Nero,
bardzo proszę o podesłanie dokładnych namiarów na kwatery na wyspie Pag.
Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam,
Damiancito,
PS. Zdjęcia zapierają dech w piersiach
nero napisał(a):daga03 napisał(a):NERO JA TEŻ POPROSZĘ adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dzięki z góry.Damiancito napisał(a):Mój adres mailowy to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .
Poszło :D
Idzik napisał(a):Jakbym też mógl też prosić o namiary na tą piekną lokalizację :> ????
mailem: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ewentualnie ktoś kto już otrzymal moglby przeslać dalej - co by już ... Nero tak nie męczyć
A ja chcialem też zadać pytanie ...zna ktoś jakieś fajne namiary -rejon Istria (Pula, rovinj, poreć, faźana ...ewent. jakąs fajna lokalizacje na wybrzeżu)
mail jak wyżej
Planowalem cale 12-14dni na Istrie ...ale widze że też trzeba będzie zachaczyć na PAG!!
Z GÓRY .... "Hvala"
eliza_12 napisał(a):Witajcie
Mam do Was pytanie .
Już dawno zarezerwowałam apartamenty dla naszej ekipy tzn. są to 4 apartamenty w każdym jest łazienka , dwa z nich mają wspólną kuchnię a pozostałe dwa każdy swoją , czyli 4 łazienki i 3 kuchnie . Rejon Starigrad-Paklenica 100 m od plaży , dwa pierwsze tygodnie sierpnia cena za całość 140 euro czyli po 35 euro od rodziny.
Dzisiaj dzwoniła moja koleżanka że w Makarskiej jest bardzo dużo kwater wolnych i nie ma wcale chętnych i oni wynajęli apartament : sypialnia, salon z kuchnią i łazienka, z klimą około 30m od plaży za 25 euro.
Wyjeżdżamy początkiem sierpnia dlatego proszę o info wszystkich co są w Cro czy naprawdę nie ma problemu z kwaterami i czy faktycznie te ceny są takie niskie bo nie chce mi się w to wierzyć ?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje