Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AgaAga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaAga » 06.02.2009 20:45

cóż zrobić :) były oczywiście wiele tańsze ale jednogłośnie wybór padł na tą ,a nie inną willę....
AgaAga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaAga » 06.02.2009 20:59

Zresztą jeśli szukacie dobrze wiecie ,że lokum dla kilkunastu osób w bezpośrednim sąsiedztwie morza, z możliwościa nocnych spotkań przy grilu, nie w centrum lecz lekkim uboczu miasta i nie na wyspie! z przyzwoitymi warunkami to nie koszt 10 euro za osobę.
Czwórka jest oczywiście droższą opcją w 6 wychodzi niecałe 20 euro- więc siedząc od miesięcy przy komputerze pisząc także z chorwatami bezpośrednio uważam,że 20 euro nie jest to cena z kosmosu.
Oczywiście są pokoje i pokoiki.........
Każdy wybiera co lubi i chyba nie ma co w tej kwesti polemizować.
Ps. Jeśli jednak ktoś z Was odkrył kwaterę z podobnymi warunkami bardzo proszę o namiary ,z pewnością wszyscy dodamy taki kontakt do ulubionych..... :wink: Pozdrawiam serdecznie- ja zaliczkę wpłaciłam więc decyzja niodwołalna i mam nadzieję,że nie będziemy jej żałować czego również wszystkim życzę :)
Marcelina
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcelina » 06.02.2009 21:17

AgaAga napisał(a):cóż zrobić :) były oczywiście wiele tańsze ale jednogłośnie wybór padł na tą ,a nie inną willę....

Doczytałam, że rezerwację robiłaś przez Adriatic, czy tam znalazłaś taki fajny namiar?
jaro312
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaro312 » 06.02.2009 22:05

Witam!
powiem Ci szczerze ,ze my 4 + dwoje dzieciakow chcemy jechac do Murter albo wyspa Vis ,wydac chcemy max 30 za osobe za dzien osoba , kwatera ktora bedzie przy samym morzu max 30m dodam ,ze nasze kobiety sa wymagajace kwatery w stylu lat 60 odpadaja.

i mamy problem bo nic nie ma ,a jak jest to zarezerwowane.
AgaAga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaAga » 06.02.2009 22:25

No właśnie- nie jest latwo kiedy szuka się czegoś konkretnego :(
A to widziałeś, może nie luksus ale nie jest złe zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam i trzymam kciuki za owocne poszukiwania :)
jaro312
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaro312 » 06.02.2009 22:33

To widzialem , jest maly problem nie ma miejsca na lodz
:(
AgaAga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaAga » 06.02.2009 22:35

hmmm ale informacja mówi,że jest miejsce do cumowania łodzi....
jaro312
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaro312 » 06.02.2009 22:40

sprawdze jeszcze x ,
mariusz 69
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz 69 » 07.02.2009 16:35

beatusia napisał(a):Ciovo-rezerwacja od 21.06 do 3.07 . Cztery osoby apartament 60 metrów od morza-2 sypialnie, pokój dzienny z aneksem kuchennym, łazienka ,taras z widokiem na morze, grill,parking =36 euro dobę. Klimatyzacja dodatkowo płatna (dla Darka 1 bo chyba sam nie potrafi sobie policzyć.....wychodzi 9 euro doba na osobę)

Witaj beatusia czy możesz napisać coś więcej o tej kwaterze i Ciovo, bo wybieram się w tym roku w rejon Trogiru i chętnie zerknę na to lokum.
Mój meil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 07.02.2009 23:08

Mariusz poszło na pocztę;-))
mariusz 69
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz 69 » 08.02.2009 21:46

Dziękuję beatusia, otrzymałem wiadomość, szukam
..Asia..
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ..Asia.. » 14.02.2009 20:37

witajcie, chciałam sie poradzić...

Mam zamiar wynajać apartament 2 pokojowy nad samym morzem za 65 EUR na 4 osoby w CZERWCU. ( w lipcu już 80 EUR!!!)

Czy to dobra cena ic czy to dobry pomysł jechac w czerwcu - będzie ciepło?
ania.mor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania.mor » 15.02.2009 09:38

Hej!
Szukam namiarów na sprawdzoną kwaterę dla 6 osób, tzn dwóch rodzin z dziećmi (typu dwoje rodziców + dziecko), więc najlepiej byłoby aby był to wspólny apartament.
Marzy mi się taras z widokiem na morze oraz bliskość plazy.
Jestem otwarta na wszystkie miejscowosci, ważna jest fajna plaża (to dla dzieci) i fajny klimat miasteczka (to dla nas)

Poradźcie coś, proszę....

mój adres:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

A
tomag
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomag » 15.02.2009 14:15

Beatusia a może masz jakiś fajny namiar na Brele?
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 15.02.2009 14:39

..Asia.. napisał(a):witajcie, chciałam sie poradzić...

Mam zamiar wynajać apartament 2 pokojowy nad samym morzem za 65 EUR na 4 osoby w CZERWCU. ( w lipcu już 80 EUR!!!)

Czy to dobra cena ic czy to dobry pomysł jechac w czerwcu - będzie ciepło?

Jeśli chodzi o czerwiec,będzie ciepło ;).Co do ceny to zależy gdzie i jak wyposażony jest apartman,wg.mnie w czerwcu można znaleść taniej z pełnym wyposażeniem :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone