Euro).
Z czystym sumieniem POLECAM - zainteresowanym mogę dać fotki i namiary.
Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami. W tym okresie były tam 2 osoby z dzieckiem i wynegocjowali po 27Euro/dobę
Pałasz napisał(a):Marina początek sierpnia - pobyt 13 nocy
85 EUR/dzień za apartamet dla 8 osób (jedzie 4 + 2 dzieci) . 3 sypialnie + kuchnia + pokój dzienny + 2 łazienki + duży balkon + wielki taras z parasolem meblami ogrodowymi i grilem + klimatyzacja. 10 m od morza. I co najważniejsze bardzo mili i serdeczni gospodarze.
nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka
Rezerwowałem na tydzień przed wyjazdem ( bez zaliczki ) - właścicielka odpisała mi, że proponuje 30Euro za dobę więc się długo nie zastanawiałem (dotychczas nie płaciłem nigdy mniej niż 40Euro).
Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami. W tym okresie były tam 2 osoby z dzieckiem i wynegocjowali po 27Euro/dobę
magdach7 napisał(a):nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka
witam,
prześlij mi namiary na ten apartament Już planuję przyszły rok i tak sonie myślałam tym razem o Pag-mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - foki mile widziane
kasiiula napisał(a):Witam:)
W zeszłym roku byliśmy na przełomie lipca i sierpnia w Paklenicy.Urocza miejscowość.Pojechaliśmy w "ciemno" i bez problemu znaleźliśmy kwaterę(nie było jeszcze kryzysu),około 45 euro za apartament (5 osób).Było super:-) Myślę,że w tym roku ceny mogą być atrakcyjne ze względu na kryzys ,a tym samym mniej turystów.W tym roku jedziemy w okolice Dubrownika,też w ciemno i raczej bez obaw na znalezienie kwatery.Może ktoś ma info lub namiary na apartamenty w tych okolicach na 2009?Eliza,jesli chcesz to podaj maila,wyślę Ci fotkę z Paklenicy.Pozdrawiam:-)[/img]
decklen napisał(a):Ja mam jednak obawy .
Chcemy jechać 2+2 do Breli początkiem lipca. Decyzja ta związana jest z tym że jadą w tym terminie do Breli nasi znajomi (3 rodzinki) ale oni mają już od stycznia zarezerwowany noclegi.
Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji i kurcze w ciemno w takim terminie trochę strach . Obawiamy się wysokich cen i do tego braku wolnych miejsc. Na stronach z apartamentami ceny kosmos i do tego po rezerwowane
Znajomi mają coś takiego:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Szkoda że nie ma tam gdzie oni może znacie coś fajnego i taniego nie daleko
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje