nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka :)
Rezerwowałem na tydzień przed wyjazdem ( bez zaliczki ) - właścicielka odpisała mi, że proponuje 30Euro za dobę więc się długo nie zastanawiałem (dotychczas nie płaciłem nigdy mniej niż 40Euro).
Z czystym sumieniem POLECAM - zainteresowanym mogę dać fotki i namiary.
Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami. W tym okresie były tam 2 osoby z dzieckiem i wynegocjowali po 27Euro/dobę 8O 8O 8O
krakowiak napisał(a):nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka
Rezerwowałem na tydzień przed wyjazdem ( bez zaliczki ) - właścicielka odpisała mi, że proponuje 30Euro za dobę więc się długo nie zastanawiałem (dotychczas nie płaciłem nigdy mniej niż 40Euro).
Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami. W tym okresie były tam 2 osoby z dzieckiem i wynegocjowali po 27Euro/dobę
hej
poproszę o namiary i foto jesli można
k
nero napisał(a):krakowiak napisał(a):nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka :)
Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami. W tym okresie były tam 2 osoby z dzieckiem i wynegocjowali po 27Euro/dobę 8O 8O 8O
hej
k
Opisałem już trochę w innym wątku - zobacz tu : forum/viewtopic.php?t=23829
krakowiak napisał(a):nero napisał(a):krakowiak napisał(a):nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka
Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami. W tym okresie były tam 2 osoby z dzieckiem i wynegocjowali po 27Euro/dobę
hej
k
zdjęcia zawodowe
szacunek
jeśli nie nadużyję cierpliwości szanownej to poproszę uprzejmie namiar na apartament w którym mieszkałeś.
k
beci37 napisał(a):dzieki wam dotarłam do P. Krysi , ktora pomogła mi w załatwieniu noclegu.
Jesli bedzie aktualny wynajem po naszym terminie dam wam znac, my mamy 2x2 makarska...od 1 lipca dp 14.pozdrawiam
nero napisał(a):krakowiak napisał(a):nero napisał(a):krakowiak napisał(a):nero napisał(a):Miejscowość Mandre na Pagu 4 dorosłe osoby w okresie 12-20 czerwiec 2009 : apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na taras z ogródkiem, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka
hej
k
zdjęcia zawodowe
szacunek
jeśli nie nadużyję cierpliwości szanownej to poproszę uprzejmie namiar na apartament w którym mieszkałeś.
k
Poszło - pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje