Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
smolek71
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smolek71 » 07.11.2008 21:51

Aro_G napisał(a):miejscowość: Razanj k/Rogoznicy
ulica: Varos
region: Centralna Dalmacja - riwiera Sibienik
termin: 10 - 20.08.2008 r.
lokum: apartament 4 + 1
cena apt.: 55 Euro
cena za osobę: ok. 14 Euro

morze 40m, sklep 200m, restauracja 200m, dwie sypialnie, kuchnia z aneksem kuchennym, łazienka, wc, klimatyzacja, cena z taksą klimatyczną.

Pzdr.

bardzo ciekawa oferta , czy mogę dostać namiary i jakieś foto z gory dziękuję adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
smolek71
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smolek71 » 07.11.2008 21:53

Jeanette napisał(a):PAG- [miejscowość PAG -10 m do Starówki :-)
apartament - wysoki parter: 2 sypialnie + pokój dzienny z aneksem, łazienka + WC+ taras
2 osoby dorosłe + 3 dzieci (13,10 i 7 lat)
termin : 28.06 - 12.07 = 13 noclegów
cena : 700 EUR + 42 klimatska
(drugi raz w to samo miejsce, bez biura)

bardzo ciekawa oferta, czy mogę dostać namiar i jakieś foto z gory dzięki :lol: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 07.11.2008 23:26

-Yaro- napisał(a):Zakotwiczę tu żeby mi temat nie uciekł :D

I ja tu przycumuję :lol:
e-lka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) e-lka » 14.11.2008 18:33

Mała Czarna napisał(a):
My jedziemy od 19 sierpnia do 2 września do Breli (Jardula) - 20 m do morza , praktycznie całe piętro dla nas czyli 3 pokoje z łazienkami (w tym jeden z aneksem kuchennym), duża kuchnia z jadalnią tylko dla nas - za 90 EURO. Jedzie nas 6 osób dorosłych , dwoje dzieci za które trzeba zapłacić i dwa niemowlaki. Czyli na jedną osobę wychodzi jakieś 11 euro. W cenę wliczona taxa!! To chyba nieźle. Pozdrawiam

Cześć :)

czy mogłabym koleżankę prosić o namiary na tą kwaterkę?

Będę niezmiernie wdzięczna :)

Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
AO
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AO » 16.11.2008 21:41

balbie napisał(a):Ciovo, Okrug Gornij. rezerwacja 15-28 września, apartament 4 osoby, 2 sypialnie, salon z aneksem, klima, taras z widokiem na morze, 50 m od plaży 35 euro. ok. 9 za łepka. Ale pewna nie jestem, bo już późna godzina. ;-)

PS. Witam wszystkich cromaniaków, bo to mój pierwszy post. :D

Proszę o więcej konkretów! adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki.
porto
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) porto » 16.11.2008 22:04

ines napisał(a):Gradac-Riwiera Makarska:
20m do morza, duży apartament -wielki salon i mniejszy pokoik,łazienka, kuchnia i duże dwa tarasy z widokiem na morze, bez TV..bez klimy(nie była potrzebna)domek w budowie wiec pewnie będą udoskonalać.
18E za dwie osoby..bardzo mili właściciele.

Jeśli mógłbym prosić o namiary na apartamencik w Gradac - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Z góry dzięki wielkie. Pozdrawiam.

P.S.Może jakieś fotki ???
AO
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AO » 16.11.2008 22:13

musiek napisał(a):Dalmacja Środkowa
Duce k. Omiś.
05. lipiec - 12 lipiec, w ciemno,
2 sypialnie, kuchnia z jadalnią, łazienka, klimatyzacja,
odległość do morza i piaszczystej plaży jakieś 50m,
widok na morze,
cena 2500 HRK , czyli około 1200 PLN.

Podaj mi proszę namiary na tę kwaterkę, brzmi zachęcająco. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
AO
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AO » 16.11.2008 22:25

zebronek napisał(a):witam wszystkie noclegi szukana w ciemno, 2 osoby dorosłe plus 2 letnie dziecko.
1. od 12 lipca na 7 dni ivan dolac apartament z kuchnią, pokojem, klima i dużym, balkonem z widokiem na plaże i morze, parking. tak blisko plaży że koce można rozkładać wyrzucając je z balkonu, niestetety z tego co wiem to nie ma miejsc az do konca sierpnia. cena 42 euro za nas wszystkich za dzień.
2. od 21 lipca okrug gornji na wyspie ciovo 40 euro do morza spacerkiem 5 minut. 2 pokoje 2 osobowe, kuchnia z rozkładanym tapczanem na 2 osoby (typ 2 część dla 2giej osoby wysuwana poniżej) bez balkonu, parking.

obydwa apart. bardzo czyste i dobrze urządzone. plaże kamieniste-zaleta nie ma piasku w jedzeniu, elektronice itd.

Jeśli to możliwe, to napisz coś bliższego o noclegach na Ciovo. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
AO
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AO » 16.11.2008 22:33

Idzik napisał(a):
jonka83 napisał(a):Ja również po urlopie
Ciovo Okrug Donji apartament 4 osobowy - 50 euro
2 pokoje - sypialnia oraz aneks kuchenny z wersalką, duży taras, grill do dyspozycji, do najlbliższej plaży ok. 100 m
Widok na morze oraz ląd (Trogir), klimatyzacja bez dopłaty.
Cicha i spokojna okolica - mały ruch drogowy.

Ja własnie wróciłem z Ciovo 8) Okrug Gurnij - apartament nad samiutkim morzem... no 20m do plaży ....może mniej. 11E/osobe - apartament z TV-SAT+Klima+kuchnia+Łazienka . Poprostu wszystko miodzio! 8) + dotego duży taras z wyjściem na same morze :P :D

PS. spokojnie można było utargować mniejszą cenę za ten i tak luksusowy jak na tą cenę Apartamencik... nie mieliśmy werwy do targowania a i zmęczeni bylismy :cry:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Idzik, proszę o namiary na kwaterę nad morzem na Ciovo. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kokos0
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kokos0 » 16.11.2008 23:09

AO napisał(a):
Idzik napisał(a):
2 pokoje - sypialnia oraz aneks kuchenny z wersalką, duży taras, grill do dyspozycji, do najlbliższej plaży ok. 100 m

Ja własnie wróciłem z Ciovo 8) Okrug Gurnij - apartament nad samiutkim morzem... no 20m do plaży ....może mniej. 11E/osobe - apartament z TV-SAT+Klima+kuchnia+Łazienka . Poprostu wszystko miodzio! 8) + dotego duży taras z wyjściem na same morze :P :D

PS. spokojnie można było utargować mniejszą cenę za ten i tak luksusowy jak na tą cenę Apartamencik... nie mieliśmy werwy do targowania a i zmęczeni bylismy :cry:

Idzik, proszę o namiary na kwaterę nad morzem na Ciovo. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ja też proszę o namiary na tą kwaterę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 17.11.2008 19:33

AO napisał(a):
Idzik napisał(a):

Witam :lol: może i ja poprosze o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wielki dzięki :D
IWONAZKASZ
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) IWONAZKASZ » 25.11.2008 14:26

Witam,
bardzo ładne fotki. Wybieram się poraz pierwszy do Chorwacji na początku lipca 2009. Byłabym wdzięczna za namiary strony internetowej tego miejsca.
serdecznie pozdrawiam
Nowicjusz
IWONAZKASZ
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) IWONAZKASZ » 25.11.2008 14:48

Kasiulka85 napisał(a):Nocleg w ciemno:) od 6 lipca.
MAKARSKA jakieś 300 m od morza.
60 E za apartament z łazienką , dwoma sypialniami, salonem i jadalnią z kuchnią oczywiście klimatyzowany.Mieszkaliśmy w cztery osoby ale spokojnie 6 osób mogło tam mieszkac

Jadę do Makarskiej w lipcu 2009 - chętnie skorzystam z Twoich doświadczeń - czy mogę Cię prosić o namiary i foto. Z góry dziękuję.
IK
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.11.2008 15:07

porto napisał(a):
ines napisał(a):Gradac-Riwiera Makarska:
20m do morza, duży apartament -wielki salon i mniejszy pokoik,łazienka, kuchnia i duże dwa tarasy z widokiem na morze, bez TV..bez klimy(nie była potrzebna)domek w budowie wiec pewnie będą udoskonalać.
18E za dwie osoby..bardzo mili właściciele.

Jeśli mógłbym prosić o namiary na apartamencik w Gradac - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Z góry dzięki wielkie. Pozdrawiam.

P.S.Może jakieś fotki ???

poszło :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.11.2008 15:16

[/quote]Proszę bardzo o namiary na apartament w Supetar i Gradac na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Jeśli jest taka możliwość to proszę o zdjęcia[/quote]

poszło :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone