Pewnie żle sie wyraziłem : P
Rezerwuje juz teraz : P zaliczka 240 ojro : P i mam pietra że zostane wycyckany ; P
Szlapol napisał(a):Pewnie żle sie wyraziłem : P
Rezerwuje juz teraz : P zaliczka 240 ojro : P i mam pietra że zostane wycyckany ; P
Szlapol napisał(a):Drodzy CROmatianie : P
Pierwszy raz wynajmuje apartament bezpośrednio od własciela i mam pytanie:
1. Wyjazd na slowo honoru, wszyscy tak wyjezdzacie? rejestracja bez zadnego vouchera tylko potwierdzenie mailowe : P
Pozdrawiam
Piotr
alexsia napisał(a):I to mnie trochę przeraża. Bardzo super ze przeważnie ceny oscylują ok 10E od osoby ale tak jest w przypadku gdy jadą co najmniej 4 osoby bo takie przeważnie są apartamenty w CRO - 4-ro i więcej osobowe. A my z mężem jedziemy we dwójkę - czy jest szansa że znajdziemy mały apartamencik z zapleczem kuchannym i łazienką - w cenie nie większej niż no powiedzmy 15E od osoby? Jedziemy do Orebic pod koniec czerwca
ines napisał(a):11.09-15.09.2008r.
Gradac-Riwiera Makarska:
20m do morza, duży apartament -wielki salon i mniejszy pokoik,łazienka, kuchnia i duże dwa tarasy z widokiem na morze, bez TV..bez klimy(nie była potrzebna)domek w budowie wiec pewnie będą udoskonalać.
18E za dwie osoby..bardzo mili właściciele.
bukmacher3 napisał(a):Pobyt w dniach 03.08-17.08 miejscowość Bibinje 8km od Zadaru - 10 euro na osobę. Dwa osobne pokoje, aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem duży balkon i dwie łazienki. Gospodarze przemili. Na własny koszt urządzili wieczór chorwacki dla wczasowiczów(rybka, piwo itp.).
Idzik napisał(a):Ja własnie wróciłem z Ciovo Okrug Gurnij - apartament nad samiutkim morzem... no 20m do plaży ....może mniej. 11E/osobe - apartament z TV-SAT+Klima+kuchnia+Łazienka . Poprostu wszystko miodzio! + dotego duży taras z wyjściem na same morze
PS. spokojnie można było utargować mniejszą cenę za ten i tak luksusowy jak na tą cenę Apartamencik... nie mieliśmy werwy do targowania a i zmęczeni bylismy
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje