Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sus crofa
Autostopowicz
Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sus crofa » 06.10.2008 08:19

Witam
apartament dla 5 osób - sypialnia + pokój z kuchnia, łazienka, balkon klimatyzacja - 50 m od morza - 30E doba (wrzesień)
pozdrawiam
Vjetar
Legenda
Re: Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.10.2008 09:07

Sus crofa napisał(a):Witam
apartament dla 5 osób - sypialnia + pokój z kuchnia, łazienka, balkon klimatyzacja - 50 m od morza - 30E doba (wrzesień)
pozdrawiam

To ja poproszę jakieś szczegóły...
Justek79
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justek79 » 06.10.2008 09:51

ines napisał(a):Stari Grad-wyspa Hvar: jedna noc-40E, apartament bardzo dobrze wyposażony, wysoki standard, 300m od centrum miasteczka i plaży.
11.09-15.09.2008r.
Gradac-Riwiera Makarska:
20m do morza, duży apartament -wielki salon i mniejszy pokoik,łazienka, kuchnia i duże dwa tarasy z widokiem na morze, bez TV..bez klimy(nie była potrzebna)domek w budowie wiec pewnie będą udoskonalać.
18E za dwie osoby..bardzo mili właściciele.

witam czy mogę prosić o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dziękuję :D
kasike
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasike » 10.10.2008 18:30

Pałasz napisał(a):Marina początek sierpnia - pobyt 13 nocy

85 EUR/dzień za apartamet dla 8 osób (jedzie 4 + 2 dzieci) . 3 sypialnie + kuchnia + pokój dzienny + 2 łazienki + duży balkon + wielki taras z parasolem meblami ogrodowymi i grilem + klimatyzacja. 10 m od morza. I co najważniejsze bardzo mili i serdeczni gospodarze.

Pałasz mam pytanie gdzie mieści się ten apartament w jakim regionie i czy możesz podać jakieś namiary??? :D
kasike
Turysta
Re: Igrane

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasike » 10.10.2008 18:39

agaw napisał(a):
chmurka77 napisał(a):Region: Makarska Riwiera
Miejscowość: Igrane
55 E za Apartament 2+2 (z taksą klimatyczną - 2 dorosłe osoby + 2 dzieci), 40 metrów od morza, pokój dzienny z kuchnią, sypialnia, dwie łazienki, z widokiem na morze, dwa balkony. Zaliczka: 140 E
Będziemy w terminie 7 - 24 sierpnia

Witam,
My również będziemy w sierpniu w iGRANE (18.08-01.09) - w apartamencie Adriatic - cena za 7 osób (4 osoby dorosłe, 3 dzieci): 95 E. W tym: 3 sypialnie, 2 łazienki, salon, kuchnia, taras z widokiem na morze - w cenę wliczono również opłatę klimatyczną. Odległość od morza 70m.

Agaw czy możesz mi podać adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
p.s. jak było na urlopie? :D

A tak ogólnie to ja właśnie szukam na przyszły rok jakiegoś apartamentu dla 7 osób 4-dorosłe+3 dzieci.Chciałam na początku tylko region Istria lub Kwarner ale zdecydowałam,że każdy region nad Adriatykiem mnie zadowoli:) :) :)
nika01
Turysta
smoki

Nieprzeczytany postnapisał(a) nika01 » 14.10.2008 14:04

smoki napisał(a):podgora 5m od plaży , 6 osób -apartament 4 pokoje +kuchnia, łazienka- 18.07-1.08 80E.

Bardzo proszę o namiar na kwaterkę jeśli godna polecenia. A co z klimą?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
Jeśli ktoś ma namiar na super kwaterkę Makarska i okolica to proszę o kontakt na mail.
Apartament 4+2(9 i 8 lat), blisko morza i klima
rzrz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzrz » 26.10.2008 13:10

W czerwcu 2009 jade pierwszy raz do chorwacji wybralismy miejscowosc makarska lubimy miejsca gdzie cos sie dzieje.
Prosimy o namiary blisko moza w makarskiej dla trzech osob moze byc 2+1 ( 1pokój + łazienka)
Jesli cos macie prosze przyslijcie na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 30.10.2008 11:07

Zakotwiczę tu żeby mi temat nie uciekł :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2008 11:11

-Yaro- napisał(a):Zakotwiczę tu żeby mi temat nie uciekł :D

I słusznie bo to bardzo pożyteczny temat...ja już z niego skorzystałem dzięki uprzejmości jednego z kolegów tutaj...najlepiej sam też coś dorzuć jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś... :wink:
majka&sajgon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) majka&sajgon » 30.10.2008 19:35

ines napisał(a):Dwie osoby:
2.09-3.09.2008r.
Rudanovac (koło jez.Plitwickich)
25E za dwie osoby, pokój- łazienka obok,warunki średnie, ale na noc może być.
3.09.-10.09.2008r.
Supetar-wyspa Brac :apartament ok.50-100m od morza..cicha uliczka która prowadziła nad morze.
dwa pokoje(sypialniane duże), kuchnia, łazienka, taras z widokiem na morze...
cena wstępna 35E, kobitka zeszła do 28E, jednak miało być na 5dni, ze sie spodobało było 7dni, na pewno na 7dni by zeszła do 25E:)
warunki bardzo dobre+klima
10.09-11.09.2008.
Stari Grad-wyspa Hvar: jedna noc-40E, apartament bardzo dobrze wyposażony, wysoki standard, 300m od centrum miasteczka i plaży.
11.09-15.09.2008r.
Gradac-Riwiera Makarska:
20m do morza, duży apartament -wielki salon i mniejszy pokoik,łazienka, kuchnia i duże dwa tarasy z widokiem na morze, bez TV..bez klimy(nie była potrzebna)domek w budowie wiec pewnie będą udoskonalać.
18E za dwie osoby..bardzo mili właściciele.

Proszę bardzo o namiary na apartament w Supetar i Gradac na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Jeśli jest taka możliwość to proszę o zdjęcia
majka&sajgon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) majka&sajgon » 30.10.2008 19:49

Brist - Makarska Riwiera
Termin 16.06-28.06
Apartament 4 +1 (dwie sypialnie + kuchnia + łazienka z prysznicem, pralką + duży taras z widokiem na morze) 51 euro/doba + opłata klimatyczna
Od morza - 20 m
sklep po sąsiedzku
za pośrednictwem Adriatic.hr
Ostatnio edytowano 31.10.2008 00:06 przez majka&sajgon, łącznie edytowano 1 raz
Dorota Kurek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorota Kurek » 30.10.2008 23:07

bukmacher3 napisał(a):Pobyt w dniach 03.08-17.08 miejscowość Bibinje 8km od Zadaru - 10 euro na osobę. Dwa osobne pokoje, aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem duży balkon i dwie łazienki. Gospodarze przemili. Na własny koszt urządzili wieczór chorwacki dla wczasowiczów(rybka, piwo itp.).

Czy mógłbyś podesłać mi więcej informacji na maila o tej miejscowości (mile widziałabym jakąś fotkę) oraz namiar na ten apartament. Nie ukrywam, że wyruszam tam z rodzinka po raz pierwszy i chciałabym stanąć na wysokości zadania w poszukiwaniu jakiegoś pięknego miejsca (tez niedrogiego).
Bardzo dziękuje!
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dorota Kurek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorota Kurek » 30.10.2008 23:19

kasike napisał(a):
Pałasz napisał(a):Marina początek sierpnia - pobyt 13 nocy

85 EUR/dzień za apartamet dla 8 osób (jedzie 4 + 2 dzieci) . 3 sypialnie + kuchnia + pokój dzienny + 2 łazienki + duży balkon + wielki taras z parasolem meblami ogrodowymi i grilem + klimatyzacja. 10 m od morza. I co najważniejsze bardzo mili i serdeczni gospodarze.

Pałasz mam pytanie gdzie mieści się ten apartament w jakim regionie i czy możesz podać jakieś namiary??? :D

I ja prosiłabym bardzo o namiary na ten pensjonat i więcej informacji o miejscowości. Z góry dziękuję
STEFAN BATORY
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) STEFAN BATORY » 01.11.2008 13:15

Olimpia napisał(a):Ja też dopiszę.
Drasnice, 10.09 - 16.09, apartament dwie sypialnie z łazienkami, salonik, taras, kuchnia, idealny dla 4 osób, ok 10 metrów od morza - 40 euro. Wyjazd w ciemno :)

Witam.Moge prosić o namiar i jakies foty .
smolek71
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smolek71 » 07.11.2008 21:43

taurus napisał(a):Region: Omis, miejscowość: Nemira, termin:16.08 - 30.08. 2 apatamenty dla 7osób.
Cena: 11Euro w tym tax na osobe dziennie.
Płacimy tylko za 6 osób ponieważ Junior ma 7 miesięcy i pobyt ma darmowy.
Apartamenty Opacak.

Pozdrawiam
a mozesz podac namiary i wyłać jakieś fotki z gory dzięki na e mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Noclegi w Chorwacji - ceny od 2008 roku do dziś. - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone