gege64 napisał(a):Szukam apartamentu dla 2 dorosłych i dziecka -10 lat od 4 lub 5 lipca w okolicach Trogiru , Splitu. Czy ktos ma namiary na cos w niskich cenach max 40 euro. Pozdrawiam.
Kasiula.m napisał(a):a ja mam takie pytanie- jak myslicie jak wg. Was beda liczyc takie zesta- tata + 2 chlopcow- 5 i 7 lat, Riwiera Makarska, czy wszystkich 100%, czy np. 2 łeboni po 50% czyli wszystkich jak 2 dorosłych, pewnie mąż się dogada na miejscu, ale chciałam znać Wasze zdanie.
K
darek1 napisał(a):Kasiula.m napisał(a):a ja mam takie pytanie- jak myslicie jak wg. Was beda liczyc takie zesta- tata + 2 chlopcow- 5 i 7 lat, Riwiera Makarska, czy wszystkich 100%, czy np. 2 łeboni po 50% czyli wszystkich jak 2 dorosłych, pewnie mąż się dogada na miejscu, ale chciałam znać Wasze zdanie.
K
A o co chodzi, ile co, łeboni ?.
krakuscity napisał(a):Wszystko super tylko gdzie to jest?katala napisał(a):Seget Vranjica,
Jak możecie bardzo proszę o podawanie regionu , tak jak to zrobił między innymi Knicz Mirosław, to naprawdę bardzo ułatwia.
asiak napisał(a):krakuscity napisał(a):Wszystko super tylko gdzie to jest?katala napisał(a):Seget Vranjica,
Jak możecie bardzo proszę o podawanie regionu , tak jak to zrobił między innymi Knicz Mirosław, to naprawdę bardzo ułatwia.
Seget Vranjica - 4 km przed Trogirem (na północ)
Pałasz napisał(a):Marina początek sierpnia - pobyt 13 nocy
85 EUR/dzień za apartamet dla 8 osób (jedzie 4 + 2 dzieci) . 3 sypialnie + kuchnia + pokój dzienny + 2 łazienki + duży balkon + wielki taras z parasolem meblami ogrodowymi i grilem + klimatyzacja. 10 m od morza. I co najważniejsze bardzo mili i serdeczni gospodarze.
taurus napisał(a):Region: Omis, miejscowość: Nemira, termin:16.08 - 30.08. 2 apatamenty dla 7osób.
Cena: 11Euro w tym tax na osobe dziennie.
Płacimy tylko za 6 osób ponieważ Junior ma 7 miesięcy i pobyt ma darmowy.
Apartamenty Opacak.
Pozdrawiam
Andrew39 napisał(a):taurus napisał(a):Region: Omis, miejscowość: Nemira, termin:16.08 - 30.08. 2 apatamenty dla 7osób.
Cena: 11Euro w tym tax na osobe dziennie.
Płacimy tylko za 6 osób ponieważ Junior ma 7 miesięcy i pobyt ma darmowy.
Apartamenty Opacak.
Pozdrawiam
Dzien doberek,mozna poprosic o jakis namiar na ten adres.
Wyglada z opisu to fajnie ,moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrówka udanych wakacji
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje