Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sky_fly
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sky_fly » 13.07.2009 12:45

Właśnie też z żoną stwierdziliśmy że wyjeżdżamy w ciemno (namiot i śpiwory w zapasie :D ) też w okolice Dubrownika (wyjeżdżamy ok. 20 sierpnia) - uważamy, że spróbujemy spontanicznie w tym roku wszystko organizować :)
marta.78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta.78 » 13.07.2009 13:27

a ja poprosze o jakies namiary na fajne noclegi Crikvenica lub w.Pag z "fajnymi" wlascicielami bo jade z 3 malych dzieci(ale bede ich pilnowac- :lol: zadnego urlopu od nich).12,09-18,09.Dzieki z gory
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 13.07.2009 19:53

Kasiiula bardzo proszę o te fotki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Czyli nasze 35 euro od apartamentu to chyba nie jest wcale dużo ? Chociaż w tamtym roku płaciliśmy 28 euro w Orebic
alicja2020
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) alicja2020 » 14.07.2009 13:54

27.06-8.07 Makarska, 200 m do morza, 7 osób.Mieszkanie 2 pokoje, 2 kuchnie, 2 łazienki, balkon na morze. 60E.
marta.78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta.78 » 14.07.2009 14:01

nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka :)

Rezerwowałem na tydzień przed wyjazdem ( bez zaliczki ) - właścicielka odpisała mi, że proponuje 30Euro za dobę więc się długo nie zastanawiałem (dotychczas nie płaciłem nigdy mniej niż 40Euro).

Z czystym sumieniem POLECAM - zainteresowanym mogę dać fotki i namiary.

Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami. W tym okresie były tam 2 osoby z dzieckiem i wynegocjowali po 27Euro/dobę 8O 8O 8O

poprosze namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z göry wielkie dzieki
olka258
Autostopowicz
Lopar

Nieprzeczytany postnapisał(a) olka258 » 26.07.2009 16:15

ja też bardzo prosze o namiary i cenę Lopar mogą byc też okolice.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
artur998
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur998 » 27.07.2009 21:08

WITAM ! Polecam wszystkim ten apartament. Opis : forum/viewtopic.php?p=416796#416796
jarekrk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarekrk » 29.07.2009 10:40

Novalja ? ktoś ma coś ciekawego nagranego tam ?
qlu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) qlu » 29.07.2009 12:29

Pałasz napisał(a):Marina początek sierpnia - pobyt 13 nocy

85 EUR/dzień za apartamet dla 8 osób (jedzie 4 + 2 dzieci) . 3 sypialnie + kuchnia + pokój dzienny + 2 łazienki + duży balkon + wielki taras z parasolem meblami ogrodowymi i grilem + klimatyzacja. 10 m od morza. I co najważniejsze bardzo mili i serdeczni gospodarze.

Witam
Bardzo prosiłam o namiar na Twoje apartamenty.
My planujemy wyjazd 16.08.
Więc mogliby się zamienić. Bardzo proszę o jakieś namiary
Z góry serdecznie dziekuję
Dorota
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 02.08.2009 15:27

nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka :)

Rezerwowałem na tydzień przed wyjazdem ( bez zaliczki ) - właścicielka odpisała mi, że proponuje 30Euro za dobę więc się długo nie zastanawiałem (dotychczas nie płaciłem nigdy mniej niż 40Euro).

Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami. W tym okresie były tam 2 osoby z dzieckiem i wynegocjowali po 27Euro/dobę 8O 8O 8O

witam,
prześlij mi namiary na ten apartament Już planuję przyszły rok i tak sonie myślałam tym razem o Pag-mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - foki mile widziane
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 02.08.2009 20:24

magdach7 napisał(a):

witam,
prześlij mi namiary na ten apartament Już planuję przyszły rok i tak sonie myślałam tym razem o Pag-mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - foki mile widziane

Witam ja też poprosze adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wielkie dzięki :papa:
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 02.08.2009 20:28

Ja też bym się zapisał na namiar w Mandre adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
orfik11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 02.08.2009 21:40

Może ktoś poleci jakiś apartament w Mimicach lub Pisaku od 15 sierpnia. Apartament 4 osobowy w cenie ok. 45 euro lub 3 osobowy ok. 36 euro. Czy w tej cenie można coś fajnego znaleźć. Może jakaś inna spokojna, mała mieścina na Dalmacji lub okolice Dubrownika?
Pozdrawiam
orfik11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 02.08.2009 21:44

kasiiula napisał(a):Witam:)
W zeszłym roku byliśmy na przełomie lipca i sierpnia w Paklenicy.Urocza miejscowość.Pojechaliśmy w "ciemno" i bez problemu znaleźliśmy kwaterę(nie było jeszcze kryzysu),około 45 euro za apartament (5 osób).Było super:-) Myślę,że w tym roku ceny mogą być atrakcyjne ze względu na kryzys ,a tym samym mniej turystów.W tym roku jedziemy w okolice Dubrownika,też w ciemno i raczej bez obaw na znalezienie kwatery.Może ktoś ma info lub namiary na apartamenty w tych okolicach na 2009?Eliza,jesli chcesz to podaj maila,wyślę Ci fotkę z Paklenicy.Pozdrawiam:-)[/img]

Możesz podać namiary na ten apartament z zeszłego roku? Podziel się proszę informacją jak było w tym roku. Jakie ceny, czy znaleźliście apartament w rozsądnej cenie w okolicy Dubrownika?
kasjapa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasjapa » 04.08.2009 18:29

decklen napisał(a):Ja mam jednak obawy .
Chcemy jechać 2+2 do Breli początkiem lipca. Decyzja ta związana jest z tym że jadą w tym terminie do Breli nasi znajomi (3 rodzinki) ale oni mają już od stycznia zarezerwowany noclegi.
Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji i kurcze w ciemno w takim terminie trochę strach :( . Obawiamy się wysokich cen i do tego braku wolnych miejsc. Na stronach z apartamentami ceny kosmos i do tego po rezerwowane
Znajomi mają coś takiego:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Szkoda że nie ma tam gdzie oni :( może znacie coś fajnego i taniego nie daleko :)

Witaj!
i jak było jakaś relacja? Jestem zainteresowany tymi apartamentami, czy możesz coś o nich napisać? Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone